Rezgésszintemelő boldogsággyakorlatok 4 héten keresztül

Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által.

Magyarországon elsőként indul rezgésszintemelésen alapuló boldogságprogram. Minden, ami körülvesz minket és minden, ami vagyunk, az rezgés. Más-más frekvenciájú rezgések. Rezgések a gondolataink, rezgések az érzéseink és rezgés a fizikai testünk is. Az, hogy hogy érezzük magunkat, attól függ, milyen a rezgésünk.

A Boldogság frekvenciája lelkünk tiszta rezgése. A szeretet rezgése. Erre a rezgésre hangoljuk magunkat a program során.

A Boldogságfrekvencia Program során komoly önismereti munka zajlik, így sokszor a fejlődésnek a részeként hullámvölgyek is megjelenhetnek. Ettől nem kell megijedni, ez teljesen normális. Erre szoktam mondani, hogy ez nem egy hóka-móka boldogságprogram. Beindulnak tisztulások, tudatalatti blokkok oldódása, energetikai változások. De a folyamatos szakmai háttértámogatással átsegítelek ezeken a hullámvölgyeken.

 

 

Anyagi blokkok oldása, letesztelt, működő pénzteremtő gyakorlatok 4 héten keresztül…

Eddig

résztvevő

Eleged van a pénzügyi nehézségekből?

Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat!

Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?

Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből.

Szeretnél végre anyagi bőségben élni?

Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

A bőség neked is jár! Itt az ideje, hogy végre megtapasztald!

Kinek ajánlom a Bőségteremtő Programot?

neked ajánlom, ha úgy érzed, teljesen a pénz irányítja az életedet és szeretnéd, ha ez megfordulna és te irányítanád a pénzt

neked ajánlom, ha a pénz egyenlő a stresszel, ha a pénzre gondolsz, összerándul a gyomrod

neked ajánlom, ha szeretnéd elengedni a pénzzel kapcsolatos blokkjaidat és megtapasztalni a bőséget

neked ajánlom, ha úgy érzed, valamiféle blokkod van a pénzzel. Általában az “átok ül rajtam” érzéssel fogalmazza meg az ember. Vagy a “nekem semmi sem sikerül…” vagy “ez van, ezt dobta a gép” stb..

A pénz életünk irányítójává vált. Igen, pénzből jutunk hozzá javainkhoz, pénzből jutunk táplálékhoz, fedélhez a fejünk fölé, hogy csak a legalapvetőbb szükségleteket nézzük. Igen, a mai világban még szükséges a pénz.

A baj csak az, hogy átvette az irányítást életünk felett! Itt az ideje, hogy visszavegyük tőle! Mutassuk meg a pénznek, hogy mi irányítjuk őt! Nem annyi áramlik hozzánk, amennyit ő enged, hanem amennyit mi szeretnénk. Ehhez az kell, hogy elengedjük a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiteinket, szabad utat adjunk a bőség áramlásának életünkbe.

Számtalan ilyen korlátozó hitünk dolgozik azon, igen sikeresen, hogy ne jusson el hozzánk a bőség. Akár egy szennyeződéssel teli csatorna, ami tele van félelem-szennyeződéssel, ezekben a szennyeződésekben akad el a bőség. Meg kell tisztítanunk a bőség-csatornánkat!

Mik alkotják ezeket a félelem-szennyeződéseket?

Blokkok gyerekkorunkból, blokkok a kollektív tudatból, blokkok őseink félelmeiből, blokkok előző életeinkből…

Bőségteremtő Programon ezektől a blokkoktól is megszabadulunk, hogy végre elérjen minket a bőség.

Következő tanfolyam indulása:

2019. április 1. hétfő

Milyen változás várható, ha részt veszel a Bőségteremtő Programon?

Bőségteremtő Program hatására teljesen átalakul a pénzzel való kapcsolatod. Saját bőrödön fogod megtapasztalni, ahogy a bőség árad feléd. A lényeg, hogy a változás természetesen fog jönni az életedbe. Ahogy változol belülről, úgy fognak változni az életed külső körülményei is.

Nem biztos, hogy azonnal lottót nyersz, de ahogy búcsút intesz a szegénységtudatodnak és erősíted a bőségtudatodat, úgy fog megtalálni a pénz is. Mert a pénz is csak energia. Lehet fizetésemelés, új munka, új megbízás, nyeremény, örökség, régen vágyott ingatlaneladás…, bármilyen formában érkezhet a bőség. Egy biztos, ha megtisztítod neki az utat, akkor érkezni fog.

Rólam mondták

Olyan az életem, mint az álom, csodálattal beszélek róla és ezt Katának köszönhetem. Nagyon hálás vagyok neki, annak, amit kidolgozott, amit kitalált, megteremtett és átad nekünk. Mindenkinek szívből ajánlom, amit Kata tanít, mert ahogy elkezditek, a rezgéseitek, a napjaitok, a mosolyotok egyre jobbak lesznek.”

Fábián Jani

Már most azt mondom, hogy az a tudás, amit ez a program tartalmaz, 115.000 forintot is megért volna! Nagyon úgy ébredni minden nap, hogy ma ismét tanulhatok valami újat, fejlődhetek a segítségeddel! Minden nap várom az újabb videókat, lelkesedéssel csinálom a napi gyakorlatokat, imádom a felismeréseket és biztos, hogy még legalább 2 másik programodon is részt veszek. (Sokan legalább ennyi pénzt elkértek és töredékét sem nyújtották annak, amit Te adsz!)  Fantasztikus vagy!Köszönet és hála! :)”

Nagy Katalin

“Kata hihetetlenül érzi és érti az Univerzum energiáit, az egész rendszert, az összefüggéseket. Olyat letisztult és egyértelmű, ahogy átadja a tudását, ahogy elmagyarázza az amúgy láthatatlan energiák világát, amilyet még senkitől nem hallottam.

Nyírády Adrienn

“Teljesen egyértelműek és követhetők a leckék, érthetőek is és nem kérdés, hogy érdekesek! Nagyon jól elmagyarázod és felépíted a leckéket, olyan megközelítésből, ahogy én még nem hallottam.

Tóth Mónika

“Fantasztikus a tanfolyam es nagyon hálás vagyok ezért. Minden nap alig várom, hogy csináljam a gyakorlatokat. Köszönöm. Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó.”

Déri Melinda

“Imádom a videóidban, hogy lényegretörőek és nem órákig kell figyelni! Ami a legeslegszimpatikusabb az az, hogy személyesen válaszolsz a kérdéseimre, érzéseimre! Ettől annyira közvetlen és emberi a tanulás! Nagyon sokat segítettél! Köszönöm!🌸🌺

Hérics Tímea

Lépésről lépésre megmutatom, hogyan teremtsd meg a bőséget a láthatatlan energiák segítségével!

Egy kis ízelítő, mi mindent tanulunk a Bőségteremtő Programon…

Rezgések és láthatatlan energiák

Minden, amit látsz magad körül, az a láthatatlan energiák világában “készült”. A színfalak mögé nézünk, hogyan teremtjük a valóságunkat.

Bőségteremtés energiatesteink tükrében

 

A pénz nem motiváció

 

Hogyan áramoltasd a pénzt? 

A hála bőségteremtő hatása

 

Lelkesedés, szenvedély és a bőség

KÉTség helyett EGYség

Engedd meg magadnak a bőséget!

 

Hogyan tágítsd pénzügyi valóságodat?

Pénzügyi blokkok oldása

Bőség kontra hiány- neked hol a fókuszod?

 

Rendezd a viszonyodat a pénzzel!

 

Pénz nélküli élet

 

Hogyan hangold át magad szegénységtudatról gazdagságtudatra? 

Honnan jöhet a pénz? 

 

Felismerések blokkoldó hatása

Bőség Angyalai

Értékes vagy! Megérdemled a bőséget!

 

Elvárások nélküliség

Elengedés szerepe a teremtés folyamatában

A legnehezebb és egyben a legkönnyebb része a teremtés folyamatának. Te könnyen elengedsz dolgokat? Ragaszkodó típus vagy? Mi a jó, ha ragaszkodunk a vágyainkhoz vagy ha elengedjük őket?

A bőség ott kopogtat az ajtódon…

Engedd be!

A Bőségteremtő Program bármikor bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a programot

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Bőségteremtő Programot. Sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

Minden hétköznap e-mailben küldöm az aznapi leckét. Visszamenőleg az összes lecke elérhető, így nem kell egy fix időpontban a gép előtt lenned. Akkor foglalkozol a leckékkel, amikor időd engedi. Ha esetleg kimarad 1-1 nap, később is tudod pótolni vagy tudsz ismételni, amikor és ameddig csak akarsz.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Bőségteremtő Program 4 hétig tart. Legalábbis 4 héten keresztül küldöm minden hétköznap az anyagokat. A 4 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez és a zárt Facebook-csoporthoz is, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál. Így valójában a programnak nincs vége 4 hét után, egy exkluzív támogató közösség tagja maradsz, ahol folyamatosan tanulunk egymástól.

Ki tartja a programot?

Egy rövid bemutatkozás, mert ugyan nem a személyem a fontos, azt mégis fontosnak tartom, hogy lásd, mitől egyedülálló a Bőségteremtő Programés miért nem hallhatod máshol a programban tanult módszereket…

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 🙂

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból és kísérletekből állítottam össze a Bőségteremtő Program anyagát is.

Soha senkinek ne higgy, de minden tanításra legyél nyitott! Hallgasd meg, fogadd be, tapasztald meg és találd meg magadban az IGAZI TUDÁST!

12 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála óta tanított nekem. Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Aztán ahogy ez tudatosult bennem, elkezdtem kísérletezni az energiákkal. Sok módszert próbáltam ki, amiket tanultam, olvastam, de vannak saját fejlesztésű módszerek is.

Teremtettem így már magamnak autót, passzív jövedelmet, de hétköznapi dolgokban is sikeresen alkalmazom, legyen szó egy szabad parkolóhelyről vagy akár “véletlen” találkozásokról. Tapasztaltam a víz teremtő erejét, az elengedés teremtő erejét, a humor, a képi megjelenítés teremtő erejét, a szerelem, a lelkesedés teremtő erejét, a bizonyosság teremtő erejét, megtapasztaltam a Teremtő Istent önmagamban és még jó pár ennél is “meredekebb” dolgot, amit inkább majd személyesen osztok meg veled! 🙂

Racionális ember vagyok, így az elsőre misztikusnak tűnő jelenségeket is racionálisan vizsgálom.

Ezeket a tapasztalásokat figyelem meg és a gyakorlatból elméleti esszenciákat, összefüggéseket, “képleteket” készítek, amit utána újra kibontva a gyakorlatban letesztelek hogy jól értelmeztem-e. És a legtöbb esetben igen! Működik! 🙂

Ezekből a módszerekből is adok egy csokorra valót a Bőségteremtő Programon!

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, fogadd be és utána tapasztald meg a saját bőrödön, a saját életeden! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

Ez a célom a Bőségteremtő Programmmalis, hogy te is megtapasztald a teremtő erődet, megtapasztald, hogy te vagy az életednek a varázslója! Hogy megtapasztald, hogy a bőség most is jelen van az életedben! Hogy megtapasztald, hogy igazából nem megteremtened kell, hanem észrevenned azt, ami ott van. Azzal, hogy meghallgatod az elméletet, még nem tanultál! A tanulás, a fejlődés onnan indul, amikor elkezded megélni, megtapasztalni a tanultakat. Jelen esetben a teremtő erődet, a bőség áramlását! Ez a cél a Bőségteremtő Programon! Ez nem iskolapad, itt semmi sincs kőbe vésve. Még annak is örülök, ha a tapasztalásaid által rácáfolsz valamelyik elméletemre, amit tanulunk és ezzel én is újat tanulhatok, tapasztalhatok! 🙂

4 hét, 20 lecke, videók, meditációk, pénzteremtő gyakorlatok, anyagi blokkok oldása, támogató közösség, személyre szabott életvezetési tanácsadás…

Miből áll a Bőségteremtő Program?

Oktatási felület

A Bőségteremtő Program egy jelszóval védett zárt oktatási felületen zajlik. Ide töltöm föl a leckéket. A leckék videós és szöveges anyagból állnak. 4 héten keresztül minden hétköznap feltöltöm az aktuális leckét az oktatási felületre, amikről e-mailt is küldök minden alkalommal. Elméleti és gyakorlati anyagokat tartalmaz a program. Fontos, hogy a gyakorlatokat is végezd, hiszen ez hozza a tapasztalást, ez hozza a fejlődést, a változást, a sikert!

Szakmai konzultáció

Ahogy elkezded csinálni a gyakorlatokat, nézed a videókat, fel fognak merülni kérdések, jönnek felismerések, amiket természetesen fel tudsz tenni, meg tudsz osztani velem. Akár az oktatási felületen az adott leckék alatt, ha konkrétan ehhez kapcsolódik, de e-mailen keresztül is folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítok a program során.

Közösség

Nagyon fontos része a Bőségteremtő Programnak a közösség. Az oktatási felületen és a zárt facebook csoportban is lehetőség van  megosztani egymással a sikereinket, folyamatosan tanulni egymástól.  Erősítjük, támogatjuk egymás sikerét.

Sohavégetnemérős

Az oktatási felülethez a hozzáférésed a 4 hét után is megmarad, így bármikor tudsz később ismételni vagy pótolni, ha esetleg lemaradtál volna. A kérdezz-felelek rész is megmarad a 4 hét után. Nyitva maradnak a kapuk, hogy tudjunk a későbbiekben is egymástól tanulni, hogy meg tudjuk osztani a sikereinket, fel tudjuk tenni a felmerülő kérdéseket.

Mennyibe kerül a Bőségteremtő Program?

A Bőségteremtő Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

  • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
  • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
  • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés
  • a Bőségteremtő Programon tanultak által akár a befektetett összeg többszörösét is képes leszel megteremteni

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Bőségteremtő Program árát…

A 4 hetes online Bőségteremtő Program ára 15.000 Ft.

Következő tanfolyam indulása:

2019. április 1. hétfő

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, nem vettél részt egyik programomon se, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló tudásanyagról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!