Boldogságfrekvencia Program

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját!

Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!

 

 

Tudatos Teremtés Program

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!

Bőségteremtő Program

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?

Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

 

Boldogságvállalkozás Program

Egy program, aminek segítségével megtalálod a személyes boldogságvállalkozásodat. A hivatásodat, ami kiteljesít, ami a szívedből bomlik ki, ezáltal folyamatos áldásban lesz része és minden támogatást megkapsz hozzá az élettől. A program sajátossága, hogy azon túl, hogy egy mély önismereti program, ami által megtalálod, mi a hivatásod, egyben egy gyakorlati program is, hiszen lépésről lépésre fel is építjük a személyes boldogságvállalkozásodat. Addig nem engedem el a kezedet, amíg nincs egy működő, pénzt termelő vállalkozásod!

Megbocsátás Program

Szabadítsd fel magad a harag terhe alól! Tedd le végre a mázsás súlyokat, amiket cipelsz! Tapasztald meg a MEGBOCSÁTÁS felszabadító erejét az életed minden területén!

A Boldogságfrekvencia Programok rendszeresen visszatérő témája a megbocsátás. Nem véletlenül. Akár boldogságról, akár bőségről, akár tudatos teremtésről beszélünk, sehogy nem tudjuk kikerülni a megbocsátást. Több, mint 4000-en vettetek már részt a programokon és közös kívánság volt, hogy dolgozzunk mélyebben a MEGBOCSÁTÁS témáján. Most megtesszük. Mert fontos. Mert felszabadít a lelki terhek alól, emeli a rezgésszintedet, megtalálod általa a belső békédet és a teremtés is jobban fog menni, legyen szó bőségről vagy bármi másról, amire vágysz!

A megbocsátás gyakorlása által az életed minden területén pozitív változást fogsz tapasztalni.