Te is beleesel abba a hibába, hogy hajszolod a céljaidat és közben elfelejtesz élni, boldog lenni, elégedett lenni?

Nem veszed észre mennyi csoda van az életedben ITT és MOST?

Régen éreztél átfogó ELÉGEDETTSÉGET az életedben?

 

Az önfejlesztés korában élünk, a csapból is az folyik, hogy fejlődj, tanulj, érd el a céljaidat, küzdj, legyél több, sikeresebb, boldogabb, stb…

Ez természetesen mind segítő szándékkal, és sokszor nagyon hasznos is, mégis van, hogy épp ellenkezőleg sül el, mint ami az eredeti cél volt vele.. Egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Folyamatosan csak a céljainkért küzdünk, olvassuk az önfejlesztő könyveket, hogy mégis hogyan tudunk többek, jobbak, sikeresebbek, boldogabban lenni..

Minél többet olvasunk, minél többet tanulunk, annál inkább azt érezzük, hogy még mindig sehol nem vagyunk az áhított sikertől, céltól, fejlődési szinttől. Még mindig van mit elérni, megvalósítani, még mindig van ami több és jobb annál, mint ami most van. Mindig van tovább és tovább… Ez nyughatatlanségot, elégedetlenséget szül.

De kell-e egyáltalán fejlődni? Kell-e ez az örökös kergetése valaminek, amit igazából soha nem is érhetünk el?

Az ELÉGedett Vagyok Programnak éppen ez a célja. Igen, némiképp ellentmondásos, hiszen ez is egy önfejlesztő program. Akkor most fejlődjek abban, hogy hogyan ne akarjak fejlődni? De tényleg valami ilyesmit fogsz tapasztalni a program során..:)

ELÉG vagy. ELÉG az életed. Nem kell, hogy több legyél, nem kell, hogy jobb legyél, nem kell, hogy sikeresebb legyél, nem kell, hogy boldogabb legyél! ELÉG jó vagy úgy, ahogy vagy!

Minden ami az ELÉGedettségedhez kell ott van benned ITT és MOST!

Ez sokszor ijesztő, hiszen azt hisszük, hogy az ELÉGedettség a fejlődésünket akadályozza. Azt hisszük, ha elégedettek vagyunk azzal ami van, akkor beletörődünk a helyzetünkbe, megállítjuk a fejlődésünket. Valójában azonban éppen az ELÉGedettség maga a fejlődés.

Attól, hogy elégedett vagy az életeddel, elégedett vagy önmagaddal, nem állítod meg az életedet. Pont, hogy hagyod, hogy megtörténjen veled az élet!

Éppen az elégedetlenséggel állítod meg az életedet. Az elégedetlenséggel a figyelmed folyamatosan életed hiányain van, ezzel éppen ebben a hiányban tartod magad. Míg az elégedettséggel a bőség állapotába kerülsz és még több bőséget, még több elégedettséget vozol az életedbe.

Elégedettség helyzet Magyarországon

Rendszeresen végeznek felméréseket, hogy melyik nemzet mennyire elégedett, mennyire boldog. Javulás ugyan mutatkozik, de még mindig a sereghajtók között kell keresni piros-fehér-zöld zászlónkat.

Van min dolgoznunk, na..

Nem akarok nagy szavakat használni, nem akarom azt mondani, hogy ez az életfeladatom, hogy ezeken a számokon változtassunk és az élre kerüljünk. Ezek ugyanis csak számok. Engem a személyek, az emberek érdekelnek.

Te érdekelsz. Hogy te elégedett legyél az életeddel, önmagaddal!

Nézz a szívedbe őszíntén! Van miben fejlődnöd ELÉGEDETTSÉG terén? 

Hiszek a láncreakció erejében, a pillangóhatásban. Ha te elégedett vagy, a környezeted is az lesz. Ez ugyanis ragályos. Szépen elterjed, aminek eredményeként egyszercsak eljön annak is az ideje, hogy a dobogó tetejéről húzzuk a többi nemzetet elégedettségi szintjét.  Én ebben hiszek. Abban, hogy mindenkinek egyéni felelőssége van. Kizárólag a saját boldogságunkért, elégedettségünkért vagyunk felelősek. Másokon is azzal segíthetünk leginkább, ha mi magunk jól vagyunk.

Megmutatom, hogy hogyan legyél elégedett, akármilyen is az életed!

Hiszen nem ez a legfontosabb, hogy akármilyenek is az életkörülényeid elégedett legyél? 

Az igazi cél soha nem az, amiről elsőre azt hisszük. Nem az a cél, hogy nagyobb autót vegyél, sikeres karriert építs, sok pénzt keress.. De még csak nem is az a cél, hogy boldog párkapcsolatban élj, sok barátod legyen és boldogok legyenek a gyerekeid.. És tetőzzük azzal az elsőre felháborítónak tűnő  kijelentéssel, hogy még csak nem is az a cél, hogy egészséges legyél..

Ezek a körülmények. Kívül. A külső körülményeid. Vagy inkább következmények. A belső állapotod következményei. Az elégedettségi szinted következményei. A cél bent van. Nem kint. A cél éppen az ELÉGedettség békességének a megélése. Körülményektől függetlenül. A körülmények meg szépen alakulni fognak a te belső elégedettségedhez!

Biztos te is tapasztaltad már ezt az elégedetlenség érzést. A nyughatatlanságot. Mintha valami láthatatlan kéz fojtogatna. Mindannyian megtapasztaljuk. Csak sokszor nem vesszük észre. Vagy ha észre is vesszük, nem tudunk mit kezdeni vele.

Elengedhetetlen volt ennek a programnak a megszületése a korábbi programok tökéletes kiegészítőjeként. Ugyan a Tudatos Teremtés Programban és a Bőségteremtő Programban is beszélünk az elégedettség fontosságáról, mégis elkerülhetetlen a fejlődés útján, életutunkon, hogy egyszer megtapasztaljuk ezt az érzést, ezt a tanítást.

Amikor megtapasztalod a teremtő erődet, megérzed az életed feletti hatalmadat, az csodálatos önbizalmat ad. Ugyanakkor ilyenkor vérszemet is kapunk, hogy ‘na most akkor ide nekem minden vágyam, minden álmom, minden célom. Nem menekültök. Tudom a titkot, tudom, hogy képes vagyok bármit megvalósítani.’

Ilyenkor bekapcsol a türelmetlenség, az elvárások, majd a kétségek. Ez normális. Ez maga a tanulás útja. Türelmetlenek vagyunk, hogy végre megvan a receptünk a céljaink megvalósításához, akkor most már rohadtgyorsan sikerüljön is. Hiszen annyit vártunk rá. És most már annyira tudjuk a tutit. De a tuti nem merül ki abban, hogy tudod, hogy teremtő erőd van és tudod, hogy hogyan teremted a valóságodat. A tuti folytatódik azzal, hogy megtapasztald az ELÉGet! Hogy elengedd a telhetetlenségedet, hogy megtapasztald, hogy tulajdonképpen semmit sem kell megvalósítanod, bevonzanod, megteremtened, elérned ahhoz, hogy boldog, sikeres, elégedett legyél…

Az ELÉGedett Vagyok Programban se fogok magas lóról beszélni…

Egyszer az egyik exem sok évvel a szakításunk után, közölte velem csak úgy félvállról egy baráti beszélgetés konklúziójaként, hogy te örök elégedetlen maradsz! Ez szíven ütött. Soha nem gondoltam úgy magamra, hogy örök elégedetlen lennék.. Vajon miért látta ő ezt így kívülről? Megkérdeztem persze, de nem is volt érdekes, hogy mit válaszolt.. Szinte nem is hallottam.. Elkezdtem vizsgálni önmagamat. És persze találtam is válaszokat. Nyughatatlanságot.. talán ez jobb szó volt, mint az elégedetlenség. De mint tudjuk nehéz, sőt, tulajdonképpen képtelenség szavakkal kifejezni a valóságot. Azóta eltelt már 10 év. Sokat dolgoztam a nyughatatlansámon megzabolázásán, sok leckét kaptam, amik által megtapasztalhattam az elégedettség békességét.

Annak ellenére, hogy évek óta azt tanítom, hogy hogyan teremtjük a láthatatlan energiák segítségével a valóságunkat, és ha részt vettél már programomon tudod, hogy milyen szívvel-lélekkel, sok-sok megélés alapján, őszinte, mély bizonyossággal, hogy működik, hogy mi vagyunk életünk teremtői és bármit képesek vagyunk megteremteni az életünkben, amit csak akarunk, mégis vannak olyan dolgok, amiket annak ellenére, hogy akartam, hogy vágytam, mégse tudtam megteremteni.

Itt volt is egy törés az önbizalmamban. Hogy hogy lehetek így hiteles abban, amit csinálok? Aztán megdolgoztam magamban és megérkezett a tapasztalás békesség formájában. Megkaptam a választ, hogy mit kell megtanulnom abból, hogy nem kaptam meg, amit akartam. Az ELÉGedettség békességét.

Ezeket csak azért írom le, hogy lásd, megjártam az utat én is. Ezt a programomat is teljes odaadással, mély tapasztalásokkal, őszinte megnyílással állítottam össze.

Most se elméletből, nem tankönyvekből tanultakat fogok átadni, hanem saját bőrömön megtapasztalt érzéseket, gondolatokat,  módszereket, amiknek a segítségével én eljutottam az ELÉGedettség békességéig.

ELÉGedett vagyok az életemmel, ELÉGedett vagyok önMAGammal, ELÉGedett vagyok a történetemmel, azzal együtt- és nem annak ellenére- hogy nem tökéletes, hogy van, hogy vágyom valamire, de és kapom meg, hogy van, hogy nehéz, hogy van, hogy pofára esek.. Így teljes és így tökéletes a történetem. Ahogy a tied is.

Talán ez elsőre nem tűnik annyira “űtős” programnak, mint a Tudatos Teremtés Program vagy a Bőségteremtő Program, mégis talán a legnagyobb változást fogja hozni az életedbe. Feltűnés nélkül, nem óriás tüzijátékkal, csinadrattával… Csak úgy csendesen, észrevétlenül, gyengéden, simogatva a lelkedet. 🙂

“Az elégedettség nem abból fakad, hogy mindent megkapsz, hanem abból a megnyugvásból, hogy nem kaphatsz meg mindent.”

Csontos Márta

Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.

Buddha

A legszomorúbb emberek, akikkel életemben eddig találkoztam, azok voltak, akik semmi iránt nem érdeklődtek igazán komolyan. A szenvedély és az elégedettség kéz a kézben járnak, és nélkülük minden boldogság csak átmeneti, mert semmi sincs, ami igazán tartóssá tenné.

Nicholas Sparks

Kinek ajánlom az ELÉGedettség Programot?

 neked ajánlom, ha azt érzed, valamit el kell érned, meg kell valósítanod ahhoz, hogy boldog és elégedett legyél

 neked ajánlom, ha úgy érzed, szürkék, monotonak a napjaid

 neked ajánlom, ha hajlamos vagy a panaszkodásra

 neked ajánlom, ha folyamatosan célok után futsz és nem éled meg a jelent

 neked ajánlom, ha szeretnéd megtapasztalni a ‘nemfejlődésben’ a fejlődést

 neked ajánlom, ha folyamatos nyughatatlanságot érzel magadban

 neked ajánlom, ha feszült vagy, stresszes vagy, úgy érzed semmi jó nincs az életedben

 neked ajánlom, ha hajlamos vagy a múlton keseregni

 neked ajánlom, ha terápiáról terápiára jársz, hátha jobb lesz, önfejlesztő könyvek sorakoznak a polcodon, azt érzed folyamatosan dolgoznod kell magadon

 neked ajánlom, ha azt érzed, nagyon nehéz az életed, mindneki másnak sokkal könnyebb…

Milyen változás várható a program végére?

színesebbnek fogod érezni a világot magad körül

egy nagyon mély, belső békességet fogsz tapasztalni

 azon fogod kapni magad, hogy mosolyogsz magadban

az ismerőseidtől nem győzöd besöpörni a bókokat, hogy hogy ragyogsz..

 csökkenni fog a stressz szinted- ennek következményeként javul az egészségi állapotod, kapcsolataid

 sokkal könnyedebben fogd venni az akadályokat az életedben- ezáltal sokkal gyorsabban jönnek a megoldások is

 furcsa ellentmondásként sokkal gyorsabban meglátod a céljaidhoz vezető utakat és könnyedebben meg is ragadod a lehetőségeket

 

Hol? Mikor?

Az ELÉGedettség Program ahogy a többi Boldogságfrekvencia Program is, az interneten, a Boldogságfrekvencia Oktatási Központban zajlik. Így ki se kell mozdulnod az otthonodból, nem kell utaznod, akárhol is laksz, tudsz hozzánk csatlakozni erre az izgalmas befelé figyelésre, utazásra.

A programot 2019. december 2-án hétfőn kezdjük és 4 hétig tart.

Mennyibe kerül az ELÉGedett Vagyok Program?

Az ELÉGedett Vagyok Program árát amikor kitalátlam, azt tartottam szem előtt, hogy mindenki számára elérhető legyen. Mert azt látom,hogy óriási szükség van rá, hogy békességre leljen a lelkünk ráadásul nem is találtam ebben a témában önfejlesztő anyagot, könyvet.

Az önfejlesztő témákban, tréningekben sokszor elszállnak az árazással, ami olyan szempontból egyébként nem baj, hogy valóban sokszor úgy működünk, hogy ha drágán veszünk valamit, értékesebbnek érezzük.

Ez nem azt jelenti persze, hogy az ELÉGedett Vagyok Program nem értékes.. sőt.. mint mondtam, olyan csöndes, ám megrendíthetetlen változást fogsz tapasztalni, hogy valószínűleg utólag azt fogod mondani, hogy ez a program 10x ennyit is megért volna.

A 4 hetes ELÉGedett Vagyok Program részvételi díja: 15.000 Ft

A tapasztalatom az, hogy ez a 15.000 Ft az az összeg, amit bárki ki tud fizetni, ha akarja a változást. Ugyanakkor már képvisel egy olyan értéket is, hogy komolyan vedd a munkát. Hiszen nem ámítalak, bele kell tenned az idődet, a figyelmedet, a munkádat.

Több, mint 5000 résztvevő az online tréningeken

Kata! Már most azt mondom, hogy az a tudás, amit ez a program tartalmaz, 115.000 forintot is megért volna! (Sokan legalább ennyi pénzt elkértek és töredékét sem nyújtották annak, amit Te adsz!) Fantasztikus vagy minden szempontból és hatalmas spirituális tudással rendelkezel. Köszönet és hála, hogy tőled tanulhatok. ”

Nagy Katalin

“Nagyon jó benyomást tettél rám. Megnyerő személyiségnek látlak. Nagyon jó hallgatni, ahogy az egyes témakörökről beszélsz. Az ember közel érez magához, mint egy régi barátot. Kedves, segìtőkész, karizmatikus,magával ragadó személyiség vagy.”

Buncsi Évi

Fantasztikus a tanfolyam es nagyon hálás vagyok ezért. Minden nap alig várom, hogy csináljam a feladatot. Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó. Köszönöm” 

Déri Melinda

“1 vagy közülünk és mégsem! Olyan egyszerűen magyarázol, hogy nem értem, eddig miért is nem így éltem, hisz ezt tényleg bárki meg tudja csinálni! Nagyon jól elmagyarázod és felépíted a leckéket, olyan megközelítésből beszélsz a vonzás törvvényéről, a gondolat teremtő erejéről, ahogy én még nem is hallottam.Nagyon tetszik amit és ahogy mondod! 😀 Nagyon megéri a pénzt! a program! Igazából pénzzel nem is lehet mérni, amit Te adsz nekünk, hatalmas kincset osztasz meg velünk! Köszönöm!

Tóth Mónika

Tarts velünk és tapasztald meg te is az ELÉGedettség békességét!