Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés?

Mégis mi a titka az elengedésnek?

Mire is jó az elengedés? Mit is kell elengednünk? Miért is kell elengednünk?

Unalomig halljuk, olvassuk az “Engedd el!” bátorításnak szánt felszólítást manapság önismereti, spirituális körökben. Sőt, biztos előfordul, hogy mi is mondjuk másoknak segítségként, jó tanácsként. De mit is jelent pontosan ez az elengedés? Mit is kell elengednünk és miért?

A legbosszantóbb az tud lenni, amikor azt mondják, hogy engedd el és akkor megkapod! Na persze, de ha valamire vágyom, azt mégis hogy engedjem el? Ha valamire vágyunk, akkor azt eszünk ágában sincs elengedni. Mégis, valóban így működik ez a bizonyos teremtés, vonzás törvénye. Elkerülhetetlenül része az elengedés is. És a legtöbbször itt akadunk el. Görcsösen ragaszkodunk álmainkba, elképzeléseinkbe, céljainkba és közben nem vesszük észre, hogy éppen ez a ragaszkodás tart minket távol a megvalósulástól.

Aztán van az, amikor egy gondolati-  vagy érzelmi mintához ragaszkodunk, ami akadályoz az életünkben. Ezeket a mintákat hozhatjuk például gyermekkorunkból, neveltetésünkből, családi mintákból vagy társadalmi mintákból is. Sokszor nem is tudatos bennünk, de van, hogy tudatos és mégis ragaszkodunk. Hiába tudjuk, hogy el kéne engedni, hiába tudjuk, hogy az elengedés felszabadítana és új kapukat nyitna meg az életünkben. Mégis ragaszkodunk.

Van olyan is, amikor tárgyakhoz ragaszkodunk és persze van olyan is, amikor személyekhez, kapcsolatokhoz ragaszkodunk. Belaragadhatunk olyan kapcsolatokba, amikben már rég nem kéne benne lennünk…

Ragaszkodhatunk munkához, szokásokhoz, haraghoz, sérelmekhez, fájdalmakhoz, sőt, akármennyire is fura, még betegségekhez is!

A gyász folyamatának is elengedhetetlen része az elengedés. Ha itt megrekedünk, nem tudjuk egészségesen feldolgozni szerettünk elveszítését.

Számtalan megnyilvánulása létezik az elengedésnek. Tulajdonképpen az egész élet erre tanít. Maga a légzés is elengedés. Minden kilégzéssel elengedünk. És az elalvás is az elengedés egy formája. Elengedjük az egónkat, az irányítást az életünk felett.

A legnagyobb, legmagasztosabb elengedés a halál. Amikor magát az életet engedjük el. Talán az egész élet erre készít föl. A túlvilágra nem visszük magunkkal a ragaszkodásaikat, legyen szó tárgyi ragaszkodásról, kapcsolatokról, szokásokról…

Valamelyikben magadra ismertél?

Akkor gyere és tapasztalj velünk! Mi nem csak beszélünk az elengedésről, hanem tapasztaljuk, megéljük az elengedés szabadságát. Videős anyagokkal, elengedés meditációval, elengedés gyakorlatokkal és sok-sok beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel, személyre szabott konzultációval.

Mit tartalmaz pontosan az Elengedés Miniprogram?

Videós anyagokat az elengedés témájában

Videós anyagokat az elengedés témájában. Ezek a videók beszélgetések az elengedésről, amiken keresztül elindul egy belső változás benned és megérkeznek az elengedéssel kapcsolatos tapasztalások is.

Elengedés gyakorlatokat

Több olyan gyakorlatot is tartalmaz a program, ami szorosan kapcsolódik az elengedéshez, ami elősegíti az elengedés szabadságának a megélését.  Lesz írásos gyakorlat, segítségül hívjuk a 4 elemet és a böjtöt is az elengedés megtapasztalásához.

Elengedés meditációt

 Az elengedés meditáció segítségével megnyitod a szívedet és beengeded az életedbe az elengedés szabadságát. A meditációt többször is megcsinálhatod, felszabadítja a tudatalattidban levő lerakódásokat, korlátokat, ragaszkodásokat.

Kérdezz-felelek

Az Elengedés Miniprogramban ugyanúgy, ahogy a hosszabb programoknál megszoktátok, lehetőséged lesz kérdéseket feltenni. Így válik teljesen személyre szabottá a program. Ha már most van valami kérdésed az elengedéssel kapcsolatban, elakadtál valamelyik életterületeden, fel tudod tenni, de ha a program során érkezik valami olyan tapasztalás, ami kérdést vet föl benned, akkor is van kihez fordulnod. Egymás kérdéseiből is sokat tanulunk, így lesz igazán dinamikus, interaktív a program.

Mikor kezdődik és mennyibe kerül?

Az Elengedés Miniprogramot először szintén 15.000 Ft-osra terveztem, mint a többi programomat. A legtöbb kérdés ezzel a témával kapcsolatban érkezett az elmúlt években, legyen szó tudatos teremtésről, bőségről, megbocsátásról. Ezért úgy döntöttem, hogy kiragadom ezt a témát és körbejárjukjó alaposan, minden oldalról. Átengedjük magunkon. Beszélgetünk, gyakorlunk és tapasztalunk.. És persze tapasztalatokat osztunk meg. Kérdezünk és válaszolunk egymásnak és ebből tanulunk. Mindannyian. Nem ésszel, nem egóval, szívvel tanulunk. Tapasztalással tanulunk. Megélünk. Megéljük az elengedést.

Ebben segítek neked az Elengedés Miniprogramban. Ha van valami köteléked, ragaszkodásod, vágyad, rossz vagy jó szokásod, érzelmed, gondolatod, amit szeretnél elengedni, akkor itt a helyed!

Ja, hogy elkanyarodtam kicsit a mikor kezdődik és mennyibe kerül kérdéstől…?:)

Tehát az ELENGEDÉS MINIPROGRAMba bármikor be tudsz csatlakozni. Amint beérkezik a részvételi díjad, már küldöm is a hozzáférést a program anyagához.

Az Elengedés Miniprogram részvételi díja 4500 Ft.

Bízom benned, hogy a nagyon kedvező ár ellenére is komolyan veszed a programot, komolyan veszed a gyakorlatokat és a munkát, hiszen csak úgy érkezik meg a fejlődés és a tapasztalás.

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

  Vezetéknév

  Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

  Felhasználónév

  Telefonszám

  Email cím

  Számlázási név

  Irányítószám

  Település

  Utca, házszám

  Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

  Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


   SimplePay vásárlói tájékoztató

  Mi fog történni, miután kitöltöd a jelentkezési űrlapot? 

  1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, válaszd ki a fizetési módot és nyomj rá a “Jelentkezem az Elengedés Miniprogramra” gombra!

  3. Ezután kapsz egy e-mailt ‘Díjbekérőd érkezett’ tárgysorral. Ezen keresztül tudod rendezni a részvételi díjadat. A kedvezményes díj a mai napon indított fizetésekre érvényes.

  4. A részvételi díj beérkezése után elküldöm a belépési adatokat az oktatási felülethez. A program indulásának a napján a kora reggeli órákban küldöm a hozzáférést az Elengedés Miniprogram teljes anyagához. Innentől hozzáférsz az összes videóhoz, az elengedés meditációhoz, elengedés gyakorlatokhoz és lehetőséged van a kérdéseidet is feltenni.

  5. Figyeld a spamek között is és a Promóciók mappában is! Előfordul, hogy oda kerül.

  Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

  E-mail: info@boldogsagfrekvencia.hu

  Nálunk biztonságban vagy…

  Adataid biztonságban vannak nálunk, a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki!

  A bankkártyás fizetés a biztonságos OTP Mobil rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, mi nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.