Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika- minden idők leghatékonyabb teremtő módszere

Álmodd meg a jövődet!
És éld meg a jelenben!

A módszer, aminek a segítségével az álmaidat valósággá tudod tenni…

Bármi is a vágyad, az a vágy azért van benned, mert amire vágysz, az már létezik is és téged vár egy másik valóságban.

A program során azt fogjuk megtanulni, hogy hogyan tudod összehangolni magadat ezzel a már létező valósággal, hogy a fizikai valóságban is megéld a vágyad megvalósulását.

De lássuk, mi is az, hogy Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika?

Egy tudatos teremtő módszer. Egy technika, aminek a segítségével álmaid életét élheted. Egy instant módszer vágyaid megteremtésére. Egy módszer, aminek, ha a birtokába jutsz, finomenergetikai szinten tudod megalapozni céljaid megvalósulását. Egy módszer, amit elsőként itt, a Boldogságfrekvencia Oktatási Központban sajátíthatsz el. 

Misztikusan hangzik? Lehet.. A módszer mégis tudományos alapokon nyugszik. 

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika során ahogy a neve is mutatja, kiterjesztjük a valóságunkat, a fizikai valóságról időn, téren és testen túlra. Egy másik síkra, egy másik dimenzióra, ahol nincs kézzelfogható, ahol nincs fizikai érzékszervekkel érzékelhető, mégis nagyonis valóság. 

A technika segítségével megkeresed azt a -már létező- valóságot, ami álmaid életét jelenti számodra. Erre a valóságra fogsz ráhangolódni és ezáltal behívni a fizikai tapasztalataidba. Ilyen egyszerű.

Erre dolgoztam ki a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikát. Ezt a technikát 10 éven keresztül fejlesztettem, kísérleteztem vele, csiszolgattam, finomítottam. És még most se mondom, hogy kész, hiszen semmi nincs kész. Vagy éppen minden kész van. Minden éppen olyan, amilyennek akkor és ott lennie kell. De ez a módszer is formálódik, ahogy formálódik a világ, az energiák, a kollektív tudat.

Itt és most a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika a leghatékonyabb módszer a vágyaid megteremtésére. Csodálatosan hatékonyan működik és nagyon gyorsan képes vagy a segítségével a vágyaidat fizikai síkon megvalósítani. Legyen az a cél szakmai, magánéleti vagy akár anyagi természetű.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika tudományos alapokon nyugszik. A módszer átadása során belelesünk kicsit a kvantumfizika izgalmas világába is. Ha ettől megijednél, megnyugtatlan, nekem se volt erősségem a fizika, nem foglak képletekkel fárasztani, mindenki számára érthetően, hétköznapi példákkal alátámasztva fogjuk megismerni ezt a misztikusnak tűnő, ám annál logikusabb világot.

Mit tudsz megteremteni a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika segítségével?

Egy kis játékra hívlak most…

Hunyd be a szemed és képzelj el valamit, amire nagyon vágysz! Amire a legjobban vágysz! Megvan?

Az a jó hírem, hogy bármi is a vágyad, azért tudtad elképzelni, azért volt egy képed róla, mert ez nagyonis létező! Amit el tudsz képzelni, azt meg is tudod valósítani! Mert éppen a képzeletünk segítségével teremtjük a fizikai valóságunkat.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikával egy olyan módszert kapsz a kezedbe, aminek a segítségével az elképzelt valóságot be tudod hívni a fizikai valóságodba, azaz megteremted. Ha még hétköznapibb nyelven akarom megfogalmazni, akkor eléred a céljaidat. Megvalósítod a vágyaidat.

Ez nem csiribú csiribá és nem kell hozzá semmilyen szuperképesség!

Természetesen ez nem azt jelenti, hogy egy varázspálcát adok a kezedbe és a fotelből ülve csiribú-csiribával odavarázsolsz mindent magad elé… Tenni is fogsz érte. Mégis minden természetesen fog jönni. Csodálatosan ki fog rajzolódni az út előtted, megnyílnak a kapuk, megérkeznek a lehetőségek, amik a célodhoz vezetnek.

Amennyire misztikusan hangzik mindez, annyira tudományos alapokon nyugszik és nem kell hozzá semmilyen szuperképesség se!

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika egy egyszerűen megtanulható módszer, aminek a segítségével ledöntöd a korlátaidat és azt az életet élheted, amiről mindigis álmodtál!

Túl szép ahhoz, hogy igaz legyen?

Akkor azért azt is hozzáteszem, hogy nem. De legalábbis bele kell tenned neked is a munkádat, a figyelmedet, a nyitottásgodat. Mert ahogy mondtam, ez egy módszer, nem egy varázsige. Tanulnod kell, fejldnöd kell, gyakorolnod kell. Lesznek megakadásaid, kétségeid és lesz sok-sok sikerélményed is. Ahogy gyakorolsz, egyre több és több.

És lesznek olyan céljaid is, amik tényleg szinte varázsütésre megvalósulnak.

Mitől különlegesen hatékony a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika?

A fizikai valóságot a tudatalattinkon keresztül teremtjük. A tudatalattinkban levő meggyőződéseink érzéseinken keresztül jutnak a tudatosból a tudatalattiba. Az érzéseink, meggyőződéseink, fizikai valóságunkból szerzett benyomásaink alapján jönnek létre. Ez egy ilyen körforgás. Ezért fontos tudatosnak lenni arra, hogy mi a benyomásunk a fizikai valóságról. Amit tapasztalunk az a tudatalatti meggyőződéseink kivetülése. Ahhoz, hogy változást érjünk el a fizikai valóságunkban, a tudatalatti meggyőződéseinket kell megváltoztatni. Ahhoz, hogy a tudatalatti meggyőződéseinket meg tudjuk változtatni, tudatosan méshogy kell reagálni a fizikai valóságra.

A leggyakrabban ezért ragadunk bele egy-egy élethelyzetbe, mert tapasztalunk valamit a fizikai érzékszerveinkkel és azt vesszük alapul jövőnk megformálásához. Például, ha azt tapasztalod, hogy nem vagy szerencsés a szerelemben, akkor ezt a tapasztalatot rögzíted meggyőződésként a tudatalattidban és ez a meggyőződés fogja a jövőd eseményeit is teremteni, ami által újra és újra nem leszel szerencsés a szerelemben. Beleragadunk a fizikai tapasztalásaink által létrehozott meggyőződésekbe.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika segítségével ebből az ördögi körből lépünk ki. Azáltal, hogy átlépjük a fizikai valóság korlátait, meglátjuk, hogy lehet máshogy is reagálni a fizikai tapasztalásokra. A máshogy reagálásból más meggyőződéseket küldünk a tudatalattiba. A más meggyőződésekből más képet építünk föl a jövőnkkel kapcsolatban. Ez az a valóság, ahol készül a jövőnk.. A tervezőasztal… Megtervezzük minél részletesebben, színesebben, szagosabban és az érzelmek segítségével feltöltjük élettel. Így készül a fizikai valóság. 🙂

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikában nem foglalkozunk a múlttal, se a jelennel. Valójában a jövőt hozzuk a jelenbe a módszer segítségével. Újraírjuk a jelenünket egy másik valóságban. Annyira gyors és intenzív a technika, hogy azonnali változásokat fogsz tapasztalni a jelenedben.

01

Gyakorlati program

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

02

Folyamatos konzultáció

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

03

Támogató közösség

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

04

Örökös tagság

Curabitur aliquam justo ex, ac varius sem facilisis a. In vel felis eros. Fusce ipsum enim, ultrices at ante sollicitudin, faucibus hendrerit nunc. Nullam tempor nulla eu imperdiet interdum.

Hogyan tudod elsajátítani ezt a technikát?

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikát egy 2 hónapos online program keretén belül adom át. Maga a technika nagyon egyszerű, de itt is, mint minden másnál fontos lesz a rendszeres gyakorlás. A program elején már megtanulod a technikát és 2 hónapon keresztül gyakorlod, beépíted a mindennapjaidba. A technika gyakorlásán túl rengeteg háttér anyagot is kapsz a 2 hónap alatt, amiknek a megértése átformálja az energiarendszeredet, kitágítja a valóságodat, erősíti a teremtő erődet, így a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika hatékonyságát is növeli. Ezeken kívül sok olyan kiegészítő gyakorlatot is kapsz a program során, amik támogatják a személyes jólétedet, a vágyaid megvalósulását. Folyamatos konzultációval, motivációval biztosítom azt a szakmai hátteret, ahova mindig bizalommal fordulhatsz, ha kérdésed van, ha kell egy kis lelkesítés vagy ha szeretnéd megosztani a sikeres teremtéseidet..:) 

Én fogom tartani a programot…

Kiss Kata, spirituális boldogságtréner vagyok… A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikát az elmúlt 10 évben fejlesztettem ki saját tapasztalások alapján.

Nincs új a nap alatt, minden tudás mindenkiben ott van, bármit is tanulunk valaki mástól, az csak emlékeztető a bennünk rejlő belső TUDÁSRA. Az információ rezgése összerezonál a bennünk lévő elfelejtettnek hitt tudással és ezzel felszínre hozza azt. Ilyenkor érezzük az AHA élményeket, a nagy felismeréseket.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikát se én találtam fel a semmiből. Ez a tudás, ez a technika ott van mindenkiben, így benned is.

Amit én csináltam, az az, hogy rendszerbe foglaltam azt a tudást, amit tapasztalati úton szereztem. Ez a rendszer egy olyan gyakorlati módszerré állt össze, aminek a segítségével nagyon sok dolgot teremtettem és teremtek nap, mint nap az életembe.

Teremtettem már autót, nyaralást, pénzt, de ugyanúgy kapcsolatokat is, találkozásokat, lehetőségeket, karriert. Több, mint 10 éve kísérletezek a teremtő erőmmel és számtalanszor beigazolódott, hogy működik, mégis újra és újra izgalomba tud hozni a módszer hatékonysága, amikor valamilyen vágyamat megvalósítom.

Rólam mondtátok…

Hálás vagyok, amiért az elmúlt 3 évben több, mint 5000-en vettetek részt a programjaimon. Köszönöm én is a sok tanítást, amit kapok tőletek a kérdéseitek, hozzászólásaitok által.

“Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó.”

Déri Melinda

“Maximálisan pozitív, nagyon kedves, barátságos a személyiséged, olyan, mintha ezer éve ismernélek. 100%-ig megbízok minden tanításodban, teljesen profi tudással rendelkezel, de jó lenne, ha annyit tudnék az egész Univerzumról, amennyit Te! De azt tudom, hogy Téged az Univerzum hozott el nekem,

Náczi Orsolya

Nagyon jó benyomást tettél rám. Megnyerő személyiségnek látlak. Nagyon jó hallgatni, ahogy az egyes témakörökről beszélsz. Az ember közel érez magához, mint egy régi barátot.”

Buncsi Éva

kedves vagy segítőkész és jópofa. És ami tetszett, hogy nem vagy “nyomulós”. Nem erőlteted az emberekre a tudásodat, hanem csak lazán, könnyedén kapom az infókat.”

Kollár Andrea

Mit tartalmaz pontosan a 8 hetes program?

A program egy jelszóval védett zárt oktatási felületen zajlik. Minden hétköznap új leckét töltök föl az oktatási felületre, erről kapsz e-mailes értesítést. Ezek a leckék videós, szöveges vagy hanganyagok lesznek. Lesz elmélet is és sok-sok gyakorlás. Minden lecke után lehetőséged lesz az adott leckével kapcsolatos kérdéseidet feltenni, így a programhoz tartozik egy folyamatos konzultáció is. Itt egymás kérdéseiből is nagyon sokat fogsz tanulni, így mindenképpen javaslom, hogy olvass bele mások hozzászólásaiba is.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika egy módszer, aminek az elsajátítása- túlzás nélkül mondom- az egész életedet megváltoztatja.

A 8 hetes online programban nem csak magát a technikát adom át, hanem sok-sok elméleti háttértudást is. Ezeknek az információknak a segítségével megnyílsz a technikára is, így a lehető leghatékonyabban tudod elsajátítani, befogadni és alkalmazni ezt a csodálatosan hatékony teremtő technikát

Ilyen témákról fogunk beszélgetni:

 • Tudat-tudatalatti
 • Alom szerepe- hogyan kerülj álomközeli állapotba?
 • Vizualizacio szerepe
 • Kollektiv tudat
 • Kvantummezo
 • Mult-jelen-jovo
 • Gondolat-erzes-vagy-cselekves
 • Gondolatfelho
 • párhuzamos Valosagok
 • Isteni teremto ened
 • Ossze vagyunk kotve mindannyian
 • Miért fontos, hogy kizárd az érzékszerveidet?
 • jelen elfogadása
 • Mi van, ha nem tudod mire vágysz?
 • Hogy engedd el a görcsösséget?
 • Hogyan kösd össze a szívet és az elmét?
 • Hogyan meditálj? Mire jó a meditáció?
 • Hogyan zárd ki a fizikai valóság, környezet befolyását?
 • Ima

Mi a garancia, hogy nálad is működik?

A garancia az univerzum törvényei. Ha csinálod, működik. Ha nem csinálod, akkor is működik, csak nem biztos, hogy azt a valóságot teremted, amit szeretnél. Ha hiszel benne, működik, ha nem hiszel benne, akkor is működik..

Sokszor pedig azért nem működik, mert valójában működik, csak nem vesszük észre…..

Milyen változás várható az életedben?

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technikát, ha elkezded alkalmazni, azonnali változásokat fogsz tapasztalni az életedben. Mintha valami fellazulna és elmozdulna, ami hosszú idő óta le volt tapadva.

Kinek ajánlom a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika Programot?

 • Neked ajánlom, ha van valami célod, amit szeretnél elérni, de nem tudod hogyan fogj hozzá
 • Neked ajánlom, ha éppen céltalannak érzed magad és szeretnéd megtalálni azokat a céljokat az életben, amik igazán lelkesítenek
 • Neked ajánlom, ha szeretnéd jobban megismerni önmagadat, ha szeretnéd megérteni, hogyan teremted a valóságodat, életed körülményeit
 • Neked ajánlom, ha szeretnél egy igazán hatékony technika birtokába jutni, aminek a segítségével finomenergetikai szinten alapozod meg céljaid megvalósulását
 • Neked ajánlom, ha beleragadtál egy élethelyzetbe, amiben nem érzed jól magad

Nem a levegőbe beszélek…

Az elmúlt több, mint 10 évemet intenzív kísérletezéssel töltöttem a láthatatlan energiák világában.

A Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika elsajátításával életet varázslójává válhatsz!

Pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért? 

Mert hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás. Átadom, amit én tapasztalok, legyél nyitott, de addig ne hidd el, amíg te nem tapasztaltad meg a saját életedben!

Mennyibe kerül a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika Program?

A Kiterjesztett Valóság Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
 • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
 • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés
 • a Kiterjesztett Valóság Programon tanultak által akár a befektetett összeg többszörösét is képes leszel megteremteni
 • ez egy olyan tudás, amit soha senki nem vehet el tőled. Egy olyan tudás, amitől az egész életed megváltozik.

 

Lássuk, mit kapsz, ha jelentkezel a Kiterjesztett Valóság Programra…

hozzáférést a 4 hetes online Tudatos Teremtés Programhoz, ahol 4 héten keresztül teremtőgyakorlatokat kapsz és minden lecke után felteheted a kérdéseidet is
folyamatos konzultációs lehetőséget
hozzáférést a zárt Facebook-csoporthoz, ahol a témával kapcsolatban bármikor felteheted a kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat, felismeréseidet
sőt, a 4 hét letelte után is megmaradnak a hozzáféréseid és a közösség tagjaként folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz velünk egy inspiráló csapatban

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Tudatos Teremtés Program árát…

A 4 hetes online Tudatos Teremtés Program ára 15.000 Ft.

Mikor kezdődik a Kiterjesztett Valóság Teremtő Technika Program?

Az első Kiterjesztett Valóság Program csoport 2019. január 7-én indul. Az időzítés tökéletes, hiszen meglovagoljuk az új év, új élet lendületét.

Eddigi életed legjobb éve vár rád!

Annyi csodát fogsz teremteni az életedbe, hogy nem győzöd kapkodni a fejedet utánuk..:)