Jól döntöttél!

Izgalmas 4 hét áll előtted, sok tanulással, tapasztalással és még több csodával, amiket te teremtesz az életedbe!

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, utald a részvételi díjat és hétfőn már küldöm is az első bőségteremtő gyakorlatot.

Jelentkezési űrlap

Vezetéknév

Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

Felhasználónév

Telefonszám

Email cím

Számlázási név

Irányítószám

Település

Utca, házszám

Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*

Bankkártyás fizetés esetén azonnal küldöm is a belépési adatokat az oktatási felületre és a több száz fős zárt facebook közösségünkhöz. A bankkártyás fizetés az OTP biztonságos rendszerén keresztül történik.

 

Mi történik a jelentkezés után?

  1. Két e-mailt fogsz kapni a jelentkezés után. Az egyikben a díjbekérőt találod, ezen keresztül tudod intézni a fizetést, a másikban pedig a programmal kapcsolatos infók.
  2. A részvételi díj beérkezése után elküldöm a belépési adatokat az oktatási felülethez. A program indulásának a napján a kora reggeli órákban küldöm az első leckét. Innentől minden hétköznap ebben az időpontban fogod kapni a leckéket 4 héten keresztül.
  3. Figyeld a spamek között is és a Promóciók mappában is! Előfordul, hogy oda kerül.

Ők már résztvettek a Bőségteremtő Programon

Hertelendy Rita

“Annyira megváltozott az életem, amióta a gyakorlatokat elvégzem. Nagyon sok tanfolyamon részt vettem már és elmondhatom, hogy ilyen egész napra tartó változást és a pénzhez való viszonyomban való változást nem tudtam elérni eddig egyik technikával sem.”

Lukács Tamás

“…olyan helyekről jöttek be 10-20-30ezer 5-6-8 ezer Ft-ok, amiről soha, de soha nem gondoltam volna. Nagyon érdekes, teljesen működik a Bőségteremtő Program. “

 

Fábián Jani

“…mindig mosolygok azon, hogy bárcsak több lett volna a Bőségteremtő Program díja, ugyanis most 1 nap alatt a kétszeresét keresem a program díjának. Vagyis, ha drágább lett volna a program, akkor most annak a kétszeresét keresném..  Az mégjobb lenne. 🙂 Nem baj, a bőségtudatomat bővítem tovább. Mindenkienk szívből ajánlom azt, aimit Kata tanít nektek…”

Matiszlovics Edit

“…nem láttam a kiutat, nem láttam merre menjek. És akkor jött egy ilyen isteni szikra, hogy a Kata a megoldás. Úgyhogy Kata lett a megoldás. Az első pár nap után már éreztem a felemelkedést. És most, szerintem csúcson vagyok….”