Szeretnéd, ha még hatékonyabb lenne a Bőségteremtő Program?

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/295046008" width="640" height="360" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe><!-- [et_pb_line_break_holder] -->

Válaszd mellé most 50% kedvezménnyel a Boldogságfrekvencia Programot és a Tudatos Teremtés Programot!

Miért válaszd a Boldogságfrekvencia Programot is a Bőségteremtő Program mellé?

A Boldogságfrekvencia Programban 4 héten keresztül rezgésszintemelő boldogsággyakorlatokat csinálunk. A program hatására megtapasztalhatod a körülményektől független belső boldogság csodáját. Egy ilyen emelkedett állapotban a Bőségteremtő Program is sokkal gyorsabban és hatékonyabban működik.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Miért válaszd a Tudatos Teremtés Programot is a Bőségteremtő Program mellé?

A Tudatos Teremtés Program nagyon jó alapot ad a Bőségteremtő Programhoz. Ebben a programban a teremtés folyamatáról általánosságban beszélünk és a gyakorlatok hatására a program végére biztos, hogy meg is tapasztalod saját teremtő erődet. A tapasztalat az, hogy a Tudatos Teremtés Programmal együtt sokkal hatékonyabban működik a Bőségteremtő Program is, hiszen a program végére már magabiztosan fogod használni a teremtő erődet a céljaid eléréséhez.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Jelöld be melyik programot kéred még a Bőségteremtő Program mellé és nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra! Mindkét programot is választhatod 50% kedvezménnyel.

Amennyiben most csak a Bőségteremtő Programot kéred, akkor is nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra!

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

*A Vásárlás befejezése gomb megnyomása után e-mailben küldöm a Díjbekérőt. Ebben az e-mailben a ‘Tovább a fizetéshez’ gombra nyomva tudod elindítani a fizetést. Itt tudod kiválasztani a bankkártyás fizetést is, ha szeretnéd az Ima teremtő ereje miniprogramot ajándékba. Az ajándék program kizárólag az AZONNALI bankkártyás fizetés esetén érvényes.