A Megbocsátás Programnak jó kiegészítője a Boldogságfrekvencia Program és a Tudatos Teremtés Program…

Válaszd mellé most 50% kedvezménnyel ezt a két programot!

Miért válaszd a Boldogságfrekvencia Programot is a Megbocsátás Program mellé?

A Boldogságfrekvencia Programban 4 héten keresztül rezgésszintemelő boldogsággyakorlatokat csinálunk. A program hatására megtapasztalhatod a körülményektől független belső boldogság csodáját. Egy ilyen emelkedett állapotban a Megbocsátás Program is sokkal hatékonyabb lesz.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Miért válaszd a Tudatos Teremtés Programot is a Megbocsátás Program mellé?

A Tudatos Teremtés Programban 4 héten keresztül teremtő gyakorlatokat végzünk. Lépésről lépésre bevezetlek a láthatatlan energiák izgalmas világába. Meg fogod tapasztalni a saját teremtő erődet, ezzel olyan önbizalomra teszel szert, megéled, hogy az életed irányítása kizárólag a te kezedben van, így a terheket is könnyebben fogod tudni letenni a Megbocsátás Program során.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

*Jelöld be melyik programot kéred még a Megbocsátás Program mellé és nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra! Mindkét programot is választhatod 50% kedvezménnyel.

<!-- [et_pb_line_break_holder] -->

*Amennyiben átutalásos fizetést választottál, a Vásárlás befejezése gomb megnyomása után e-mailben elküldöm a díjbekérőt és a fizetéssel kapcsolatos infókat. Ha bankkártyás fizetést választotad, akkor a gomb megnyomása után az OTP biztonságos felületén el is tudod indítani a fizetést, így azonnal küldöm is a belépési adatokat az oktatási felületre.