Írd újra a pénzzel való kapcsolatodat!

Január 31-én kezdünk!

Mai nap az utolsó nap, hogy tudsz jelentkezni

Neked milyen korlátozó hiedelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban?

Kinek ajánlom a Bőségteremtő íráskurzust?

Neked ajánlom, ha úgy érzed folyamatosan anyagi nehézségekkel küzdesz

Neked ajánlom, ha úgy érzed, állandóan küzdened kell a pénzért

Neked ajánlom, ha úgy érzed nem jó mintát tanultál gyerekkorodban a pénzzel kapcsolatban

Neked ajánlom, ha szeretnéd átírni a pénzzel, anyagi bőséggel kapcsolatos korlátozó hiedelmeidet, hogy végre megtapasztald a bőséget az életedben

Neked ajánlom, ha úgy érzed, folyamatos szűkösségben élsz és szeretnél ezen változtatni

Neked ajánlom, ha kész vagy tenni is azért, hogy megtapasztald a bőséget

Neked ajánlom, ha részt vettél már a Teremtőírás kurzuson vagy a Boldogságírás kurzuson

Kurzus indulása:

2022. január 31. hétfő

Mi a Bőségteremtő Íráskurzus?

A Bőségteremtő Íráskurzuson az írás kreatív, teremtő erejének segítségével oldjuk az anyagi blokkokat és írjuk újra a tudatalattinkban a pénzzel való kapcsolatunkat.

Életünk, körülményeink nagy részét a tudatalatti hitrendszereinken keresztül teremtjük. Ezért van az, hogy hiába mondjuk azt tudatosan, hogy lottót akarok nyerni, mégis nagyon kevesek nyerik tényleg meg, mert a tudatalatti blokkok

Rengeteg blokkoldó módszer létezik, amivel ezeket a tudatalatii blokkokat ki lehet gyomlálni és át lehet írni magunkban. A kreatív, teremtő írás is egy ilyen módszer.

Az írásgyakorlatokon keresztül kaput nyitunk a tudatalattinkhoz. Mélyen eltemetett hitrendszerek fognak felszínre jönni a Bőségteremtő Íráskuzus során, amelyekhez így, hogy már hozzájuk férünk, mert így már nem csak rejtve dolgoznak a háttérben, láthatóvá válnak.

Alapos munkát végzünk a 4 hét alatt. Ahogy a Teremtő Íráskurzuson, itt is a múlt-jelen-jövő idősíkon haladunk, hiszen sok helyről jöhetnek ezek a tudatalatti korlátozó minták. 

Megnézzük mit hoztál gyerekkorodból, vizsgáljuk milyen volt az őseid kapcsolata a pénzzel, bőséggel, azaz mit örököltél a családi hitrendszerekből. Megnézzük mi hat rád a jelenben és milyen jövő vár rád, ha nem írod át a korlátozó hitrendszereidet és milyen lesz a jövőd, ha átírod a negatív mintákat? 

 

Több, mint 100 pénzzel kapcsolatos korlátozó hitrendszert írunk át a Bőségteremtő Íráskurzuson

Hogyan zajlik a Bőségteremtő Íráskurzus?

A Bőségteremtő Íráskurzus online oktatási felületen zajlik. Minden napra lesz írásgyakorlat. Írhatod a gyakorlatokat kézzel is egy füzetbe,  de arra is van lehetőség, hogy gépen írj. Hatékonyság szempontjából nincs különbség, amelyik neked kényelmesebb, azt válaszd!
Ha valamiben elakadsz, ha valami kérdésed van, lehetőséged van konzultációra is. 

Minden gyakorlathoz adok pontos iránymutatást és minden gyakorlat után lehetőség lesz a reflektálásra, hogy hogyan élted meg. 

4 hetes a program, nagyon intenzív. De garantáltan megéri a befektetett energia. 

Egy olyan módszert kapsz a kezedbe, amit soha senki nem vehet el tőled és bármikor tudod alkalmazni céljaid megvalósításához. 

Akár évekkel később is elő tudod venni a gyakorlatokat és újra végigmehetsz a folyamaton, akármilyen új célod van az életben. Mert céljaink mindig vannak és mindig is lesznek.. Ez hajt minket. A teremtő írás segítségével a célok megvalósítása egy igazán szórakoztató, izgalmas folyamattá válik. 

A bőségteremtő írásgyakorlatok segítségével játékosan írod át a pénzzel kapcsolatos blokkjaidat és tapasztalod meg a bőséget az életedben

Működik ez nekem is?

Erre a kérdésre mindig azt a választ szoktam adni, hogy ha csinálod, igen, ha nem csinálod, természetesen nem. 🙂

Ilyen az edzőterem is. Attól, hogy megveszed a havibérletet, még nem leszel izmosabb vagy vékonyabb vagy erősebb… Ahhoz le is kell járni az edzőterembe, munkát kell tenni bele ahhoz, hogy változás legyen.

 

Ilyen a Bőségteremtő Íráskurzus is. Ha nem csinálod a gyakorlatokat, nem fog semmi történni. Ha viszont végig csinálod a 4 hetet, munkát, időt, energiát teszel bele, annak garantáltan meg is lesz az eredménye.

Mitől ne félj…

Ha kedvet érzel, kíváncsi vagy, akkor mindenképp vágj bele! Ne félj attól, hogy nem tudsz írni! Ez nem egy íróképző! Nem szépirodalmat írunk, sőt, az se baj, ha a helyesírásod sem tökéletes!

Az írásgyakorlatokat magadnak írod. Nem a helyesírás és nem a választékos megfogalmazás a lényeg. Ettől függetlenül észre fogod venni, hogy ahogy telnek a napok, a hetek, egyre jobban ki fogod tudni fejezni magadat, egyre gördülékenyebben fogsz tudni fogalmazni. Még az is lehet, hogy annyira kedvet kapsz az íráshoz, hogy tényleg könyv lesz belőle..:)

De itt most csak az a fontos, hogy magadnak csináld a gyakorlatokat! Senki nem fogja ellenőrizni, senki nem fogja kijavítani, mert akárhogy is írod meg, az tökéletes lesz.

Az “ürespapír parát” is felejtsd el! Ezzel fogunk kezdeni, hogy elűzzük az ürespapír parát, így már az első nap kellemes meglepetés fog érni magaddal kapcsolatban, új oldaladat fogod felfedezni.  

Nagyon izgalmas, új tapasztalásaid és sikerélményeid lesznek az írás által saját magaddal kapcsolatban.

Úgyhogy minden parát és minden kifogást tegyünk félre, a teremtő írás egy nagyon izgalmas önismereti módszer, aminek a segítségével nem utolsó sorban a céljaidat is könnyedén megvalósítod. És igen, KÉPES VAGY RÁ TE IS!

Nem fogja sok idődet se elvenni, könnyen beilleszthető a mindennapokba a kurzus. Persze, lesz vele feladat, de az a jó hírem van, hogy imádni fogod! 

Tapasztald meg te is a bőséget az életedben!

Mivel Bőségteremtés témájában ez lesz az első íráskurzus, ezért a Teremtő Íráskurzussal kapcsolatos visszajelzéseket mutatom itt meg. Iszonyú lelkesek voltatok, szorgalmasan csináltátok az írásgyakorlatokat és meg is lett az eredménye. Ez a lelkesedés ösztönzött arra, hogy a bőség témáját is dolgozzuk meg az írás módszerével, mert valóban nagyon hatékonyan lehet vele dolgozni. 

Én most olyan területről szeretném megosztani a tapasztalataimat a kurzussal kapcsolatban, ahonnan szerintem senki nem várná. Köztudomású, hogy a negatív gondolatok és érzelmek rombolják az egészséget. A pozitív gondolkodást keresők, ahogy én magam is egész eddigi életemben, folyamatosan csak közhelyeket találtam erről. A lényeg az az volt, hogy gondolkodj pozitívan, nem baj, ha szíved szerint sírnál, akkor is legyél pozitív! Sehol egy hogyan, sehol semmi kézzel fogható. Itt megtanultam írásban a negatív dolgokat pozitívra fordítani, életemben először megtaláltam az igazi hogyanját a pozitív gondolkodásnak (ami amúgy egy nagyon félreértelmezett dolog, ha azt vesszük alapul, ami a köztudatban van erről).

Ez az első napokban “csak” arra volt jó, hogy folyamatosan jól éreztem magam, aztán elkezdtek megjelenni a pozitív események, most pedig, hogy pont egy hónapja elkezdtem, azt érzem, hogy sokkal egészségesebb vagyok (nem tudom miben, de így érzem), jobban alszok, jobban érzem magam, a biológiai órámat mintha tíz évvel visszatekerték volna, pedig nem vagyok öreg. A céljaimat tisztán látom, kiélesedtek az intuícióim, a céljaimra pozitívan, 100%-os koncentrációval tudok fókuszálni, amihez folyamatosan jönnek az ötletek, és rajzolódik ki az út. Végre van egy eszköz a kezemben, amivel tudatos tudok lenni a lelki dolgaimra, és tisztán tudom magam tartani fejben is, már a természetes állapotom az, hogy jól érezzem magam. A környezetem nem egyszer szóvá tette az utóbbi időben, hogy más lettem, és ezt én is érzem. Az egészséges életmód eddig nem volt erősségem (összevissza ettem minden szemét kaját), most fele annyit, azt is egészségesen eszem, és a testmozgást is újra elkezdtem. Nagyon megváltozott minden ebben a négy hétben, de soha egy percre se akarnék már ezek nélkül a gyakorlatok nélkül lenni. Azt érzem, hogy most vagyok életemben először az, aki valóban vagyok. Lelki terhek nélkül, pozitívan, célokkal és célokhoz vezető utakkal tele. Belső elégedettséget érzek, és kimondhatatlan hálát, hogy nekem adatott meg az, hogy ezt az életet élhetem, amit kaptam! Köszönök mindent!

Jáger István

Nagyon örülök, hogy rá találtam az oldaladra, mert sok fantasztikus kurzust tartasz. Most a legutóbbi kurzusodra – Teremtő írás – jelentkeztem, és nem bántam meg! A tanfolyam alatt remek praktitákat kaptunk arra, hogy hogy tudjuk előkészíteni a vágyott célhoz az utat, illetve hogyan tudjuk magunkat a negatívból a pozitív érzések felé terelni egy-egy nehezebb helyzetben. Mindegyik feladat nagyon jó és hasznos és fogom is alkalmazni ezentúl. Nagyon hasznosak voltak a videók, amikben elmagyaráztad a feladatokat, illetve a Zárt Facebook csoport, ahol kérdezhettünk Tőled és egymástól. Remélem sokak elvégzik ezt a tanfolyamodat (is), mert megéri!

Szegedi Erika

Ha csak 1 pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmedet írod át a kurzus során, már érezni fogod a változást de egynél többet fogsz;)

Less bele, hogy mi történik a Facebook zárt csoportban!

A Bőségteremtő írás kurzus bármikor bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a kurzust

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Bőségteremtő Íráskurzust. Más programjaimra is sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

A Bőségteremtő Íráskurzus nem fix időpontban zajlik, így könnyedén tudod a napirendedhez igazítani. Nem kell egy fix időpontban a gép előtt ülnöd, oda illeszted be a napodba az aznapi gyakorlatot, ahova szeretnéd. Viszont az fontos, hogy itt lehetőség szerint ne halogass és csak nagyon indokolt esetben maradjon ki nap. Ilyen esetben inkább csúsztasd a gyakorlatokat, de egy nap alatt ne pótold több nap gyakorlatát, mert szükség van az ülepedésre. A hétvégét azért is hagyom szabadon, hogy ha esetleg kimaradt a héten 1-1 nap, a hétvégére be tudd hozni a lemaradást.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Bőségteremtő Íráskurzus 4 hétig tart. Legalábbis 4 héten keresztül küldöm minden hétköznap az írásgyakorlatokat. A 4 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál, azaz a konzultációs lehetőség is megmarad és a hozzáférésed is a kurzus anyagához.

Ki tartja a kurzust?

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból és kísérletekből állítottam össze az összes eddigi online programom anyagát, ahogy most a Bőségteremtő Íráskurzust is.

Soha senkinek ne higgy, de minden tanításra legyél nyitott! Hallgasd meg, fogadd be, tapasztald meg és találd meg magadban az IGAZI TUDÁST!

Én és az írás…

Az írást gyerekkorom óta használom terápiás jelleggel. Ha öröm ér, leírom. Ha bánat ér, kiírom magamból. Ha konfliktusom van valakivel, levelet írok neki. Ha nem látok tisztán valamit, írással tisztítom ki. Ha nehéz döntés előtt állok, akkor is írok. És igen, a céljaimat, vágyaimat is le szoktam írni. És igen, nagyon erős teremtő ereje van a leírt szónak.

Van, hogy füzetbe írok, van, hogy fecnire, van, hogy laptopba…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban motoszkált bennem, hogy ha ez nekem ennyire működik, mind traumák feldolgozásában, mint célok megvalósításában, érzelmek feldolgozásában, döntések meghozatalában, akkor ez másnak is segítség lehet.

Elkezdtem jobban elmélyedni az írás terápiás hatásainak kutatásában és örömmel fedeztem fel, hogy tudományosan alátámasztott tény, hogy az írásnak számtalan jótékony hatása van.

Az összes létező könyvet, tanulmányt elolvastam a témában és végigcsináltam több írásterápiát, hogy a saját bőrömön tapasztaljam meg a jótékony hatásait. Mert hiába használom az írást évtizedek óta hatékonyan, itt olyan kreatív írástechnikákat, módszereket, gyakorlatokat tanultam, amik nagyon izgalmas tapasztalásokat hoztak.

Az egész egy mély belső csenddel és békességgel indult. Aztán mintha mázsás terheket pakoltam volna le magamról. A teremtő energiáim meg újra a topon vannak. Nagyon intenzíven érzem, szinte látom, ahogy mozgatom az energiákat.

A Bőségteremtő Programot az elmúlt években több ezren végeztétek el sikeresen. Idén pedig, a Teremtő Íráskurzuson is már több százan vettetek részt és döbbenetes tapasztalatokról számoltatok be.

Ezt a lelkesedést megragadva született meg a Bőségteremtő Íráskurzus, aminek a keretén belül 4 héten keresztül kifejezetten az anyagi blokkok oldásával, a pénz témájával, az anyagi bőség megtapasztalásával foglalkozunk, természetesen írásgyakorlatokon keresztül. 

Akár a Bőségteremtő Programon vettél már részt, akár a Teremtő Íráskurzuson, akár mindkettőn, a Bőségteremtő Íráskurzus tökéletes folytatása mindkettőnek. 

De akkor is jó szívvel ajánlom, ha egyik fent említett kurzust se végezted még el, de szeretnél bőségben élni, szeretnéd átírni a pénzzel kapcsolatos korlátozó hiedelmeidet. A Bőségteremtő Íráskurzus gyakorlatai önmagukban is óriási felismeréseket és oldódásokat fog hozni és átrendezi a pénzzel való viszonyodat. 

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, csináld a gyakorlatokat és tapasztalj! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

A Bőségteremtő íráskurzusra természetesen ugyanúgy vonatkozik ez.

Én csak azt tudom megosztani, amit én tapasztalok, de abban biztos vagyok, hogy ha érdekel a vonzás törvénye, ha valamilyen formában már megtapasztaltad a teremtő erődet vagy szeretnéd megtapasztalni, ha szeretsz új módszereket megismerni és ezeken keresztül közelebb kerülni önMAGadhoz, a teljességhez, ha szeretnéd megvalósítani a vágyidat, ha úgy érzed vannak olyan tudatalatti blokkjaid, amik akadályoznak a bőség megélésében, akkor mindenképpen érdemes neked is kipróbálni a Bőségteremtő írás módszerét. Egy biztos. Kevesebb nem leszel tőle. De olyan tudást kapsz, amit életed végéig tudsz hasznosítani.

Ezzel a módszerrel garantáltan nem találkozhatsz máshol 

Miből áll a Bőségteremtő Íráskurzus?

Oktatási felület

A Bőségteremtő Íráskurzus egy jelszóval védett zárt oktatási felületen zajlik. Ide töltöm föl az írásgyakorlatokat. 4 héten keresztül minden hétköznap feltöltöm az aktuális gyakorlatot az oktatási felületre, amikről e-mailt is küldök minden alkalommal. A kurzus színtiszta gyakorlat. Úgy állítottam össze a kurzus anyagát, hogy könnyen beilleszthető legyen a mindennapokba, de fontos, hogy tényleg végezd a gyakorlatokat, hiszen ez fogja meghozni a sikert.

Szakmai konzultáció

Ahogy elkezded csinálni az írásgyakorlatokat, már az első naptól kezdve érezni fogod a belső változást magadban, ami hozhat kérdéseket, felismeréseket…  Akár az oktatási felületen az adott leckék alatt, ha konkrétan ehhez kapcsolódik, de e-mailen keresztül is folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítok a kurzus során.

Sohavégetnemérős

Az oktatási felülethez a hozzáférésed a 4 hét után is megmarad, így bármikor tudsz később ismételni vagy pótolni, ha esetleg lemaradtál volna. A konzultációs lehetőség is megmarad a 4 hét után. Nyitva maradnak a kapuk, hogy a későbbiekben is fel tudd tenni a kérdéseidet, ha elakadnál. 

Mennyibe kerül a Bőségteremtő Íráskurzus?

A Bőségteremtő Íráskurzus árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

  • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert hiánypótló, nagyon hatákony módszer, ami az egész életedet megváltoztatja
  • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A Bőségteremtő íráskurzus ahogy írtam színtiszta gyakorlat. Itt kulcsfontosságú, hogy beletedd az időd és a munkád.
  • a kurzus végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés
  • az írásgyakorlatok által akár a befektetett összeg többszörösét is képes leszel megteremteni

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Bőségteremtő írás kurzus árát…

A 4 hetes online Bőségteremtő Íráskurzus ára 15.000 Ft.

Bőségteremtő Csomag

Ha még a Bőségteremtő Programon se vettél részt, mindenképpen ajánlom, hogy csomagban rendeld meg!

Bőségteremtő íráskurzus mellé a Bőségteremtő Programot +5000 Ft-ért megkapod. Így most a két 4 hetes gyakorlati programot összesen 30.000 Ft helyett 20.000 Ft- ért megkapod.

Mi a különbség a két kurzus között? 

Bőségteremtő Program eléleti videós anyagok, gyakorlatok, szemléletformálás. (itt találsz bővebb infót róla: https://boldogsagfrekvencia.hu/bosegteremto-program/)

Bőségteremtő íráskurzus- színtiszta gyakorlat. kreatív íráson keresztül oldjuk a blokkokat, tágítjuk a bőségtudatunkat.

Nagyon jól kiegészítik és támogatják egymást, de külön-külön is teljes értékűek.

Kurzus indulása:

2022. január 31. hétfő

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, nem vettél részt egyik programomon se, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló tudásanyagról.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!