Párkapcsolataink a legnagyobb tanítóink

Magányosnak érzed magad? 

Úgy érzed nincsenek mély kapcsolataid? 

Sok kapcsolatod végződött haraggal?

Hiányoznak az értékes emberi kapcsolatok? 

Nehezen ismerkedsz, nehezen oldódsz fel társaságban? 

Ne aggódj, ezeket a nehézségeket most mind a hasznodra fogjuk fordítani!

Nagyon intenzív időszakot élünk. Nagyon nagy átalakulások vannak, érzelmi leválások, átrendeződések. Ebben az időszakban turbóra tudod kapcsolni az önismereti fejlődésedet. De ez azt is jelenti, hogy ebben az időszakban sokkal nagyobb dózisban kapjuk a leckéket az élettől és a legtöbben a legnagyobb dózisban a párkapcsolatunkban. 

A mesék úgy érnek véget, hogy “…boldogan éltek, míg meg nem haltak… “. A romantikus filmeket a nagy egymásra találnál fejezik be, amikor a szerelem a tetőfokán van. Azt senki nem mutatja, senki nem tanítja, hogy mi van utána.. Hogy hogyan kell egy párkapcsolatot jól működtetni. Hogy ez igenis sok munkával jár. Sok önismereti munkával. De ha belefektetjük ezt a munkát, le is arathatjuk a munkánk gyümölcsét. 

A közösségi oldalak csöpögnek a boldogságtól. Mindenki szuperszerelmes, szuperboldog, mindenkinek szuperférje és szuperfelesége van, szupergyerekekkel és szuperháziállatokkal… Ez tök jó, csak amúgy nem igaz. És az a probléma, hogy ez ahelyett, hogy inspirálóan hatna ránk, csak frusztráltak leszünk, hogy folyamatosan az van előttünk, hogy mindenkinek mézes-mázas, habos-babos boldogság az élete, nekünk meg már megint feszkó van a párunkkal, a gyerek az őrületbe kerget, magunkra nincs időnk és különbenis.. 

 

 

Ne aggódj, ezeket a nehézségeket most mind a hasznodra fogjuk fordítani!

Halkan megsúgom neked, hogy mindenki, aki párkapcsolatban él, annak vannak párkapcsolati problémái, nehézségei, elakadásai. Ez elkerülhetetlen. Ez olyan, mint hogy azt se tudod elkerülni, hogy ha élsz, akkor vannak megoldandó feladataid az életedben. Azért élünk és azért kapcsolódunk egymáshoz, hogy tanuljunk, tapasztaljunk, fejlődjünk. 

Tehát, nem te vagy a szerencsétlen, az elfuserált, azért mert problámáid vannak a kapcsolatodban. De még csak nem is a párod az elfuserált és nem is a kapcsolatotok az elfuserált. Ez mind csak a játék része. A tanítás, a fejlődés része. Csak amikor nyakig benne vagyunk, akkor valóban rohadt nehéz így tekinteni rá. Amikor nyakig benne vagyunk a kapcsolaunkban, a konfliktusunkban, akkor egy csomó érzelem elhomályosítja a helyzetben levő tanítást. A sértettségünk, a dühünk, a szerelem, a féltékenységünk, a csalódottságunk, az elvárásaink, az elfogultságunk, stb..  

A Párom a tükröm online tréning során ezeket az érzéseket fogjuk szépen letisztítani, hogy meglásd mögötte a tanítást. 

Olyan gyakorlatokat hozok, melyek segítségével hátra tudsz lépni párat és távolabbról szemlélve más perspektívából látsz rá a problémára. 

 

Feltűnt már neked, hogy a párkapcsolataidon keresztül mennyi mindent tudtál meg magadról?

Észrevetted, hogy mindig olyan párt vonzunk az életünkbe, akivel valami brutál erős tanítást adtok egymásnak?

Régóta terveztem a párkapcsolati témával foglalkozni, hiszen valóban ez az a területe az életünknek, ahol emelt dózisban kapjuk az önismereti leckéket. Nem is értem, miért csak most jött el az ideje. Pontosabban mégis csak értem. Annyira intenzív változások zajlanak most, nagy elengedések, nagy átrendeződések.

 

Sokszor hajlamosak vagyunk beleragadni a párkapcsolati problémáink mókuskerekébe, ami csak egyre mélyebbre ássa a kapcsolatunkat is és önmagunkat is jó mélyre tudjuk húzni vele. Ebből a mókuskerékből foglak most kirántani!

Általában fordítva ülünk a lovon és a másikra mutogatunk, a másikat okoljuk, a másiktól várjuk a változást, a megoldást. A másikra hárítjuk a felelősséget. Elvárásaink vannak,

Miről lesz szó a Párom a tükröm online tréningen? 

 

 1. párkapcsolat alap pillérei
 2. férfi-női szerepek
 3. elvárások
 4. közös célok
 5. párkapcsolat és a pénz
 6. mindennapok menedzselése
 7. szellemi-, érzelmi-, testi összhang
 8. szeretetnyelvek
 9. bizalom 
 10. biztonság
 11. kommunikáció
 12. értő figyelem
 13. tisztelet
 14. elismerés
 15. energiabefektetés
 16. szexualitás
 17. kötődési típusok

Mikor kezdődik a Párom a tükröm online tréning? 

2020. november 7-én kezdjük és 4 héten keresztül minden hétköznap egy újabb leckéről kapsz értesítést e-mailben. A leckék egy jelszóval védett oktatási felületen lesznek, itt bármikor, a 4 hét után is, korlátlan ideig vissza is tudod nézni a tréning teljes anyagát. Minden lecke után lehetőséged van hozzászólásokban kérdéseket feltenni vagy akár e-mailben is, ha személyesebb jellegű a kérdésed. 

 

Miért ne hagyd ki a Párom a tükröm online tréninget, ha párkapcsolatban élsz? 

 

A Párom a tükröm tréning gyakorlatai által önmagadat fejleszted és ennek a következménye egy minőségi párkapcsolat és egy minőségi élet lesz

Ha bármilyen elakadásod van a párkapcsolatodban, a Párom a tükröm tréning segítségével meg fogod találni a probléma gyökerét, így tartósan túl tudtok lendülni rajta. 

Hiánypótló önismereti program, aminek a segítségével kíméletlenül szembe fogsz nézni önmagaddal. Ez néha nem lesz kellemes, de az eredmény garantáltan élvezni fogod! 

A gyerekeiteknek egészséges párkapcsolati mintát tudtok tovább adni, így ez a tréning a gyermekeid boldogságába is befektetés. 

Érdemes jelentkeznem, ha most éppen nem élek párkapcsolatban?

Mindenképp érdemes, hiszen így is garantáltan profitálni fogsz a tanultakból és a gyakorlatokból. Ebben az esetben a korábbi párkapcsolataid lesznek fókuszban. Az ezekből megmaradt sérelmeket fogod lepakolni és megérteni a bennük rejlő tanításokat. Ezáltal sokkal tisztábban, könnyebben fogsz megérkezni az új kapcsolatodba, aminek a következménye egy minőségibb kapcsolat lesz. 

Izgalmas 

Ki tartja a Párom a tükröm online tréninget? 

 

Kiss Kata vagyok… 

 

Most ide azt kellene írnom, hogy tökéletes párkapcsolatban élek, tökéletes harmóniában. De ez nem igaz. Viszont tudom, hogy éppen ezért is szeretitek a programjaimat, mert őszinte vagyok és mert nem vagyok egy megvilágosodott guru én sem. Viszont valamiért olyan párkapcsolatokat kaptam az életembe, amik folyamatos tanítást 

És olyan érzékenységet, amely segítségével minden párkapcsolatomból finomenergetikai szintig ki tudtam szedni a tanításokat. 

 

A Párom a tükröm online tréning bármikor, bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a programot

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Párom a tükröm online tréninget. Sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

Minden hétköznap e-mailben küldöm az aznapi leckét. Visszamenőleg az összes lecke elérhető, így nem kell egy fix időpontban a gép előtt lenned. Akkor foglalkozol a leckékkel, amikor időd engedi. Ha esetleg kimarad 1-1 nap, később is tudod pótolni vagy tudsz ismételni, amikor és ameddig csak akarsz.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Párom a tükröm online tréning 4 hétig tart. Legalábbis 4 héten keresztül küldöm minden hétköznap az anyagokat. A 4 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez és a zárt Facebook-csoporthoz is, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál. Így valójában a programnak nincs vége 4 hét után, egy exkluzív támogató közösség tagja maradsz, ahol folyamatosan tanulunk egymástól.

Mennyibe kerül a Párom a tükröm 4 hetes online tréning? 

A Párom a tükröm online tréning árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
 • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
 • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Párom a tükröm online tréning árát…

A 4 hetes Párom a tükröm online tréning ára 18.000 Ft.

De ha november 30-ig jelentkezel, 50% kedvezményt adok és mindössze 9000 Ft. 

Videótréning. 

gyakorlatok

szakmai konzultáció

közösség

munkafüzet

Párkapcsolati problémák hozadéka

Szeretnéd, ha jó lenne? 

Minőségi párkapcsolat fontossága

Miben segít a program? 

Miért fontos most különösen? 

Mit tartalmaz a program? 

ki tartja? 

Mikor kezdődik? Mennyibe kerül? 

Garancia

  Vezetéknév

  Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

  Felhasználónév

  Telefonszám

  Email cím

  Számlázási név

  Irányítószám

  Település

  Utca, házszám

  Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

  Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


   SimplePay vásárlói tájékoztató

   Vezetéknév

   Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

   Felhasználónév

   Telefonszám

   Email cím

   Számlázási név

   Irányítószám

   Település

   Utca, házszám

   Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

   Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


    SimplePay vásárlói tájékoztató