Szeretnéd, ha még hatékonyabb lenne a Boldogságvállalkozás Program?

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Válaszd mellé most 50% kedvezménnyel a Tudatos Teremtés Programot és a Bőségteremtő Programot!

Miért válaszd a Tudatos Teremtés Programot is a Boldogságvállalkozás Program mellé?

A Tudatos Teremtés Programban 4 héten keresztül sok-sok teremtőgyakorlatot csinálunk. Ezeket az életed bármely területére tudod alkalmazni, így a vállalkozásod építésében, a céljaid elérésében, a sikereid megvalósításában is hasznukat fogod venni.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Miért válaszd a Bőségteremtő Programot is a Boldogságvállalkozás Program mellé?

A Bőségteremtő Program szinte elengedhetetlen kiegészítője a Boldogságvállalkozás Programnak. A Bőségteremtő Program során oldod az anyagi blokkjaidat, tágítod a bőségtudatodat, így energetikaliag is előkészíted a terepet a sikeres Boldogságvállalkozásodnak.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

*Jelöld be melyik programot kéred még a Boldogságvállalkozás Program mellé és nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra! Mindkét programot is választhatod 50% kedvezménnyel.

Ha most csak a Boldogságvállalkozás Programon szeretnél részt venni, akkor is nyomj a “Vásárlás befejezése” gombra és küldöm is a további infókat e-mailben!

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

*Amennyiben átutalásos fizetést választottál, a Vásárlás befejezése gomb megnyomása után e-mailben elküldöm a díjbekérőt és a fizetéssel kapcsolatos infókat. Ha bankkártyás fizetést választotad, akkor a gomb megnyomása után az OTP biztonságos felületén el is tudod indítani a fizetést, így azonnal küldöm is a belépési adatokat az oktatási felületre.