Régi vágyad, hogy saját vállalkozásod legyen?

Szeretnél abból élni, ami a hobbid, amit örömmel csinálsz?

Szeretnél a magad ura lenni? Akkor, annyit és onnan dolgozni, amikor akarsz?

 

Én ezt az életet élem évek óta. Több, mint 10 év tanulási folyamat van mögöttem, mind vállalkozói, mind önismereti szempontból. Sok mélyponttal, sok pofáraeséssel és sok újraépítkezéssel. De ez a sok tanulás, tapasztalat olyan stabil alapot ad a sikernek, a szabadságnak, ami már megingathatatlanul része az életemnek.

Ezt a sok tapasztalatot adom át a Boldogságvállalkozás Program keretén belül, hogy neked kevésbé legyen rögös és hosszú ez az út!

Megmutatom neked lépésről lépésre, hogy hogyan tudod megvalósítani ezt a szabadságot te is a saját életedben!

Erősítsd te is a következő Boldogságvállalkozó csapatot és legyen akár már nyáron saját, pénzt termelő BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSOD! 

Boldogságvállalkozás Program

Egy program, aminek segítségével megtalálod a személyes boldogságvállalkozásodat. A hivatásodat, ami kiteljesít, ami a szívedből bomlik ki, ezáltal folyamatos áldásban lesz része és minden támogatást megkapsz hozzá az élettől.

A program sajátossága, hogy azon túl, hogy egy mély önismereti program, ami által megtalálod mi a hivatásod, egyben egy gyakorlati program is, hiszen lépésről lépésre fel is építjük a személyes boldogságvállalkozásodat.

Addig nem engedem el a kezedet, amíg nincs egy működő, pénzt termelő vállalkozásod!

Velünk tartasz? Megvalósítod te is a saját Boldogságvállalkozásodat? 

Szilvi már az összes programomon részt vett. Mindig mosolygós, pozitív személyiségével sokat ad a kis közösségünknek!

“Azért jelentkeztem a Boldogságvállalkozás Programba, mert az elmúlt fél év tapasztalatai meggyőztek arról, hogy ez a program is csak szuperjó lehet. Én már elvégeztem Kata mindhárom programját és azóta gyökeresen megváltozott az életem. Jobbnál jobb dolgokat sikerül rövid időn belül megvalósítanom Kata módszerei által. Mondhatjuk úgy is, hogy amióta jelentkeztem a legelső programba folyamatosan válnak valóra a kitűzött céljaim, vágyaim. Kíváncsivá tett az új program lehetősége, hogy még mit hozhatnék ki magamból. Nyugodt szívvel merem ajánlani a tanfolyamot. Ja, és egyébként Kata egy földre szállt angyal, aki sokunk életét megváltoztatta pozitív irányban! Priviben is nagyon barátságos, közvetlen, bármikor kérhetsz tőle tanácsot, ha elakadnál az életed bármely területén. És szuper a csoport is, melyet létrehozott a Facebookon, ahol megbeszélhetjük az élet nagy dolgait.”

Mónus Szilvi

Szeretnéd te is sorra megvalósítani a céljaidat? 

Neked való a Boldogságvállalkozás Program, ha…

Mutasd meg ÖNMAGADAT!

Érzed, hogy sokkal több van benned, mint amit most megmutatsz, amivel most töltöd a mindennapjaidat

Nem tudod hogy kezdj neki..

Már tudod mivel szeretnél foglalkozni, mi a te hivatásod, személyes boldogságvállalkozásod, csak nem tudod hogy kezdj neki a megvalósításnak

Nyugdíjasként sincs késő megtalálni a Boldogságvállalkozásodat!

Nyugdíj előtt állsz vagy már nyugdíjas vagy, így végre van időd önmagadra és van időd azzal foglalkozni, ami lelkesít. Ráadásként persze jól esne egy kis plusz a nyugdíj mellé. Mert hidd el, nyugdíjasként sincs késő megtalálni a személyes boldogságvállalkozásodat!

Érzed, hogy nem vagy a helyeden..

Van benned egy nyughatatlanság, hogy valami mást kéne csinálni, csak nem tudod pontosan mi az a ‘más’.

Legyen a hobbid a vállalkozásod!

Van egy hobbid, amit imádsz, ami lelkesít, amiről órákat, napokat tudsz beszélni, de nem hiszed, hogy ebből meg is lehetne élni. Vagy eddig még eszedbe se jutott így gondolni a hobbidra. De most, hogy mondom, nem is rossz ötlet, ugye? 🙂

Anyaüzemmódban vagy

Szülés előtt állsz vagy már otthon vagy a picivel és nem akarsz visszamenni dolgozni. Úgy érzed, éppen alkalmas idő ez, hogy megtaláld önmagadat és végre olyan hivatásod legyen, amiben ki tudsz teljesedni és még a gyerkőcre is marad időd.

A siker neked is jár!

Irigykedve figyeled a sikeres embereket és úgy érzed, a siker az valami olyan dolog, ami csak másokkal eshet meg, veled még véletlenül sem…

Tapasztald meg a belső bőséged következményét!

Szeretnéd megtapasztalni, milyen az, amikor szívből csinálsz valamit és ezáltal áramlik hozzád a bőség

Szeretnél végre lelkesedni a munkádért

Jó munkád van, sok pénzt keresel, de kiégtél, nem lelkesít, amit csinálsz, azt érzed nem vagy a helyeden. Szeretnéd végre úgy tölteni a mindennapjaidat, hogy azzal foglalkozol, ami lelkesít, amit ÉRTÉKESnek tartasz!

Ha megtalálod a hivatásodat, ami belülről, a lelked mélyéről hív és ezt engeded kibomlani a külvilágba, akkor a siker garantált!

Antal Mónika és párja januárban kezdték a Boldogságvállalkozás Programot. A leglelkesebb hallgatóim közül valók!:)

“Olyan jó, hogy itt lehetek, napról-napra hallgatom, olvasom Kata gondolatait, s nagyon szuper, hogy mi is kifejthetjük véleményünket, félelmünket. Éppen 9 hete kezdtünk el egy vállalkozás elindításán gondolkodni párommal, teli kérdéssel, félelemmel, de belső késztetéssel. A párom nagy vehemenciával akart a lecsóba csapni. Gyerünk, csináljuk, intítsuk!  Én mindent körbe akartam járni, tervezni, megfontolni, stb. Valószínűleg még mindig csak ott tartanék, ha nem jelentkezem boldogságvállalkozónak, hisz nem kis feladat egy termék bevezetése, megismertetése országos szinten.

Első amit megtanultam, nem kell már kezdéskor mindennek általam tökéletesnek gondoltnak lenni! Ez a felismerés rengeteg konfliktust megspórolt közöttünk, ettől kezdve bevonom a leckékbe üzlettársammá (is) vált szerelmemet. Amiért most írtam, mert azt érzem megerősít, támogat ez a program. Kart-karba öltve haladunk. Egyszer elkapok egy ötletet, gondolatot, melyet beépítek, egyszer megerősítést kapok, ami már folyamatban van, épp egy másnapi lecke anyaga!

Ám érzem, Kata kurzusából annyit haza tudunk vinni, amennyit csak képes az elménk elhinni! Mert ha hiszem, megcsinálom! Határ pedig a csillagos ég! Boldog boldogságvállalkozókat és sikeres boldogságvállalkozásokat kívánok magunknak! <3″

Antal Mónika és Domokos Zoltán

Era azóta bele is kezdett a saját vállalkozásába.. 

“Kedves Kata! Mivel hiszek a láthatatlan összefüggésekben, az okkal és értem történő történésekben, tudtam, hogy szükségem lesz erre a progira pár megválaszolatlan dolog és néhány új perspektíva miatt. 🙂 Imádom, hogy az intuícióm most is segített. <3 Köszönöm!

Nekem mindenképp a pénzzel volt/van dolgom, néha még aggódom, mit hogyan fogok kifizetni, legyen az lakbér, a képzésed másik fele, BKV-bérlet stb., de a következő pillanatban eszembe jut, amit mondtál…és úgy érzem, az Univerzum összefog értem és gördülékenyen haladok előre. Kicsit a maximalizmusomon is sikerült javítani, más meglátásba helyezni. 😀 A hit is sokat erősödött bennem, valamint az önbizalmam is nőtt ennek köszönhetően, így bele merek vágni a vállalkozásomba a kövi hónapban, melyet halogatok egy ideje, legtöbbször a pénz miatt. 🙂 Sokat segített ebben, hogy említetted a MOST hatalmát. Ezzel eddig is tisztában voltam, de a jelenlegi helyzetemre máshogy kellett néznem, így ez is más megvilágításba került: ne azon görcsöljek, hogy életem végéig milyen vállalkozásom legyen, vagy hogy a jelenlegi hivatásom 10 év múlva is ugyanez lesz-e. Ez a felismeres csodás erőt és önbizalmat hozott. 🙂 A csoportba írtam is egy történetet, amit ennek az erőnek köszönhetően teremtettem meg. 🙂 Hálás vagyok nagyon, annak is, hogy rád találtam és fogod a kezem.”

Prázmári Era

Miről lesz szó a Boldogságvállalkozás Programon?

Önismeret

A program első szakaszában önismereti gyakorlatokat kapsz. Ezeken keresztül elcsendesíted az elmédet és meghallod a Belső Hangodat, a belső vezettetést, ami elvezet a szívÜGYedhez, a hivatásodhoz, a személyes BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODHOZ!

 

Hol a pénz a hivatásodban? 

Mindig azt szoktam mondani, hogy MINDENből lehet pénzt csinálni. A látszólag legnagyobb hülyeségből is és a legszegényebbnek cimkézett szakmákból is. Mindenhol ott a pénz, csak lelkesedést kell beletenni. Ha beleteszed a témádba, a szívÜGYedbe a lelkesedésedet, akkor a lehetőségeket fogod észrevenni, nem pedig a hiányt. Ebben a szakaszban megnézzük, személyre szabottan, hogy hol van a pénz a te BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODBAN?

 

Márkaépítés

Lehet, hogy ezzel elsőre nem tudsz azonosulni. Azt érzed, kicsi vagy te ahhoz, hogy márkát építs. Hisz’ nem vagyok én egy ‘kokakóla’… De ezt most hidd el nekem így előre, hogy nem csak, hogy fontos, de izgalmas téma is lesz. És azt is hidd el, hogy meg fogom tudni közelíteni olyan szempontból, amivel fogsz tudni azonosulni. A stabil alapod által a márka is már benned van. Ezt fogjuk kivetíteni a külvilágba.

Online marketing

Ez lesz az igazán izgalmas játék. Az internet, mint egy óriási játszótér. Az internet, ahol mindenkit elérhetsz. Az internet, ahol mindenki rádtalál, ahol megtalálják az ÉRTÉKES szívÜGYedet, a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODAT. De ehhez is a lelkesedésen túl-vagy inkább azon keresztül- tettekre is lesz szükséged. Sok és folyamatos tanulásra, hiszen ez egy gyorsan változó játszótér, de a lehetőségek végtelen tárházával. Tanulunk facebook marketinget, hírlevél marketinget, beszélünk blogolásról- sőt mitöbb csináljuk is. A beszéd mellett rögtön csinálunk is mindent, hiszen ez egy gyakorlati program. Ebben a szakaszban már kőkeményen- na jó inkább játékosan- de MEGVALÓSÍTUNK! Ha haladsz a prgoram anyagával, akkor itt már eredményeid is lesznek. Akár pénz formájában is.

Önbizalomépítés

A második szakaszban még mindig önmagadon fogsz dolgozni, hiszen ez lesz a stabil alap a boldogságvállalkozásodhoz. Az önMAGadba vetett bizalmad. ÖN-BIZALMAD. Amikor saját vállalkozásba kezdünk- vagy bármi más újba- és nincs meg a kellő magabiztosságunk, nincs meg a bizonyosságunk, hogy ez a mi utunk,  hogy képesek is vagyiunk rá, akkor a kétségeink megjelennek tükörként a környezetünk, akár a szeretteink személyében. Ne engedd, hogy a legnagyobb jóindulatból és féltésből is akár elvegyék az álmodat!

Indul a megvalósítás!

Látod milyen szépen építkezel? Megvan a stabil alapod. A hivatásod, az önbizalmad, a képességed ereje. Megvan a “földszint” is, hiszen megláttad a hivatásodban rejlő lehetőségeket a lelkesedéseden keresztül. Itt az ideje, hogy elkezdd az emeleteket felépíteni a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODra! Itt az ideje, hogy elkezdd megragadni a lehetőségeket! Mert attól, hogy észrevetted, attól az még mindig csak egy lehetőség. Ahhoz, hogy beteljesülés legyen belőle, tettekre van szükséged! De mégis milyen tettekre? Ebben fogok segíteni..

Időmenedzsment

Amikor a magad ura vagy, akkor az idő a legnagyobb ellenséged, de a legjobb barátod is tud lenni. Az időmenedzsment nem csak vállalkozás szempontjából fontos. Ha munka mellett kezdesz bele a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODBA, akkor azért kell a megfelelő időbeosztást megtanulni, hogy össze tudd hangolni a kettőt. Ha pedig főállásban építed a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODAT, akkor meg éppen azért, hogy ne ússz el a teendőkkel, ne halogass! A klasszikus időmenedzsment trükkökön túl kicsit az idő “mögé” is nézünk és az időtlenségről is beszélünk.

Grafikai alapok

Akármilyen vállalkozást csinálsz is, elengedhetetlen, hogy alapszintű grafikai elemeket el tudj készíteni. Egy facebook borítót, egy képet egy poszthoz, egy fejlécet, egy plakátot, stb.. Persze, ezt kiadhatod grafikusnak is. Van, hogy én is kiadok munkákat, de amikor hirtelen jön valami tuti ötleted, akkor nagyon jól fog jönni, hogy nem kell várnod a grafikusra, hanem pikkpakk megvalósítasz. Mutatok ingyenes grafikai programokat és a kezelésüket. Illetve átbeszéljük, hogy milyen grafikai elemekre lesz szükséged a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODHOZ.

Éld a játékot!

amikor már megvan szívügyed, megvan a bizonyosság, megvan az önbizalom, a képesség ereje, akkor megvan a stabil alapod. Ekkor lehet elkezdeni a belső munkát kibontani a külvilágba. Ekkor már bent, önmagadban, a szívedben felépítetted a személyes BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODAT, már “csak” ki kell engedned ezt magadból a külvilágba. De figyelmeztetlek, ez is sok munkával jár. Vagy inkább azt mondom, sok cselekvéssel jár. De azzal, hogy felépítetted önmagadban a stabil alapot, ez a munka már könnyed lesz. Felülsz arra a bizonyos hullámra és egy nagy, izgalmas játéknak fogod megélni az egészet.

 

Piackutatás

És íme a tettek mezeje. Nézzük meg hol a piacod? Hol és hogyan tudod elérni őket? Kik a konkurenciád? Hogyan érd el, hogy ne legyen konkurenciád? Izgalmas kutatómunka következik, ami még mindig a stabil alap építés része, csak itt már inkább ‘kint’ mint ‘bent’ dolgozol.

Értékesítési alapelvek

Na, ez is jó száraz, nyomulós témának tűnhet elsőre. De nem lesz az, de nem ám..:) A szíveden, a lelkesedéseden keresztül fogsz értékesíteni. Adni fogsz, amiért cserébe kapsz is. Az adok-kapok egyensúlya az élet minden területén természetesen van jelen. ÉRÉTKESítés. Egyszerűen csak tudatosítod, hogy ÉRTÉKES, amit adsz, erre helyezed a figyelmedet és más is ezt fogja észrevenni. Persze tanulunk hozzá értékesítési szövegírást, meg ilyen racionális dolgokat is…:)

Weboldalkészítés

Hát ez nem lesz piskóta. De ne izgulj, ha technikai analfabétának is érzed magad, akkor is a Boldogságvállalkozás Program végére lesz egy saját weboldalad, amit te magad készítettél. Ezt garantálom. Megmutatom, hogy hogyan tudsz programozói kódok használata nélkül egy igényes, trendi weboldalt készíteni a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODNAK! Nagy téma ez, de követhető lesz a videók által és ha elakadsz, akkor csak kérdezel és segítek.

Könyvelési és jogi alapok

Ez a muszáj része. Nem megyünk bele, én se értek hozzá. De ehhez nem is kell. Csak kell egy jó könyvelő. Inkább csak azt beszéljük át, hogy milyen lehetőségeid vannak, mert sokszor azt tapasztalom, hogy túl nagy hangsúlyt fektetnek a vállalkozásnak erre a részére. Nem a könyvelési tudásodtól lesz sikeres a vállalkozásod. Elég ha alapszinted átlátod a könyvelést és van egy jó könyvelőd. De el tudod kezdeni a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODAT céges háttér nélkül is és csak akkor csinálsz céget, ha már nincs benne rizikó. Ilyenekről fogunk beszélni..

 

Lépésről lépésre építjük fel a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSODAT, stabil alapokra. Végig fogom a kezedet és segítek az úton, de a munka oroszlánrésze a tiéd.

Szilvi lelkesedése ragályos.. Szorgalmas, kitartó és bátran beleáll az új helyzetekbe…

“Végigcsináltam a Tudatos Teremtés és a Bőségteremtő Programot.A 2×4 hét alatt,minden egyes nap történt velem,valami csoda! Megváltozott az életem,másképp látom, másképp szemlélem a világot. Kata nagyon sokat adott,mindíg hálás leszek,a tanításért,a bíztatásért.A leckék egyszerűek,érthetőek,és nagyon hasznosak!

Mikor megláttam,hogy indul a Boldogságvállalkozás Program,nem volt kérdés számomra,hogy jelentkezem-e,mert tudom, amit Kata ígér, az meg is valósul!

Hálás vagyok minden nap,hogy rádtaláltam,kedves Kata!”

Közben Szilvi már lelkesen csinálja a Boldogságvállalkozás Programot. Ilyen lelkesen:

“Ma belehúztam…3 leckét egyszerre a grafikától a blogolásig.Nagyon élvezem… nem vagyok egy számítógép zseni,de olyan sikerélményem van, mint még soha…

Hálás vagyok Kiss Kata!…és boldog…köszönöm.”

Köszönettel : M.Szilvi

Érdemes volt Mariannál megnyomni azt a bizonyos gombot. A program végére el is indította a Boldogságvállalkozását. 

“Jesszus! Még meg sem néztem a videót! Csak elolvastam a szövegeket. Olyan durva élményem volt. Meghatódottság. Sírás. Belül, mint valami vízesésszerű dübörgés. Olyan, mint amikor egy rohadt nagy próbatétel előtt valaki tuningol, motivál, hogy gyerünk! Hajrá! Meg tudod csinálni! És kialakul bennem az érzés, hogy megcsinálom! Képes vagyok rá! S valószínűleg ez a lecke az egyik legaktuálisabb gombomat nyomta meg! Vagyis Te, Kata! Köszi-köszi-köszi!!!!!!!!!!!”

Galambos Mariann

www.boldogito.hu

A Boldogságvállalkozás Program bármikor és bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a programot

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Boldogságvállalkozás Programot. Sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

Minden hétköznap e-mailben küldöm az aznapi leckét. Visszamenőleg az összes lecke elérhető, így nem kell egy fix időpontban a gép előtt lenned. Akkor foglalkozol a leckékkel, amikor időd engedi. Ha esetleg kimarad 1-1 nap, később is tudod pótolni vagy tudsz ismételni, amikor és ameddig csak akarsz.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Boldogságvállalkozás Program 8 hétig tart. Legalábbis 8 héten keresztül küldöm minden hétköznap az anyagokat. A 8 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez és a zárt facebook csoporthoz is, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál..  Így valójában a programnak nincs vége 8 hét után, egy exkluzív támogató közösség tagja maradsz, ahol folyamatosan tanulunk egymástól.

Ha régi vágyad egy saját vállalkozás, de eddig csak halogattad, a Boldogságvállalkozás inspiráló csapatában garantáltan a tettek mezejére lépsz!

Zsuzsinak még az egészségi állapotában is javulást hozott a Boldogságvállalkozás Program

“Kedves Kata! Az első hetet a Bolsogságvállalkozás Programban nagyon intenzíven éltem meg, jó értelemben. A hathatós útmutatásod által, életem mély motivációit kutattam fel, eszközöket és módszereket tanultam arra, hogy a bennem élő Intelligencia és Szeretet utat találjon a világba. Ezzel együtt a lelkemben olyan szelepek nyíltak föl, amik segítettek egy tél óta húzódó súlyos egészségi állapotból szó szerint lábra állni. Ahogy haladtam befelé, tárultak fel a belső lelkesedésem világai, úgy javult és javul az állapotom.:-) Jó tudni, hogy van Mester, aki mutatja az utat, amit már Ő bejárt, és azt tiszta szívből megosztja a többiekkel, akik keresik ezeket az utakat. Nagyon köszönöm!”

Kolláth Zsuzsi

Marcsi igazi energiabomba. Olyan lendülettel építi a Boldogságvállalkozását, hogy néha beleszédülök…:)

“Nagy ereje van a csoportunknak, hatványozódik minden energia, így tudjuk egymást segíteni a Kata vezetésével. A videókat sokszor megnézem, mert hatalmas szenvedély árad Katából, így az én lelkesedésem is szenvedélybe csap át :)Hálásan köszönöm!”
“Sziasztok! Kata! Nagyon betalált ez a videó. Nagyon köszönöm, sokat fog segíteni nekem ez a feladat, már hozzá is fogok. Én elengedem a fantáziámat, megélem a jövőmet, csodás életemet. Már most is érzem honnan jöhetnek pénzeim, beragadt befektetéseket értek itt, amelyeket végre meg tudok mozdítani. Köszönöm! Hála és Áldás!”
Fazekasné Kiss Mária

Mennyibe kerül a Boldogságvállalkozás Program?

Amikor az árat kitaláltam, sok szempontot vettem figyelembe.

Összeszedtem milyen tudásanyagot tartalmaz a Boldogságvállalkozás Program. Önismereti tréning, weboldalkészítő tanfolyam, online marketing tanfolyam, grafikai képzés, időmenedzsment tréning… Hirtelen csak ennyi, ami “kézzelfogható”. Ha külön-külön veszel részt ezeken a képzéseken, akkor az alsóhangon is több százezer forint.

A Boldogságvállalkozás Program azonban sokkal értékesebb így egyben.

Nyugi, nem többe kerül, hanem ÉRTÉKESebb. Az más…:)

Hiszen itt nem neked kell külön-külön összeillesztgetni a tudásokat, hanem egyben, rendszerezve, folyamatos segítséggel tudod építeni a vállalkozásodat.

ÉRÉKESEBB, DE NEM DRÁGÁBB…. de nem akartam ennyire drágán adni, mert nekem ez az egyik szívÜGYem, hivatásom, hogy felpezsdítsem a vállalkozókedvet és megmutassam minél több embernek, hogy igenis itthon is lehet sikeresen vállalkozni, hogy igenis lelkesen, szenvedéllyel és könnyedén is lehet válllkozni, hogy igenis bárki számára lehetséges egy sikeres vállalkozást felépíteni. Lakjál akárholis, legyen bármilyen végzettséged vagy ‘nemvégzettséged’, legyél akárhány éves, származz akármilyen szegény családból, ez mind NEM SZÁMÍT!

Ami számít, az a LELKESEDÉSED! Ha az megvan, a többit megmutatom neked!:)

Nem akartam nagyon drágán adni, hogy mindenki számára megfizethető legyen, aki érzi magában az elhívást, viszont nem akartam túl olcsón se adni, mert azt tapasztalom, hogy ami olcsó vagy ami ingyen van, azt nem vesszük annyira komolyan. Márpedig a Boldogságvállalkozás Program esetében elengedhetetlenül fontos lesz, hogy komolyan vedd, hogy aktívan részt vegyél a programban, csináld a gyakorlatokat.

Na de leplezzük is le a Boldogságvállalkozás Program árát… 

A 2 hónapos Boldogságvállalkozás Program részvételi díja:

30.000 Ft

2 részletben is tudsz fizetni, azaz most csak 15.000 Ft-ot fizetsz, a program felénél pedig a 2. részletet. 

 

Ne feledd, ez nem költség, hanem befektetés!

A Boldogságvállalkozás Programban olyan tudást kapsz, aminek a segítségével bármikor képes leszel a lelkesedésedből pénzt csinálni.

Sőt, ha gyors vagy, még bőségteremtés mesterévé is válhatsz!

Olvass tovább és megtudod hogyan! 😉

Csilla egyszerre végzi a Tudatos Teremtés Programot és a Boldogságvállalkozás Programot. Ő az élő példa rá, hogy milyen jól kiegészíti egymást a kettő.. 

“Szia, Kata! Érdekes szituáció állt elő, egyszerre végzem a tanfolyamot a Tudatos Teremtéssel!! Valójában a Tudatos Teremtésre tavaly júliusban jelentkeztem fel, de úgy alakult, hogy most van időm igazán elmélyülni benne, olyan jó, hogy most is hozzáférhető… !! Külön hála. És milyen csodálatosan kiegészítik egymást!!! Köszönöm Kata, köszönöm Univerzum!!!”

Pap Csilla

Ági nagyon nyitott minden új infóra, szuper kérdéseivel és hozzászólásaival sokat tesz hozzá a program értékéhez…

“A leckék hatására kinyílt a világ és új perspektívák tárultak fel előttem. Klassz dolog, hogy Kata minden kérdésre készségesen válaszol, és nem érzi magát kellemetlenül az ember, bátran fordulunk hozzá a legegyszerűbb problémáinkkal is. Kata személyében egy végtelenül szimpatikus, kedves és aranyos csajszit ismerhettünk meg, akinek kiegyensúlyozott és harmónikus egyénisége, kisugárzása olyan pozitív hatást gyakorol ránk, hogy, minden kétségünk elszáll és elkezdünk magunkban is bízni, valamint a világ legtermészetesebb módján hiszünk a terveink megvalósításában.

Ez a program nem csak azért jó, mert sok új információval lát el bennünket, hanem azért is, mert más megvilágításba helyez dolgokat, emberközelivé tesz eddig misztifikált szituációkat. Egyszer csak nem is lesz olyan megvalósíthatatlan, amit eddig annak hittél és ez a szemléletváltás nem is fog visszaváltozni benned. Bátran kijelenthetem, hogy a Boldogságvállalkozás Program megváltoztatta az életemet, Katának köszönhetően ez a változás még csak a kezdet, a határ pedig a csillagos ég.”

Krániczné Szalóki Ágnes

Ági véleménye a programról bővebben...

Pár évvel ezelőtt, 20 év munkaviszony után váltottam és elfogadtam egy állásajánlatott, amely jóval nagyobb fizetéssel kecsegtetett. Nagyon jól kerestem és élveztem az új kihívásokat és az új környezetet. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a szuper cég egyik pillanatról a másikra meginog és én egyszer csak az utcán találom majd magam. Munkanélküli lettem én, aki világéletemben dolgoztam és nem is találtam munkát a lakóhelyemen. Értéktelennek éreztem magam és számomra annyira elviselhetetlen volt ez az állapot, hogy inkább az otthonomtól távol vállaltam munkát úgy, hogy csak a hétvégén találkoztam a családommal. Mindezt 43 évesen kellett átélnem. Szerencsére csak háromnegyed évig tartott ez az állapot, de megfogadtam, hogy soha többé nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. Úgy gondoltam, hogy ha több lábon állok, akkor elkerülhetem a kiszolgáltatottságot.

Gyűjteni kezdtem az online világgal kapcsolatos infókat és bőszen tanulmányoztam a sikeres emberek életét. Lázas keresgélésem közepette bukkantam Kata programjaira, melyekből egyiket el is végeztem. Ezek után egyértelmű volt, hogy követem Kata további ténykedését, így amikor eljutott hozzám a Boldogságvállalkozás Program híre, nem volt kérdés, hogy szeretnék részt venni benne.

Tudtam, hogy pontosan erre van szükségem és nem is csalódtam.

Kata a szokásához híven egyszerűen, bárki számára érthetően és egyértelműen ismerteti meg velünk az adott témát, annak minden csínyját-bínyját. Természetes, ugyanakkor szenvedélyes előadásmódja nagyon jó hatással van az emberre és egyszerűen elhisszük neki, hogy mi is képesek vagyunk a tanultak elsajátítására és a kitűzött céljaink megvalósítására. Sőt, amikor elkezdtem a Boldogságvállalkozás Programot, igazán még nem tudtam konkrétan mit is szeretnék, közben kristályosodott ki az elérendő jövőképem. Napról-napra inspirál, hogy tudom: jönnek a leckék és megint tanulunk valami érdekes és hasznos dolgot. Már a 24 éves fiam is megdicsért, hogy miket tudok.

A leckék hatására kinyílt a világ és új perspektívák tárultak fel előttem.

Klassz dolog, hogy Kata minden kérdésre készségesen válaszol, és nem érzi magát kellemetlenül az ember, bátran fordulunk hozzá a legegyszerűbb problémáinkkal is. Jó dolog új, fantasztikus embereket, élethelyzeteket megismerni a csoporttársak személyében és megosztani a tapasztalatokat, az esetleges nehézségeket egy segítő környezetben. Kata személyében egy végtelenül szimpatikus, kedves és aranyos csajszit ismerhettünk meg, akinek kiegyensúlyozott és harmónikus egyénisége, kisugárzása olyan pozitív hatást gyakorol ránk, hogy…

…minden kétségünk elszáll és elkezdünk magunkban is bízni, valamint a világ legtermészetesebb módján hiszünk a terveink megvalósításában.

Ez a program nem csak azért jó, mert sok új információval lát el bennünket, hanem azért is, mert más megvilágításba helyez dolgokat, emberközelivé tesz eddig misztifikált szituációkat. Egyszer csak nem is lesz olyan megvalósíthatatlan, amit eddig annak hittél és ez a szemléletváltás nem is fog visszaváltozni benned. Azt vettem észre, hogy ezer szálon indultak el a gondolataim és folyamatosan lelkesnek, motiváltnak érzem magam.

Bátran kijelenthetem, hogy a Boldogságvállalkozás Program megváltoztatta az életemet, Katának köszönhetően ez a változás még csak a kezdet, a határ pedig a csillagos ég.

ÉRTÉKES AJÁNDÉK Az első 100 fizetett jelentkezőnek! 

Még benne vagy az első 100 jelentkezőben, így a Boldogságvállalkozás Program mellé ajándékba megkaphatod a másik 3 programomat is. A Boldogságfrekvencia Programot, a Tudatos Teremtés Programot és a Bőségteremtő Programot.

Ezt a 3 programot kapod ajándékba a gyorsaságodért: 

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját!

Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába?

A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel.

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?

Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből.

Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár!

Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de a Bőségteremtő Programban megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

Ennek a 3 programnak az értéke 45.000 Ft

Azaz ha eldöntötted, hogy szeretnél részt venni a Boldogságvállalkozás Programon, akkor érdemes gyorsnak lenned, hiszen így mind a 4 programomat megkapod, 75.000 Ft helyett mindössze 30.000 Ft-ért! Ha részletfizetést választasz, akkor most csak 15.000 Ft-ot kell utalnod és akár már jövő hétfőn el is kezdheted a 3 ajándék programot. Ekkora kedvezményt még sose adtam és most is csak azért teszem, mert látom a visszajelzésekből, hogy a többi programmal együtt még sokkal hatékonyabb a Boldogságvállalkozás Program.

Nem csak árában, hanem tartalmában is értékes ez az ajándék,

hiszen azon túl, hogy az életed minden területén helyére kerülnek dolgok, nagyon erős alapot ad a Boldogságvállalkozás Programnak is!

Ennek a 3 programnak az anyaga segítségével finomenergetikai szinten tudod felkészíteni magadat a sikerre és a bőségre, így a Boldogságvállalkozás Program is még hatékonyabb lesz számodra.

Az első 100 fizetett jelentkező azt jelenti, hogy e beérkezett részvételi díjak alapján számolom a 100-at, nem pedig a jelentkezés szerint. A jelentkezés szerint tuti benne vagy a 100-ban, ha a bankkártyás fizetést választod, akkor azonnal be is érkezik a részvételi díjad, így biztos nem maradsz le erről az értékes ajándékról!

Ha már részt vettél valamelyik programomon, akkor a hiányzó programot/programokat tudom ajándékba adni. Ha esetleg mindhárom programomon részt vettél már, amit ajándékba adnék, akkor először is hálásan köszönöm a bizalmadat és bizonyára most kedvezmény és ajándék nélkül is ki fogod tölteni a jelentkezési űrlapot, mert szeretsz köztünk lenni, tanulni, fejlődni és tudod, hogy érték, amit kapsz és a sokszorosát fogod megteremteni magadnak a kapott tudás által.

Ha szeretnéd igazán felturbózni a hatékonyságot és szeretnéd életed minden területére beengedni a bőséget, ne habozz jelentkezni, mert gyorsan el fog fogyni a 100 hely!

Miért higgy és miért ne higgy nekem?

Kiss Kata vagyok, 35 éves, szabadgondolkodó. Egyik exem ragasztotta rám ezt a titulust, amit akkor bántónak éltem meg, azóta nagyon megkedveltem. Igaz, akkor ez így hangzott a szájából ‘munkanélküli szabadgondolkodó’. Azt hiszem inkább a munkanélküli jelző bántott, mint a szabadgondolkodó. Azóta azzal sincs bajom, hiszen, amikor épp munkanélkül szabadgondolkodom, akkor is működik a vállalkozásom és jön belőle a pénz. Így nézve egész kellemes ez a titulus.. 🙂

Például így szabadgondolkodom munka nélkül…

De ennek a kellemes állapotnak hosszú előzménye van. Sok tanulás, sok kísérletezés, sok kudarc, sok siker, sok fejlődés, sírás és nevetés, mélységek és magasságok. TAPASZTALÁS. Önismereti és üzleti egyaránt.

Voltam olyan mélyen, hogy nem tudtam kifizetni a BKV jegyet (valószínű nem ezért fogsz hinni nekem), majd néhány hónappal később, közel 7 számjegyű passzív jövedelmem lett. (na, ezért már inkább..)

Volt, hogy azt mondtam, hogy jövő hónaptól vagy a piros lámpánál fogok kéregetni (ez se a meggyőző oldalam) vagy milliókat fogok keresni és az utóbbi lett. (ez már talán meggyőzőbb..)

Volt, hogy az autómat is el kellett adnom, hogy kifizessem a tartozásaimat (gondolom ebben se akarsz követni..) és intenzív belső munka által néhány hónap alatt nem csak egy új autó, de új vállalkozás és az életem minden területén bőség köszöntött be. (ez már annál inkább követendő..)

Amióta megtaláltam a BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSOMAT, a Boldogságfrekvenciát, azóta érzem, hogy a kezdetektől áldott a tevékenységem. Ez már több, mint 3 éve történt. Azóta több ezren vettetek részt a proramjaimon, számtalan sikeres workshopot tartottam és nap, mint nap kapom a pozitív visszajelzéseket tőletek. Ezt a sok szeretetet és pozitív energiát, lelkesedés formájában visszaforgatom a vállalkozásomba. Ez a motorja, ez a lelkesedés élteti. Ezzel a lelkesedéssel éltetem.

Az egész vállalkozást én építettem föl a nulláról. Az ötlettől elkezdve, a weboldalkészítésen keresztül, a marketingig bezárólag mindent. Mert lelkes voltam. Persze ekkor már mögöttem volt sok év online marketing és vállalkozói tapasztalat, így ezeket a gyakorlatias dolgokat könnyen a lelkesedésem mögé tudtam tenni. Éppen ezt fogom megmutatni neked a Boldogságvállalkozás Programban, hogy ez neked ne 10 év, hanem csak 2 hónap legyen.

A bizonyosság, hogy ez az én BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSOM, az megingathatatlanul stabil, de persze azóta is vannak könnyebb és nehezebb időszakok, de már tökéletesen látom, hogy ez mind a ‘bent’-ből bontakozik ki a ‘kint’-be. És ilyenkor tudatossággal és önismerettel gyorsan tudok reagálni és nem csak a külső dolgokon változtatok, hanem önmagamon is. Megvizsgálom és kitisztítom a gondolataimat és az érzéseimet. És ahogy ezek megtisztulnak, újra minden könnyen megy.

És akár innen is tudok dolgozni.. Februárban..

10 év intenzív tanulás, tapasztalás, sikerek és kudarcok vannak a hátam mögött. Mind lelkileg, mind üzleti szempontból. És igen, ez a 10 év nem csupa sikerből állt. Sok kudarc is tarkította az életemet és a mai napig előfordul, sőt a jövőben is lesznek ilyen “kudarcnak” nevezett szakaszaim nekem is, hiszen éppen ebből áll a fejlődés. Ami természetesen nálam se állt meg, attól, hogy a meglévő tudásomat és tapasztalataimat átadom neked.

Így ha azt várod, hogy egy tökéletes megvilágosodott guru vagyok, aki még ráadásul sikeres üzletasszony is és soha semmiben nem hibázik és mindent jobban tud nálad, akkor valószínűleg nincs dolgunk egymással.

Igen, sokmindenben jó vagyok, de sokmindenben te vagy jobb nálam. Amit megígérhetek, hogy sokat fogsz tanulni tőlem, valószínűleg többet is, mint most elsőre gondolod, de abban is biztos vagyok, hogy én is sokat fogok tanulni tőled.

Nekem ez a belső késztetésem, a hivatásom, hogy azzal a sok tudással, amit felhalmoztam magamban, segítsek neked megvalósítani az álmaidat.

Nulláról építettem föl mindent. Sok fent és lent volt az életemben. Többször kellett nulláról vagy mínuszból újraépítenem az életemet. És többször meg is tettem.

Azért higgy nekem, mert sokat tapasztaltam. Azért higgy nekem, mert én is ugyanolyan vagyok, mint te. Nem örököltem millió dollárokat a gazdag amerikai nagybácsitól, nem nyertem lottóötöst, nem mentem feleségül egy milliomos pasashoz. Csak lelkes vagyok, szenvedélyes és kísérletező. És ennek a lelkesedésnek köszönhetően azt az életet élem, amire mindig is vágytam! Szabad vagyok! Azzal foglalkozom, ami lelkesít, a világ bármely tájáról tudom végezni a munkámat, én osztom be az időmet. Anyagilag, földrajzilag, időben szabad vagyok! És lélekben is szabad vagyok azáltal, hogy az utamon vagyok, hogy nem kell egy magamraerőltetett munkát végeznem, hanem csak engedem kibomlani a szívÜGYemet.

Miért ne higgy nekem? 

Mert nem nekem kell hinni, hanem csak magadnak, csak a saját megérzéseidnek, tapasztalataidnak! Ha azt súgja a belső hangod, hogy itt a helyed a programon, akkor higgy neki és jelentkezz! Ha valamiért nem szólított meg, ha nem érzed magadénak, akkor az is rendben van. Lehet, hogy még nem jött el az ideje, de az is lehet, hogy nem vagyok szimpatikus neked, nem tudsz velem és a Boldogságvállalkozás Programmal azonosulni. Ettől még természetesen ugyanúgy megvalósíthatod a saját személyes boldogságvállalkozásodat. Csak egy másik úton. Tudod, ez még csak egy lehetőség. A te döntéseden múlik, hogy lehetőség marad, vagy a tettek mezejére lépve megragadod ezt a lehetőséget és a segítségemmel teljesíted be a boldogságvállalkozásodat!

A programjaim során is mindig hangsúlyozom, hogy ne hidd el egy szavamat se! És nem azért, mert hülyeségeket beszélnék, hanem azért mert ezek az én szavaim, én gondolataim, én tapasztalataim. Legyél nyitott, szívd magadba a tudást és tapasztald meg te is a te életedben. Amikor ez megvan, akkor már hidd el! Önmagadnak! Saját tapasztalás nélkül nem hiszek én se senkinek. De mindenkire figyelek, mindenkire nyitott vagyok és befogadó a tudásra. Ezért ne higgy nekem!:)

Szeretnéd te is álmaid életét élni? Segítek megvalósítani…

Oké, összegezzük mégegyszer, hogy mit kapsz, ha jelentkezel a Boldogságvállalkozás Programra..

  • 8 héten keresztül minden hétköznap egy új leckét, ami lépésről lépésre elvezet személyes boldogságvállalkozásodhoz
  • folyamatos konzultációs lehetőséget a program alatt az oktatási felületen
  • hozzáférést  a titkos társaságunkhoz, a zárt facebook csoportunkhoz
  • az oktatási felülethez megmarad a hozzáférésed a 8 hét után is, így később is tudsz ismételni, inspirálódni, vagy pótolni, ha lemaradnál
  • olyan önismereti gyakorlatokat, melyek által közelebb kerülsz önmagadhoz, megtalálod mi a te szívÜGYed, mi az ami téged lelkesít, mi a te BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁSOD. Megtalálod az önbizalmadat és a lelkesedéseden keresztül meg is valósítod ezt.
  • olyan gyakorlati tudást, aminek a segítsgével később is bármikor képes leszel nulláról egy sikeres vállalkozást felépíteni. Stabilan, bentről kifelé építkezve

Szeretném megvalósítani a saját BODLOGSÁGVÁLLALKOZÁSOMAT! Veletek tartok!