Amit rezgésszintként szoktunk emlegetni, az gyakorlatilag az, amit a lelkünk tiszta ragyogásából átengedünk a fizikai valóságba. Ha sokat engedünk át belőle, magas a rezgésszintünk, jól érezzük magunkat, ha keveset, akkor alacsony és levertek, fásultak vagyunk. Nagyon fontos, hogy a rezgésszintemelés tulajdonképpen egy megengedés. Megengeded végtelen önmagadat megnyilvánulni a fizikai valóságban. Engeded lelked tiszta ragyogását kiragyogni. Nem változtatni kell magadon, csak megengedni önmagadat.

Sokszor ez a legnehezebb számunkra, hiszen egy aktív, kiáradó, cselekvő világban élünk. Ha valami változást akarunk, tennünk kell érte. Ebben az esetben meg a passzivitás a kulcs. Inkább lefaragni kell magadból, mint hozzáadni. Pontosabban nem magadból, hanem a magadra pakolt gondolatokból, érzésekből, hitrendszerekből.

De hogy kicsit könnyebb legyen, segítsük ezt az állapotot egy kis aktivitással is..

Lássuk mit tudsz tenni a rezgésszinted emelése érdekében….

Csináld azt, amit igazán szeretsz!

Csak úgy. Ne valami cél vagy eredmény érdekében. Csak mert jólesik. Itt és most! Táncolj, sétálj, ugrálj féllábon, hintázz, biciklizz, kuckózz be egy könyvvel és olvass, fess, zenélj, énekelj, alkoss! Bármit, ami téged tölt, ami téged lelkesít! Találd meg a lelkesedés érzést magadban érezd mi az a tevékenység ami lelked frekvenciájával rezonál össze és csináld, éld meg, élvezd!!

Szeresd magadat!

szeresd-magadat

A legeslegfontosabb alapszabály. A létezés alapja. És nem, ez nem önzés, nem egoizmus. Minden ember kutya kötelessége szeretni önmagát. Feltétel nélkül! Nem csak akkor, ha valami jót csináltál, ha valami siker ért. Akkor is, ha hibázol, ha kudarcot vallasz! Sőt, akkor méginkább szükséged van önmagad szeretetére! Úgy vagy tökéletes, ahogy vagy! Amikor ezt a feltétel nélküli szeretetet megtapasztalod, összerezegsz a lelkeddel. Tudatosítsd magadban újra és újra, hogy egyedi, megismételhetetlen csoda vagy!

Érezd a hálát!

Hálát adni tudatosan, aktív cselekvésből is csodás érzés, de amikor a hála passzívan csak megjelenik és átjárja minden porcikádat, az az igazán WOW élmény!! Amikor egyszerre vagy hálás a mindenért és a semmiért! Ebben az állapotban megéled az EGYSÉGET! Minél gyakrabban adsz hálát tudatosan, annál gyakrabban fog megjelenni a spontán hála is! Gyakorold a hálát minden nap! Vedd észre mennyi mindenért lehetsz hálás az életedben és ezt tudatosítsd magadban!

Legyél újra gyerek!

hinta

Gyerekként még annyira tiszták voltunk. Mentesek minden hitrendszertől. Akkor még nem kellett megfelelni társadalmi normáknak, nem voltak elvárásaink magunkkal szemben. Csak léteztünk és minden pillanatban rácsodálkoztunk az élet legapróbb csodáira is! Engedtük lelkünk ragyogását megnyilvánulni. Tölts időt gyerekek társaságában! De ne felnőttként, hanem gyerekként! Játsz úgy velük, mint egy játszópajtás! Tanulj tőlük, azonosulj velük! De akár gyerek nélkül is megteheted. Menj el egy játszótérre és hintázz egyet vagy vegyél egy buborékfújót és csodáld a színes szappanbuborékokat, ahogy gyerekkorodban tetted!