Mit jelent, hogy rezgésszintemelő boldogságprogram?

Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által.

Magyarországon elsőként indul rezgésszintemelésen alapuló boldogságprogram. Minden, ami körülvesz minket és minden, ami vagyunk, az rezgés. Más-más frekvenciájú rezgések. Rezgések a gondolataink, rezgések az érzéseink és rezgés a fizikai testünk is. Az, hogy hogy érezzük magunkat, attól függ, milyen a rezgésünk.

A Boldogság Frekvenciája lelkünk tiszta rezgése. A szeretet rezgése. Erre a rezgésre hangoljuk magunkat a program során.

A Boldogságfrekvencia Program során komoly önismereti munka zajlik, így sokszor a fejlődésnek a részeként hullámvölgyek is megjelenhetnek. Ettől nem kell megijedni, ez teljesen normális. Erre szoktam mondani, hogy ez nem egy hóka-móka boldogságprogram. Beindulnak tisztulások, tudatalatti blokkok oldódása, energetikai változások. De a folyamatos szakmai háttértámogatással átsegítelek ezeken a hullámvölgyeken.

 

 

TE VONZOD A BOLDOGSÁGOT?

A boldogság mindenkinek mást jelent, mégis teljesen ugyanazt. A boldogságot nem lehet világi dolgokhoz kötni. Nem attól vagyunk boldogok, hogy jó állásunk van, sok pénzünk van, szép házunk, jó autónk van, de még csak nem is attól, hogy egészséges családunk van, barátok vesznek körül, mi is egészségesek vagyunk. Általában ezeket a dolgokat kergetjük, mert azt hisszük, majd, ha ezek meglesznek, akkor igazán boldogok leszünk. De van ebben egy óriási csavar, amit a legtöbb ember nem vesz észre, ezért válik az egész élete egy nagy boldogságkergetéssé.

FORDÍTSUK CSAK MEG A HELYZETET!

Éppen attól lesznek meg ezek a dolgok az életünkben, mert BOLDOG-ok vagyunk! Ezek nélkül is. Csak úgy. Önmaguntól, önmagunkban. Mindenkitől és mindentől függetlenül. Ez a boldogságérzés olyan rezgést hoz létre, ami elkezdi vonzani a bőséget életünk minden területén.

EZT TAPASZTALOD MEG A BOLDOGSÁGFREKVENCIA PROGRAM SORÁN!

A Boldogságfrekvencia Program olyan módszereket, gyakorlatokat tartalmaz, amikkel elérhetjük ezt a tiszta, boldog rezgésszintet és ezzel megindul felénk az ÉLET CSODÁJA!

TE MILYEN REZGÉSEKET BOCSÁTASZ KI?

Szívből örülök annak, hogy itt vagyok és tanulhatok. Jó döntés volt, hogy jelentkeztem. Biztos vagyok benne, hogy nem véletlen, hogy ide találtam. Nagyon jó a tananyag, az elmélettel megértem a dolgokat, a gyakorlatokkal pedig tapasztalatokat szerzek.

Deák Andrea Ildikó

“Nem kevesebbet köszönhetek a Boldogságfrekvencia Programnak, minthogy sikerült helyre hoznom a kapcsolatomat a szerelmemmel akivel ( a legmélyebb depressziós időmben -februárban ) én szakítottam. Boldog vagyok és úgy gondolom még inkább az leszek !Szeretném kérni hogy az egyéb kurzusokról is tájékoztass engem a jövőben . Nagyon sok köszönet :)”

Márk

Amiről szó lesz a 4 hét alatt a teljesség igénye nélkül:

 • Boldogság a rezgések tükrében
 • Energiatesteink és a boldogság
 • Energiatesteink tisztítása, áthangolása
 • Blokkok mint a boldogságunk akadályai
 • Boldogságcsapda – hogyan kerüld el?
 • Hála rezgésszintemelő hatása
 • Megbocsátás rezgésszintemelő hatása
 • Félelem vagy szeretet?
 • Pozitív megerősítések – buktatók, amiről eddig senki nem beszélt… hogyan használd?
 • Gyermeki lelkesedés
 • Feltétel nélküli szeretet
 • Mindfulness technikák
 • Rezgésszintemelő légzőgyakorlatok

Minden témához gyakorlatokkal, hétköznapi boldogsággyakorlatokkal, boldogságmeditációval!

Szeretnéd a boldogság egy teljesen új mélységét megtapasztalni?

 • azoknak, akik örömmel tanulnak, fejlődnek, szeretnék jobban megismerni önmagukat
 • akik már elindultak az önismeret útján és szeretnének új módszereket tanulni, fejlődni, haladni az útjukon
 • akik úgy érzik, mókuskerékben vannak, ugyanazokat a köröket futják újra meg újra
 • akik úgy érzik, blokkolva vannak életük valamelyik területén
 • azoknak, akik levertnek, pesszimistának érzik magukat, úgy érzik, soha, semmi nem jön össze
 • azoknak, akik valami traumát éltek át – gyász, válás, szakítás… – és szeretnének ezen úgy túllenni, hogy nem elnyomják a fájdalmat, hanem feldolgozva elengedik azt
 • azoknak, akik szeretnének egy tudatos, boldog közösség tagjai lenni
 • azoknak is, akik boldogok, de szeretnék jobban megérteni a boldogság elméletét, szeretnének mélyebb önismeretre szert tenni
Az a csodálatos a Boldogságfrekvencia Programban, hogy annyira finoman, annyira észrevétlenül alakítja át az ember életét, hogy az egónak nincs ideje lázadni se nagyon.

Ha a tanult gyakorlatokat beépíted a mindennapjaidba, napról napra emelkedni fog a rezgésszinted, így az egész változás folyamata annyira természetes, hogy valószínűleg észre se fogod venni. Mintha mindig is ilyen lettél volna… A felismerés, hogy milyen csodálatos változáson mentél keresztül te is és az egész életed, lehet, hogy csak hónapokkal később fog utolérni.

A változás egyébként mindenkinél máshogy manifesztálódik. Ami közös, hogy minden szépen kitisztul az életedben, minden simán megy a maga útján, minden úgy jön össze, ahogy kell, ahogy szeretnéd. Meglátod a lehetőségeket és meg is tudod ragadni őket. Munkában és magánéletben egyaránt. A bőség természetes része lesz az életednek. Legyen az szeretet, anyagi, egészség. Olyan csodákat fogsz tapasztalni, a legapróbb, hétköznapi dolgokban is, amiktől úgy érzed, szárnyaid nőttek és repülnél boldogságodban. Egy olyan boldogságáramlás ez, ami minden nap elhozza a CSODÁT az életedbe!

Fontos hangsúlyozni, hogy a Boldogságfrekvencia Program GYAKORLATI boldogságprogram! Annak ellenére, hogy sok elméletet is tartalmaz, minden napra vannak BOLDOGSÁGGYAKORLATOK, melyeket ahhoz, hogy megtapasztald a belső boldogság csodáját, minden nap végezned kell. Emellett természetesen az elméleti videók témája is dolgozni fog benned a program ideje alatt.

A 4 hét után is megmarad a hozzáférésed az oktatási felülethez és a Facebook közösséghez, és természetesen a 4 hét alatt tanult gyakorlatokat is érdemes utána is beépíteni a mindennapokba.

A Boldogságfrekvencia Program szerves része a közösségi élet. Mind az oktatási felületen, mind pedig a zárt Facebook csoportunkban folyamatosan, a program közben és a 4 hét letelte után is fel tudod tenni a kérdéseidet, meg tudod osztani a tapasztalataidat, tudsz hasonló gondolkodású emberekkel ismerkedni.

Ez nagyon fontos, hiszen nagyon sokat tanulunk egymás történeteiből, sikereiből vagy akár kudarcaiból, de a feltett kérdésekből is.

Legyél aktív tagja te is a Boldogságfrekvencia Közösségnek!

Egy rövid bemutatkozás, mert ugyan nem a személyem a fontos, azt mégis fontosnak tartom, hogy lásd, mitől egyedülálló a Boldogságfrekvencia Program és miért nem hallhatod máshol a programban tanult módszereket…

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 🙂

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból és kísérletekből állítottam össze a Boldogságfrekvencia Program anyagát is.

SOHA SENKINEK NE HIGGY, DE MINDEN TANÍTÁSRA LEGYÉL NYITOTT! HALLGASD MEG, FOGADD BE, TAPASZTALD MEG ÉS TALÁLD MEG MAGADBAN AZ IGAZI TUDÁST!

Ha szeretnél többet tudni rólam...

14 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála után tanultam általa, tőle. Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Sokszor voltam nagyon mélyen, ilyenkor ez az egész életemre kihatott. Párkapcsolati problémák, anyagi mélypontok. Ezekből hiába álltam föl, mindig megástam magamnak a következő gödröcskét, amibe beleeshettem, hogy megint kimászhassak belőle. Mert időbe telt, de felismertem, hogy ezt én kreálom magamnak. Én akarom a nehézségeket. Én teremtem magamnak a mélypontokat.

Aztán egy szép reggelen jött a felismerés… De nem ám csak olyan felismerésecske… Igazi, fejbekólintás. Inkább megvilágosodás. Mintha egy szempillantás alatt minden megváltozott volna. Nem értettem, miért vagyok kiborulva. Nem értettem az egész helyzetemet. Egyszer csak azt láttam, hogy minden csodás körülöttem. Amit eddig tragédiának láttam, attól kezdve észre se vettem. Elkezdtem az energiákat figyelni, majd tudatosan használni. Egyszerűen csak boldog voltam, a jelenben éltem. A napi 12 óra munkát lecseréltem napi 12 óra jógára, sétára, zenehallgatásra, meditációra…

És ekkor elkezdtem élni.

Rájöttem, hogy az a fő életcélom, hogy nincs életcélom. Egyszerűen boldognak lenni a jelenben! Ezek közhelyeknek tűnhetnek, amíg az ember nem éli át. Olyan magasságokba vittem a rezgésszintemet, hogy teljesen kiszálltam ebből az őrült világból. Teljesen függetlenítettem magamat a körülményektől. Mindentől és mindenkitől függetlenül BOLDOG voltam! Megtaláltam a belső békémet.

Nem vártam el semmit, csak LÉTEZTEM!
És ekkor megindult felém az élet.

Nap mint nap csodákkal találtam szembe magam. Fölültem erre a boldogsághullámra és olyan csodálatosan elrendeződött körülöttem minden. Néhány hónap elteltével tudtam venni egy autót, kötöttem egy fantasztikus üzletet, amiből egy biztonságot nyújtó passzív jövedelmem lett, párkapcsolati problémáim elsimultak. Minden megérkezett, amire előtte görcsösen vágytam, amit akartam. És amikor már nem érdekelt, amikor már nem volt fontos, egyszerűen csak jött.

Olyan időt élünk, hogy a Föld rezgésszintje is folyamatosan emelkedik, amihez fokozatosan minden ember is alkalmazkodik. Ezért érezzük a nyugtalanságot, a káoszt a világban.
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek rossz napjaim és folyamatos boldogság-eufóriában úszkálok azóta. Ahogy minden fejlődési folyamatban, ebben is vannak stagnálások, megpihenések és kicsi visszaesések is. Ez természetes. Ha te is tapasztalsz ilyet, ne ijedj meg, jó úton vagy!

De azt tudom, hogy visszaút már nincs. Kinyitottam egy kaput, amit már becsukni nem lehet. De nem is akarom, mert egy csodálatos világ tárult elém, ami olykor nehéz, hiszen felelősséggel jár. Előfordul, hogy visszasírom a boldog tudatlanságot, amikor minden rosszat ráfoghattam másokra, a környezetre, bármire, csak ne kelljen vállalnom. Ilyen már nincs, és ezzel néha nehéz szembenézni, ugyanakkor hihetetlen szabadságot is ad!

Miért Boldogságfrekvencia?

Miért Boldogságfrekvencia? 

Régóta érlelődik bennem valami segítő program gondolata, de éreztem, hogy még nem tisztult le teljesen, nem állt össze a teljes egész, és akkor jött ez a szó. BOLDOGSÁGFREKVENCIA…  Egy jógaórán, mintegy látomás jött ez a név. Egy villanás volt, és nem is tudtam először mit kezdeni vele. Láttam magam előtt képként. Nem értettem, miért kaptam ezt. Aztán szépen lassan letisztult a kép, hogy éppen ez a szó, ami értelmet ad az egésznek, ez a szó adja meg azt a hiányzó láncszemet, amiért nem éreztem teljes egésznek.

logo

Az elmúlt években tapasztaltam, hogy amikor magasabban van az energiaszintem, amikor szinte kézzel foghatóak az energiák körülöttem, akkor történnek a csodák. Amikor ezt felismertem, elkezdtem tudatosan figyelni, mivel tudom emelni a rezgésemet, mivel tudom ezt az állapotot előidézni. Sok módszert próbáltam ki és sokat használok azóta is rendszeresen. Ezeket gyűjtöttem egy csokorba és foglaltam rendszerbe, hogy minél több ember átélhesse ezt a CSODÁT!

Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, fogadd be és utána tapasztald meg a saját bőrödön, a saját életeden! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

Ez a célom a Boldogságfrekvencia Programmmal is, hogy te is megtapasztald a teremtő erődet, megtapasztald, hogy te vagy az életednek a varázslója! Azzal, hogy meghallgatod az elméletet, még nem tanultál! A tanulás, a fejlődés onnan indul, amikor elkezded megélni, megtapasztalni a tanultakat. Jelen esetben a teremtő erődet! Ez a célja ennek a programnak.

Boldogságfrekvencia Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
 • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
 • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés
 
Lássuk, mit kapsz, ha jelentkezel a Boldogságfrekvencia Programra…
 
 • hozzáférést a 4 hetes online Boldogságfrekvencia Programhoz, ahol 4 héten keresztül teremtő gyakorlatokat kapsz és minden lecke után felteheted a kérdéseidet is
 • folyamatos konzultációs lehetőséget
 • hozzáférést a zárt Facebook csoporthoz, ahol a témával kapcsolatban bármikor felteheted a kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat, felismeréseidet
 • sőt, a 4 hét letelte után is megmaradnak a hozzáféréseid és a közösség tagjaként folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz velünk egy inspiráló csapatban

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Boldogságfrekvencia Program árát…

A 4 hetes online Boldogságfrekvencia Program ára 15.000 Ft 

 

MOST MÁR TE IS LÁTOD, HOGY A BOLDOGSÁGFREKVENCIA PROGRAM ÁRA ÉS ÉRTÉKE NINCS ARÁNYBAN! DE EZ NEKED CSAK JÓ HÍR!

A 4 hetes Boldogságfrekvencia Programhoz ki se kell mozdulnod az otthonodból. A program egy jelszóval védett, zárt oktatási felületen zajlik.

Milyen előnyei vannak az internetes oktatásnak? 

 • nincs útiköltség
 • akkor foglalkozol az anyaggal, amikor időd engedi
 • nem kell lemondanod a tanulásról, akárhol is laksz az országban… vagy a világban – sok külföldön élő résztvevőnk is van
 • folyamatos konzultációs lehetőség interneten is biztosított, így ha elakadnál, segítek
 • a 4 hetes program időtartama elég már ahhoz, hogy egy rendszeresség alakuljon ki benned, hogy megtapasztald a teremtő energiáidat
 • a 4 hét után is megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez, így később is tudsz ismételni, később is fel tudod tenni a kérdéseidet, meg tudod osztani a tapasztalataidat, sikerélményeidet

A Boldogságfrekvencia Programhoz ki se kell mozdulnod az otthonodból!

A 4 hetes Boldogságfrekvencia Programba minden hétfőn be tudsz csatlakozni. 

A jelentkezési űrlap kitöltése után megkapod a díjbekérőt, amin keresztül azonnal tudod indítani a fizetést akár bankkártyával, akár utalással. A részvételi díj beérkezése után a Facebook zárt csoporthoz már megkapod a hozzáférést, így a közösségnek azonnal aktív tagja lehetsz.