Tapasztaltad már az ima teremtő erejét? Amikor szinte megmozdul a világ az imád hatására? Amikor érzed a kapcsolatot a Teremtővel? Amikor azonnali választ kapsz, hogy “célba ért” az imád? 

Mitől lesz erő az imádban?

Az imát általában a vallásokkal mossuk össze. Nem imádkozom, mert nem vagyok vallásos. Azt se tudom, hogy kell imádkozni. Kihez imádkozzak, ha nem vagyok vallásos? Nem tudom, hogy kezdjek neki..

A szó klasszikus értelmében én nem vagyok vallásos. Meg vagyok keresztelve, jártam gyerekkoromban hittanra, a legjobb barátnőm kersztény értékek szerint éli az életét, ilyenformában része az életemnek a kereszténység. Én mindig azt szoktam mondani, hogy nekem saját vallásom van. Cimkék nélküli vallás. Soha nem értettem a vallások közti ellentéteket, hiszen mindegyik ugyanarról szól, csak más történeten keresztül adja át a híveknek.

Én annyira nem kaptam vallásos nevelést, hogy apukám elől a megkeresztelésemet is eltitkolták. Évekkel később derült ki, amiből persze óriási családi balhé lett. A kisöcsém már nincs is megkeresztelve emiatt. Apukám azt vallotta, hogy majd ha felnövünk, akkor eldöntjük, hogy milyen vallást szeretnénk követni. Azt hiszem ez egy lázadás is volt az ő részéről, mert az ő anyukája nagyon vallásos volt és kicsit bele is bolondult ebbe. Valószínű nem a vallásba, hanem mániás-depressziós volt és ahogy erősödtek a tünetek, egyre szenvedélyesebben lobogtatta a Szentírást mindannyiunknak. Apukámnak ezt fájdalmas volt nézni. Ezért lehetett ez az ellenállás. Halála előtt néhány nappal azonban olyat mondott, amit ha nem a saját fülemmel hallok, valószínűleg nem hiszem el. Az én ateista, materiális apukám arról a bizonyos fényről beszélt az alagút végén. Hogy már hívják őt.. Azt hiszem ez volt az első bizonyosság számomra, hogy a halállal nincs vége a létezésnek.

A halála után 180 fokos fordulatot vett az életem. Felnőttem. Ugyan már 23 éves voltam, de  mégis akkor nőttem föl igazán. Egyik pillanatról a másikra. És elkezdtem megtapasztalni a saját hitemet, a saját “vallásomat”. Saját megélések alapján. Hálás voltam neki/nekik, amiért nem kaptam vallásos nevelést, így teljesen tisztán tapasztalhattam meg a sajátomat. És hálás voltam neki azért is, hogy a halálával olyan kapukat nyitott meg, amik kitágították a világomat a láthatóról a láthatón túlira is.

Ezután találkoztam az imával is. Így tapasztaltam meg az ima csodálatos teremtő erejét. Sokat kísérleteztem vele, hogy is kell ezt csinálni. Hogy lesz “hatékony” az ima? Igen, tudom, furán hangzik és furán néz ki így leírva, mégis imádkozni is meg kell tanulni. És itt nem az ima szövegére vagy a kéztartásra gondolok. Hanem arra, hogy mi az ami megnyitja a kapukat, a csatornát a teremtő energiák felé?

Éreztem mikor erőtlen és mikor van ereje. Éreztem, mikor akad el és mikor ér célt. Hogy kihez? Istenhez? Az Univerzumhoz? Önmagamhoz? Ezeken a kérdéseken is végigmentem és megéltem, hogyan tudok az ima kegyelmi állapotába kerülni és ezen keresztül megélni a Teremtőt.

Ennek a sok-sok kísérletezésnek a tapasztalásait szeretném átadni neked az Ima teremtő ereje Miniprogramban. Olyan gyakorlati trükkök, praktikák, amiknek a mentén te is el tudsz kezdeni kísérletezni és megtapasztalni a saját életedben, milyen ereje van az imának!

Ha szoktál imádkozni, ha vallásos vagy, akkor is garantált az AHA élmény!

Gyere és tapasztalj velünk! Tudod, mi nem csak beszélünk, hanem tapasztalunk, megéljük a tanultakat, jelen esetben az IMA TEREMTŐ EREJÉT! Videós anyagokkal, meditációval, gyakorlatokkal és sok-sok beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel, személyre szabott konzultációval.

Mit tartalmaz pontosan az Ima teremtő ereje Miniprogram?

Videós anyagokat az ima témájában

Beszélgetések az imáról, az ima erejéről. Saját tapasztalatok átadása és gyakorlati útmutató lépésről lépésre!

Ima teremtő ereje a gyakorlatban

Mint az összes többi programom, az Ima teremtő ereje miniprogram is gyakorlati program. Nem csak beszélünk róla, meg is tapasztaljuk. Tedd a mindennapjaid részévé az imát és tapasztald meg te is az ima teremtő erejét!

Imára hangolódó meditációt

Az ima egyik titka abban rejlik, hogy a megfelelően ellazult és nyitott tudatállapotba kerülj. Ezt segíti elő ez a meditáció.

Kérdezz-felelek

Az Ima teremtő ereje Miniprogramban ugyanúgy, ahogy a hosszabb programoknál megszoktátok, lehetőséged lesz kérdéseket feltenni. Így válik teljesen személyre szabottá a program. Egymás kérdéseiből is sokat tanulunk, így lesz igazán dinamikus, interaktív a program.

Mikor kezdődik és mennyibe kerül?

Az IMA TEREMTŐ EREJE MINIPROGRAMot bármikor el tudod kezdeni. Amint beérkezik a részvételi díjad, hozzáférhetővé a program teljes anyagát a jelentkezők számára és innentől van lehetőséged feldolgozni az anyagokat, csinálni a meditációt, a gyakorlatokat és persze feltenni a kérdéseidet is.

Az Ima teremtő ereje Miniprogram részvételi díja 4500 Ft. 

Bízom benned, hogy a nagyon kedvező ár ellenére is komolyan veszed a programot, komolyan veszed a gyakorlatokat és a munkát, hiszen csak úgy érkezik meg a fejlődés és a tapasztalás.

Akkor összegezzük:

Program kezdése: 2019. március 4.

Részvételi díj: 4500 Ft

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

  Vezetéknév

  Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

  Felhasználónév

  Telefonszám

  Email cím

  Számlázási név

  Irányítószám

  Település

  Utca, házszám

  Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

  Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


   SimplePay vásárlói tájékoztató

  Mi fog történni, miután kitöltöd a jelentkezési űrlapot? 

  1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, válaszd ki a fizetési módot és nyomj rá a “Jelentkezem az Ima teremtő ereje Miniprogramra” gombra!

  2. Ezután kapsz egy e-mailt ‘Díjbekérőd érkezett’ tárgysorral. Ezen keresztül tudod rendezni a részvételi díjadat.

  3. A részvételi díj beérkezése után elküldöm a belépési adatokat az oktatási felülethez. A program indulásának a napján a kora reggeli órákban küldöm a hozzáférést az Ima teremtő ereje Miniprogram teljes anyagához. Innentől hozzáférsz az összes videóhoz, a meditációhoz, a gyakorlatokhoz és lehetőséged van a kérdéseidet is feltenni.

  4. Figyeld a spamek között is és a Promóciók mappában is! Előfordul, hogy oda kerül.

  Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

  E-mail: info@boldogsagfrekvencia.hu

  Nálunk biztonságban vagy…

  Adataid biztonságban vannak nálunk, a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki!

  A bankkártyás fizetés a biztonságos OTP Mobil rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, mi nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.