kedvezményes csomag van már csak

A hála egy nagyon hétköznapi fogalomnak tűnik, illetve az utóbbi időben talán kicsit elcsépeltnek is, de amikor túllépünk a hétköznapiságán és a közhelyes értelmezésén, akkor tapasztaljuk meg, milyen csodákra képes a HÁLA érzése- vagy inkább létállapota- az életünkben.

Amikor az elméletet átültetjük gyakorlatba és nem csak olvasunk és beszélünk a háláról, hanem a hálagyakorlatok során meg is tapasztaljuk, akkor fognak megnyílni a kapuk az életedben a csodákra.

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hálának varázsereje van. Olyan azonnali változásokat és csodákat képes hozni az életedbe, amiről még álmodni se mertél.

És az a jó hírem van, hogy ez a varázserő mindenkiben ott van. Benned is! Csak edzeni kell a “hálaizmokat”… Éppen ezt fogod tenni a Hála Program segítségével. Már az első napon érezhető lesz a változás, a 4 hetes program során pedig az életed minden területét átitadod hálával.

 

Mit tartalmaz a kedvezményes ajánlat? 

Hála Program- hálaterápia

Ez a program az alapja a hálaprogramnak. Ebben a gyűjteményben több, mint 100 oldal hálaterápiás gyakorlatsort találsz. Részletesen végigmegyünk az egész életeden, az összes életterületeden, az összes kapcsolatodon, a múltadon, jeleneden és jövődön. Nem marad ki semmi. 4 hét alatt az egész életedet át fogja járni a hála. Ez egy nagyon intenzív progarm és egyben nagyon hatékony is. Ilyen alapos hálaprogrammal még nem találkoztam, éppen ezért is tartottam fontosnak, hogy összeállítsam ezt a hálaprogramot. 8 év tapasztalatát tettem bele, ötvözve a boldogságpszichológiát, rezgésszintemelést, tudatos teremtést, írásterápiát..

Első ránézésre olyan ez is, mint egy hálanapló, de annál sokkal mélyebb és alaposabb. Ezért hívom inkább hálaterápiának. Ezekkel a gyakorlatokkal 4 hét alatt az egész életedet átitatod hálával. 

Ezután jöhet a Hálanapló a mindennapokra, amit most a kedvezményes csomagban ajándékba kapsz hozzá. A Hálanaplóval szinten tudod tartani a megdolgozott “hálaizmokat”, ezáltal a csodákat az életedben..

Értéke: 4500 Ft

4 hetes online Hála Program.

Ha úgy érzed szükséged van egy kis noszogatásra, motivációra, inspiráló közösségre vagy szeretnéd feltenni a hálaprogram során felmerülő kérdéseidet, akkor a Hála Program VIP csomagot neked találtam ki. Ebben minden benne van. Megkapod a letölthető Hála Programot (hálaterápiát), megkapod hozzá a Hálanaplót a mindennapokra, 4 héten keresztül minden nap megkapod e-mailben is az aktuális hálagyakorlatot, hogy biztos ne feledkezz meg róla, tagja leszel az inspiráló hála közösségünknek, sőt, még a kérdéseidet is felteheted nekem e-mailben!

Most ezt a teljes VIP csomagot kapod meg kedvezményesen 4500 Ft-ért.

Értéke: 18.000 Ft

Hálanapló a mindennapokra..

Ez a Hálanapló a 4 hetes hálaterápia után javasolt. 4 hét alatt keményen megdolgozzuk a “hálaizmainkat”, edzésbe hozzuk őket, de fontos, hogy meglegyen a szintentartás. Ugyanúgy, ahogy a testünk izmainak is folyamatos edzésre van szüksége ahhoz, hogy formában maradjanak, a “hálaizmoknak” is kell a folyamatos törődés. Ezzel a Hálanaplóval napi 15 perccel is szinten tudod tartani a hálaizmaidat.

Értéke: 2500 Ft

(önállóan nem megvásárolható)

A teljes VIP Hála Program 

Azaz ezeket kapod 4500 Ft-ért:

Hála Program- intenzív 4 hetes hálaterápia (letölthető pdf)

Hálanapló a mindennapokra (letölthető pdf)

  hozzáférés az online oktatási felülethez

inspiráló hálaközösség tagság

személyre szabott e-mail konzultáció

napi motivációs e-mailek az aktuális hálagyakorlatokkal

motivációs videók

 

18.000 Ft helyett mindössze 4500 Ft-ért!

Kezdés: 2020. augusztus 17. hétfő

Mitől több ez, mint egy hálanapló?

A hála témáját hosszú évek óta tanulmányozom. Ha részt vettél már más online programomon, tudod, hogy elengedhetetlen része minden programnak a hálagyakorlat. Régóta érik bennem, hogy ebben a témában kicsit jobban elmélyedjünk, mert van hova. 

A Hála Program összeállításánál ügyeltem arra, hogy az életed minden területét lefedjük. Minden életterületedet átjárja a hála csodálatos rezgése a gyakorlatok által. 

Idáig még egy sima hálanaplóval is eljutsz, de gyakran azon “csúszunk el”, hogy felszínre törnek a múltbéli sérelmek vagy a jövőn való aggódás. A Hála Program során mindhárom idősíkon dolgozunk, így nem csak a jelenedet, de a múltadat és a jövődet is átitatjuk hálával. 

Ilyen alapos és összetett hálaprogrammal még nem találkoztam, pedig nagyon fontos, hogy ne csak tematikusan, hanem mindhárom idősíkon is dolgozzunk.

8 év tapasztalatát építettem bele a programba.

Boldogságpszichológiát, rezgésszintemelést, tudatos teremtést, írásterápiát… 

Nagyon komplex, nagyon mély és nagyon hatékony. Persze ehhez te is kellesz. Ez egy gyakorlati program. Csak akkor működik, ha csinálod a gyakorlatokat. De így van ez az edzőteremmel is.. Ha csak nézegeted, ahogy mások edzenek, attól nem leszel izmosabb, vékonyabb, edzettebb… ha meg is veszed a bérletet, de nem mész el, akkor se.. ha el is mész, de nem fektetsz bele energiát, nem állsz neki edzeni, akkor se várj csodát… Így van ez a hálaizmokkal is… Időt, energiát kell bele fektetni, hogy beinduljanak a csodák az életedben! De ha belefekteted az energiát a hálagyakorlatokba, akkor a csodák se fognak sokat váratni magukra..;) 

Ki tartja a programot? 

Kiss Kata- boldogságmentor

5 éve álmodtam meg a Boldogságfrekvencia programokat. Azóta több, mint 7000 résztvevője volt az online programjaimnak. A hála kivétel nélkül minden programom része volt és épp itt volt az ideje, hogy jobban elmélyedjünk benne.

Mindig azt mondom, hogy ha csak ezt az egy hálagyakorlatot beépíted a mindennapjaidba, hatalmas minőségi változást fogsz tapasztalni az életedben.

A hála személy szerint is sok csodát hozott már az életembe.  Éppen ez motivál folyamatosan, hogy ezeket a csodákat ti is megtapasztaljátok. Hosszú évek óta figyelem a saját életemben és a ti visszajelzéseitek alapján is a hála varázserejét.

Az a csodálatos benne, hogy azonnal érzed a változást, ezt azonnali sikerélményként éled meg és motivált vagy a hálagyakorlatok folytatásában. Aztán ahogy telnek a napok, hetek, egyre mélyebben mégis egyre könnyedebben, szinte légiesen, természetesen tapasztalod meg a spontán hála csodáját.

Ez nem is egy érzés. Ez maga a létezés. Kegyelmi állapot. Csoda. Beleolvadás a Mindenségbe. Valami olyan belső erő, belső boldogság, amikor minden sejted mosolyog, minden sejted táncot jár, minden sejted maga a boldogság, maga az élet.

És ebben az állapotban vonzod a csodákat az életedbe. Milyen egyszerűen hangzik ugye? És tényleg az.. Csak tenni kell érte. De megéri. Az élet bőségesen megjutalmaz a befektetett energiádért.

 

Tarts velem és tapasztald meg te is a hála varázslatos erejét a saját életedben! 

4 év alatt több, mint 7000 résztvevő, megszámlálhatatlan csoda…

“Jók a leckék, és a hozzájuk tartozó gyakorlatok és boldogságtipp is.

Érthetőek, érdekesek, főleg ,hogy saját tapasztalásokat is mondasz.”

“Közvetlen és stílusos az előadásod.

Közvetlen, segítőkész, barátságos és boldog. Szereted és hiszel abban amit mondasz, ettől hiteles.”

“Sokat tanulok az oktatási felületen található kommentekből. Néha magamra ismerek. Szerintem nagyon hasznosak.”

“Hálás vagyok neked a segítségért, a tanításokért, a tapasztalásokért, hogy szebbé, könnyedén és teszed a napjaimat. Köszönöm.”

-Varga Vera-

“Minden nap izgatottan vártam az új leckéket és gyakorlatot. Tetszenek a kis videók.”

“A leckék teljes mértékben érthetőek, érdekesek is, és tetszenek a saját életből jövő példák is, amelyek által még tisztábbak lesznek a dolgok.”

“Kedves, bájos személyiség vagy, segítőkész. Kellemes előadói stílussal. Előadónak születtél.”

-Csitkovics Eszter-

“Rengeteget fejlődtem.. Nagyon várom minden nap a hajnalt, mert akkor van rá időm, munka előtt meghallgatni a videót. Minden lecke végén megköszönöm, hogy itt lehetek és tanulhatok. Sok minden megváltozott körülöttem és jó irányban. Hála!”

“Hihetetlen felismeréseim lettek általad, köszönöm!”

“Nagyon jól érzem magam, felemelően és jobban figyelek magamra!”

“Kívánom, hogy nagyon sok lélek találjon rád és tanítsd, fejleszd őket, mert nagyon felemelő érzés tapasztalni, létezni, Élni!”

-Frallerné Varga Tímea-

kedvezményes csomag van már csak

Mire vársz? Fedezd fel velünk a hála varázserejét te is!