Szeretettel köszöntelek a Boldogságfrekvencia Oktatási Központban!

Megtiszteltetés, hogy velem tartasz ezen az izgalmas önismereti úton. Mindannyian egyszerre vagyunk mesterei és tanítványai egymásnak. A programok interaktívak. Nem csak én tanítok, te is tanítasz engem és a többieket is az értékes hozzászólásokkal, kérdéseiddel, életutaddal, tapasztalásaiddal. Hálásan köszönöm előre is az általad hozott tanítást, amit beleadsz a közösbe!

Akkor induljunk is!

Szeretettel: Kiss Kata

spirituális boldogságtréner

 

Tagja vagy már a Boldogságfrekvencia Közösségnek?


Akkor lépj be és hozzáférsz az összes aktív programod összes leckéjéhez!

Nem vagy még a Boldogságfrekvencia Közösség tagja?


Válogass kedvedre az online programokból! Az összes programot az online oktatási felületen keresztül éred el, így a világ bármely pontjáról tudsz csatlakozni és tanulni velünk!

Színezd ki a képeket!

Ha most még minden kép fekete-fehér, akkor valóban, még egyik programon se vettél részt. Ha mindegyik színes, akkor értelemszerűen meg már az összeset végigcsináltad.:)

Innen látod, hogy melyik hiányzik még a repertoárodból!

 

BOLDOGSÁGFREKVENCIA PROGRAM

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját! A Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

BŐSÉGTEREMTŐ PROGRAM

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?
Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

MEGBOCSÁTÁS PROGRAM

Szabadítsd fel magad a harag terhe alól! Tedd le végre a mázsás súlyokat, amiket cipelsz! Tapasztald meg a MEGBOCSÁTÁS felszabadító erejét az életed minden területén!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

ELENGEDÉS MINIPROGRAM

Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés? Mégis mi a titka az elengedésnek? Mire is jó az elengedés? Mit is kell elengednünk? Miért is kell elengednünk?
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

TUDATOS TEREMTÉS PROGRAM

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a "furcsa véletleneket", belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁS PROGRAM

Egy program, aminek segítségével megtalálod a személyes boldogságvállalkozásodat. A hivatásodat, ami kiteljesít, ami a szívedből bomlik ki, ezáltal folyamatos áldásban lesz része és minden támogatást megkapsz hozzá az élettől. A program sajátossága, hogy azon túl, hogy egy mély önismereti program, ami által megtalálod mi a hivatásod, egyben egy gyakorlati program is, hiszen lépésről lépésre fel is építjük a személyes boldogságvállalkozásodat.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS
 

ELÉGEDETT VAGYOK PROGRAM

Te is beleesel abba a hibába, hogy hajszolod a céljaidat és közben elfelejtesz élni, boldog lenni, elégedett lenni? Nem veszed észre mennyi csoda van az életedben ITT és MOST? Régen éreztél átfogó ELÉGEDETTSÉGET az életedben? Tapasztald meg az ELÉGedettség békességét!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS

IMA TEREMTŐ EREJE MINIPROGRAM

Tapasztaltad már az ima teremtő erejét? Amikor szinte megmozdul a világ az imád hatására? Amikor érzed a kapcsolatot a Teremtővel? Amikor azonnali választ kapsz, hogy “célba ért” az imád?
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS JELENTKEZÉS