Párkapcsolataink a legnagyobb tanítóink

Most 50% kedvezménnyel tudsz jelentkezni

(részletekért olvass tovább!)

Mintha nem is egy nyelvet beszélnétek?

Úgy érzed, mintha nem is egy nyelvet beszélnél a pároddal? Egyszerűen elbeszéltek egymás mellett? Más kommunikációs csatornán áramlik a mondanivalótok egymás felé? Fárasztó? Felőrlő? Dühítő? Tehetetlennek érzed magad? Úgy érzed rengeteg energiát beleteszel abba, hogy megértsen, mégsincs semmi eredmény? Elfáradtál és már beletörődtél, hogy nincs közös nyelv?

Úgy érzed nem figyel rád?

Úgy érzed, felszínessé vált a kapcsolatotok? Minden fontosabb neki, mint te? Mint ti? Te lettél a megszokott, megkopott bútordarab, aki így is úgy is ott van neki? A “hogy telt a napod, Drágám?” kérdés már csak robotüzemmódban hangzik el, de valós figyelem már nem jut a válaszodra? Az együtt töltött idő nagy részében a telefonotokba bújtok ahelyett, hogy egymásra figyelnétek?

Alig beszélgettek már?

A mindennapok rohanása felülír mindent a párkapcsolatodban? Nincs már mélység? Nincs már idő egymásra? Csak a hétköznapok menedzseléséhez szükséges dolgokat beszélitek meg…? Mi legyen a vacsora? Ki megy a gyerekekért..? Hova tetted a zoknimat..? stb..  Hiányoznak a meghitt beszélgetések? Úgy érzed nem érdekli amit mondasz? Nem érdekli mi van veled?

Már csak a rosszat, az idegesítőt látjátok egymásban?

Gyakran előfordul, hogy az évek során megkopik a párunk fénye. Meglátjuk az idegesítő dolgait és ráadásul elkezdjük ezeket felnagyítani. Egy idő után még meg se szólal a másik, már feszültek vagyunk, már a jelenléte vagy a puszta gondolata idegesít, holott éppen az lenne a párunk szerepe, hogy békességre leljünk mellette. Ez is- mint minden más probléma- általában oda-vissza igaz. Ha te így érzel, nagy valószínűséggel a párod is hasonlóan idegesítőnek lát téged. Hogyan lehet ebből kikerülni? Hogyan tudsz újra teljes pompádban ragyogni a párkapcsolatodban? Hogyan tudod újra a párodat teljes pompájában látni?

Szeretnéd, ha a gyerekeitek jó párkapcsolati mintát látnának?

Milyen párkapcsolatot kívánsz a gyermekeidnek? Olyat, amilyen a tiétek? Ez a legjobb minta, amit láthatnak? Ha igen, az csodálatos! Ha megközelítőleg igen, akkor az a csodálatos mellett még őszinte is!:) Minden kapcsolaton van mit csiszolni, minden kapcsolatban van mit megfejlődni. Az mindig egy jó mérce, ha abba gondolsz bele, hogy a gyermekeidnek, akik a legfontosabban számodra, mit kívánsz! Ha egy harmonikus párkapcsolati mintát látnak, óriási előnnyel indulnak felnőttként a párkapcsolatok világában. Helyén lesz az önértékelésük, így olyan párt fognak választani, aki megbecsüli és szereti őket.

Az a jó hírem van, hogy van megoldás mindenre!

Neked ajánlom a Párom a tükröm online tréninget, ha…

 

Neked ajánlom, ha friss a párkapcsolatod és nehéz az összecsiszolódás vagy csak szeretnéd a lehető legtudatosabban a lejobbat kihozni ebből a kapcsolatból

Neked ajánlom, ha úgy érzed szintet kéne lépni a kapcsolatotokban, de ez valamiért nem történik meg

Neked ajánlom, ha úgy érzed, csak úgy lógtok a levegőben és nincs döntés, nincs felelősségvállalás

Neked ajánlom, ha évek óta együtt vagytok és úgy érzed megrekedtetek, nincs előrelépés a kapcsolatotokban

Neked ajánlom, ha évtizedek óta vagytok együtt és úgy érzed csak úgy eléltek egymás mellett

Neked ajánlom, ha úgy érzed harmonikus a párkapcsolatod, de fontos számodra az önismeret és a tudatosság és szeretnél magadra ránézni a párkapcsolatod tükrében

És neked ajánlom akkor is, ha éppen a társkeresés útvesztőjében vagy elveszve és szeretnél magadon dolgozni, hogy a számodra ideális társat tudd bevonzani

Mi a te párkapcsolatodban a tanítás? 

Minden kapcsolatunkban egyszerre vagyunk mesterek és tanítók. Minden kapcsolatunkban tanítás, fejlődési lehetőség rejlik.

Te észreveszed a kapcsolatodban rejlő tanításokat?

Ha észreveszed, megtanulod a leckét, megfejlődöd, szintet lépsz.Ennek a szintlépésnek az eredménye egy minőségibb kapcsolat, egy minőségibb élet.

Ahogy te változol, a párod is változik…

Arról nem beszélve, hogy a te fejlődésed a párodra is hatással lesz. Legtöbbször a párunkat akarjuk megváltoztatni. A párunkat hibáztatjuk, tőle várjuk a változást. Ő nem jó, akkor ő változzon. De vajon mi történik, ha te változol? Reagálunk egymásra. Ő is csak rád reagál. Ha te máshogy viszonyulsz, más érzéseid, gondolataid vannak, más rezgéseid, ez rá is hatni fog. Az ő érzései, gondolatai, viszonyulása, rezgései is megváltoznak. Ne higgy nekem, csak figyeld meg! 😉 Nagyon izgalmas játék ám ez!:)

A Párom a tükröm tréning gyakorlatainak hatására éppen ezt fogod megtapasztalni!

Teljesen normális, ha nehézséged van a párkapcsolatodban…

Nagyon intenzív időszakot élünk. Nagyon nagy átalakulások vannak, érzelmi leválások, átrendeződések. Ebben az időszakban turbóra tudod kapcsolni az önismereti fejlődésedet. De ez azt is jelenti, hogy ebben az időszakban sokkal nagyobb dózisban kapjuk a leckéket az élettől és a legtöbben a legnagyobb dózisban a párkapcsolatunkban. 

A mesék úgy érnek véget, hogy “…boldogan éltek, míg meg nem haltak… “. A romantikus filmeket a nagy egymásra találnál fejezik be, amikor a szerelem a tetőfokán van. Azt senki nem mutatja, senki nem tanítja, hogy mi van utána.. Hogy hogyan kell egy párkapcsolatot jól működtetni. Hogy ez igenis sok munkával jár. Sok önismereti munkával. De ha belefektetjük ezt a munkát, le is arathatjuk a munkánk gyümölcsét. 

A közösségi oldalak csöpögnek a boldogságtól. Mindenki szuperszerelmes, szuperboldog, mindenkinek szuperférje és szuperfelesége van, szupergyerekekkel és szuperháziállatokkal… Ez tök jó, csak amúgy nem igaz. És az a probléma, hogy ez ahelyett, hogy inspirálóan hatna ránk, csak frusztráltak leszünk, hogy folyamatosan az van előttünk, hogy mindenkinek mézes-mázas, habos-babos boldogság az élete, nekünk meg már megint feszkó van a párunkkal, a gyerek az őrületbe kerget, magunkra nincs időnk és különbenis.. 

 

 

A Párom a tükröm online tréningen a belső ELÉGedettségre helyezzük a fókuszt, melynek hatására megtalálod a belső stabilitásodat önmagadban és a párkapcsolatodban is. 

Legyél tudatos! Fejlődj a kapcsolatod által! Élj minőségibb életet! 

Halkan megsúgom neked, hogy MINDENKINEK, aki párkapcsolatban él, annak vannak párkapcsolati problémái, nehézségei, elakadásai. Ez elkerülhetetlen. Ez olyan, mint hogy azt se tudod elkerülni, hogy ha élsz, akkor vannak problémáid, megoldandó feladataid az életedben. Azért élünk és azért kapcsolódunk egymáshoz, hogy tanuljunk, tapasztaljunk, fejlődjünk.

Tehát már most felmentelek azalól, hogy nem te vagy a szerencsétlen, az elfuserált, azért mert problámáid vannak a kapcsolatodban. De még csak nem is a párod az elfuserált és nem is a kapcsolatotok az elfuserált. Ez mind csak a játék része. A tanítás, a fejlődés része. Csak amikor nyakig benne vagyunk, akkor valóban rohadt nehéz így tekinteni rá. Amikor nyakig benne vagyunk a kapcsolatunkban, a konfliktusunkban, akkor egy csomó érzelem elhomályosítja az adott helyzetben levő tanítást. A sértettségünk, a dühünk, a szerelem, a féltékenység, a csalódottság, az elvárásaink, az elfogultságunk, stb..

A Párom a tükröm online tréning során ezeket az érzéseket fogjuk szépen letisztítani, hogy meglásd mögötte a tanítást és tudj fejlődni általa.

Mire számíthatsz? 

Ezen a tréningen is a tőlem megszokott fordított látásmódra számíthatsz. Ami bent az, kint. Amilyen gondolataid, érzéseid, rezgésed van, az fog visszaköszönni rád a külvilágból, jelen esetben a párkapcsolatodból is.

Hiába tudjuk már, hogy ez így működik, hogy belőlünk indul ki minden, mégis nehéz ezt a gyakorlatban is megélni. Tudjuk, mégse így csináljuk. Mert a megszokás nagy úr. Ebből a megszokásból foglak kibillenteni a párkapcsolati önismereti gyakorlatokkal. Hogy más perspektívából láss rá önmagadra, a párodra, a kapcsolatotokra.

Nagyon sok AHA élményed lesz, sokszor fogsz a homlokodra csapni vagy csak fogni a fejedet, hogy basszus, hogy ezt eddig hogy nem láttam? Majd kiszúrta a szememet…:)

Ezek a felismerések magadtól, magadból fognak felszínre kerülni azáltal, hogy eltávolítalak a problémádtól, a párkapcsolatodtól, az életedtől, önmagadtól, hogy madártávlatból ráláthass a nagy egészre.

Más nézőpontokat fogsz megvizsgálni, ami új felismeréseket és megoldásokat hoz magával. A gyakorlatok hatására észrevétlenül formálódik a szemléleted, észrevétlenül tisztulnak az érzéseid, kerülsz közelebb önmagadhoz.

Békességben leszel önmagaddal. Ez a békesség pedig a párkapcsolatodban is meg fog nyilvánulni.

Vigyázz! Veszély! 

Több veszélye is van a Párom a tükröm online tréningnek és kötelességem ezekre felhívni a figyelmedet, mielőtt döntést hozol (és ez nem a marketing bullshit). 

A leckék hatására először felkavarhatod az állóvizet magadban. Ez olyan, mint minden öngyógyító módszer, hogy a gyógyulás része, hogy először felerősödhetnek a tünetek. A rendet káosz előzi meg.  Ezekben az amúgy is erőteljes energiákban ez nagyon intenzív is lehet. De ettől ne ijedj meg, ez jó jel. Ez a változás jele. Ezért is fontos a konzultációs lehetőség és a támogató közösség. Bármi ilyet tapasztalsz, ne legyél rest támogatást kérni tőlem vagy a csoporttól! 

Régi sérelmek, fájdalmak jöhetnek felszínre, amivel szar lesz szembesülni. Fel fogod ismerni a saját felelősségedet, ami talán az egyik legnehezebb dolog az életben. Meglátni és beismerni, hogy én is elbsztam. Majd utána változtatni és ezt a változást rögzíteni. Ez kemény lesz. Ezen nincs mit szépíteni. A személyes felelősségünkre való ráébredés az mocsok kemény. Ugyanakkor óriási szabadság is. Hiszen megérted a szíveddel, hogy a te felelősséged az életed, a boldogságod. Te tudsz tenni a boldogságodért, azért is, hogy boldog párkapcsolatban élj! És legyél büszke magadra, mert azzal, hogy jelentkezel a Párom a tükröm online tréningre, már el is indultál a személyes felelősségvállalás útján! 

Azt se fogom eltitkolni előled, mielőtt meghozod a döntést, hogy jelentkezel, hogy az is lehet, hogy a te fejlődésednek a párodról való leválás lesz az eredménye. Nem, nem ezért fogunk dolgozni. Viszont nem is azért, hogy görcsösen, mindenáron benne maradj valamibe, ami már nem igaz. Ami már nem szolgál se téged, se a párodat. Igen, van, hogy másfelé visz az utatok, csak a ragaszkodás, a félelem nem enged szabadulni. De ezt te bizonyára érzed már legbelül, ha így van. A Párom a tükröm tréning során ez le is fog tisztulni benned és tisztázódni is fog köztetek is. Megtörténhet a leválás. Ami természetesen fájdalmas lehet. Nem biztos, hogy ez most azonnal a 4 hét alatt történik meg, lehet, hogy csak elindul egy lavina, ami beérik. Bár amilyen intenzívek az energiák valószínűleg gyorsan fog történni minden. Ha a leválás szükséges, akkor az, ha a párkapcsolatban a fejlődés, akkor az. 

Összességében biztos, hogy sokkal jobb lesz az életed! Igen, ez is veszély, ez is ijesztő lehet, így erre is felhívom a figyelmedet! Hiszen mindentől tartunk, ami ismeretlen, ami új, ami nem megszokott, amiben nem mozgunk otthonosan. Lehet, hogy megszoktál egy számodra nem annyira kielégítő párkapcsolatot, de ebben ismerősen mozogsz. Kiszámítható a párod reakciója mindenre, kiszámítható az egész életed. Ez valószínűleg meg fog változni. És először ijesztő lesz a jó is. Nem fogsz tudni hirtelen mit kezdeni vele. Erre majd figyelni is kell, hogy fel tudd dolgozni és tudd rögzítani a jó mintákat. De ebben is segítek.  

 

 

Egyedül vagy párban jelentkezzek? 

Párkapcsolati témában teljesen jogosan merül fel a kérdés, hogy ezt a tréninget a pároddal együtt csináld vagy akkor is működik, ha egyedül vágsz bele?

Az a jó hírem van, hogy ebben az esetben azt gondolom jobb, ha egyedül csinálod, hiszen önmagadban, önmagaddal dolgozol és ennek lesz a következménye a minőségibb párkapcsolat. Az önmagaddal való munkának lesz a következménye, hogy a párod is változik. Ez egy nagyon izgalmas felismerés lesz.

Azzal, hogy egyedül csinálod, elengeded az elvárásaidat a másik irányába. Nem rá figyelsz, hogy ő mit csinál vagy mit nem csinál, miben változik vagy miben nem változik, mit tesz meg érted meg a kapcsolatotokért és mit nem, stb… Így kizárólag önmagadra tudsz figyelni. 

Azzal, hogy egyedül csinálod felelősséget vállalsz önmagadért. Ha egy nehéz, konfliktusokkal terhelt párkapcsolatban is vagy benne, az is a te felelősséged. 

 

 

Te döntesz az életedről minden nap, minden pillanatban!

Mikor kezdődik a Párom a tükröm online tréning?

2020. december 7-én kezdünk és 4 héten keresztül minden hétköznap egy újabb leckéről kapsz értesítést e-mailben. A leckéket egy jelszóval védett oktatási felületen találod. Itt bármikor, a 4 hét után is, korlátlan ideig vissza is tudod nézni a tréning teljes anyagát. Minden lecke után lehetőséged van hozzászólásokban kérdéseket feltenni vagy akár e-mailben is, ha személyesebb jellegű a kérdésed.

2021. január 1-én kapod az utolsó leckét. A tréning lezárása egyben az új év kezdete is lesz.

Így a 2021-es évbe már egy megtisztult, magabiztos, minőségibb éneddel és párkapcsolattal tudsz belevágni.

 

Most különösen fontos…

Azt ugye senkinek nem kell magyarázni, hogy ez egy nagyon nehéz év. De nem csak azért, ami a világban történik, hanem egyénileg is. A külvilág történései is hatással vannak ránk és a belső történések is hatással vannak a külvilágra. Ez az év végi időszak pedig most különösen egy óriási érzelmi hullámvasút, kipucolás, megtisztulás. Mindenkinek. A párodnak is és neked is. Emiatt a párkapcsolati konfliktusok is felerősödhetnek.

Ezért fontos, hogy megmaradj a középpontodban. Fontos, hogy tudatos legyél. Most különösen időszerű a párkapcsolati önismereti munka.

Arról nem beszélve, hogy az összezártság is szembesít önmagaddal is és a pároddal is. Fontos, hogy békességben legyél magaddal és a mikrokörnyezeteddel, pároddal, hiszen nagy eséllyel sokkal több időt töltesz vele, mint eddig.

Ez egy óriási lehetőség is a fejlődésre egyénileg is és párkapcsolatilag is, ugyanakkor meg van annak is a veszélye, ha nem vagy elég tudatos, hogy megrekedtek a konfliktusok szintjén, a feszültség szintjén, az egymásramutogatás szintjén és ezzel az építés helyett csak rombolást végeztek.

A Párom a tükröm online tréning keretén belül ebben is foglak segíteni, vezetni, hogy a lehető legjobbat tudd kihozni ebből a helyzetből.

Ki tartja a Párom a tükröm online tréninget? 

Egy rövid bemutatkozás, mert ugyan nem a személyem a fontos, azt mégis fontosnak tartom, hogy lásd, mitől egyedülálló a Párom a tükröm online tréning és miért nem hallhatod máshol a programban tanult módszereket…

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 🙂

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. 

Most ide azt kellene írnom, hogy tökéletes párkapcsolatban élek, de ez nem igaz. Nekem is bőven megvannak a párkapcsolati feladataim, tanulnivalóim. Kapom is őket nagy dózisban.:) Talán éppen emiatt is ilyen nagy dózisban, hogy ezt a rengeteg tapasztalást át tudjam adni nektek.

És tudom, hogy éppen ezért is szeretitek a programjaimat, mert tapasztalat alapúak. Őszinte vagyok, vállalom a saját tökéletlenségemet és a saját életem tapasztalatait olyan formában tudom átadni, hogy abból valóban nagyon sokat lehet tanulni.

Az utóbbi időben nagyon intenzív párkapcsolati leckéket kaptam én is és a környezetem is. Sok barátomnak segítettem más perspektívából rálátni a kapcsolatára, ami végül megoldást is hozott számukra. Szakmai ártalom, hogy ilyenkor ezt a sok tapasztalatot csokorba gyűjtöm, hogy ezzel is tudjak segíteni nektek. Mert tudom, látom, tapasztalom, mennyire aktuális a téma. Mennyire fontos, mennyi embernek van most ez fókuszban, mennyi embernek segítség ez.

Olyan érzékenységet kaptam az élettől, ami által nem csak, hogy észreveszem az élet tanításait, de ezeket le is tudom fordítani közérthető nyelvre és gyakorlatias formában át tudom adni. Az elmúlt évek azt igazolják, hogy erre óriási szükség van, hogy nem elrugaszkodott spiri módon és nem elméleti síkon beszélek, hanem tapasztalati alapon, gyakorlatok által adom át a tudást, ami a te saját belső tudásod lesz ezáltal.

Sokan tartanak furabogárnak, de éppen ettől látok rá más perspektívából a problémákra, elakadásokra. A vízöntő innovációja, szárnyalása, úttörő szemlélete és a bika racionalitása és gyakorlatiassága ötvöződik bennem. 

Hálás vagyok, hogy ezt a hivatást kaptam és ilyenkor, amikot egy témában egy nagy adag tudás összegyűlik, egy erős belső késztetést érzek, hogy ezt átadjam, ezzel segítsek másoknak is, ne csak a szűk környezetemnek és magamnak. Így született meg a Párom a tükröm onilne tréning.

 

Bízom benne, sőt, bizonyosságom van benne, hogy nagyon sok embert segíthetek hozzá ezzel a tudással egy minőségibb párkapcsolathoz és minőségibb élethez.

A Párom a tükröm online tréning bármikor, bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a programot

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Párom a tükröm online tréninget. Sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

Minden hétköznap e-mailben küldöm az aznapi leckét. Visszamenőleg az összes lecke elérhető, így nem kell egy fix időpontban a gép előtt lenned. Akkor foglalkozol a leckékkel, amikor időd engedi. Ha esetleg kimarad 1-1 nap, később is tudod pótolni vagy tudsz ismételni, amikor és ameddig csak akarsz.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Párom a tükröm online tréning 4 hétig tart. Legalábbis 4 héten keresztül küldöm minden hétköznap az anyagokat. A 4 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez és a zárt Facebook-csoporthoz is, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál. Így valójában a programnak nincs vége 4 hét után, egy exkluzív támogató közösség tagja maradsz, ahol folyamatosan tanulunk egymástól.

Mennyibe kerül a Párom a tükröm 4 hetes online tréning?

A Párom a tükröm online tréning árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

  • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
  • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
  • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés

De nem is csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Párom a tükröm online tréning árát…

A 4 hetes Párom a tükröm online tréning ára 18.000 Ft.

De az első 100 jelentkezőnek, 50% kedvezményt adok, így ha gyors vagy, mindössze 9000 Ft-ért tudsz jelentkezni.

Fókuszban a kapcsolatok online tréning

Iszonyú fontos és aktuális a párkapcsolat témája, de azt látom, hogy általánosságban a kapcsolatok témája is erőteljesen porondon van. Úgy gondoltam, ha már lúd, legyen kövér alapon, a párkapcsolatunk mellett tisztítsuk és rendezzük a teljes kapcsolatrendszerünket ennek a furcsa 2020-nak a végén, hogy 2021-be már új minőségben tudjunk belekezdeni.

A Fókuszban a kapcsolatok online tréninget is 50% kedvezménnyel kapod most. Ha a kettőre együtt jelentkezel, 36.000 Ft helyett, 18.000 Ft-ért megkapod a két 4 hetes online tréninget. 

Szerintem érdemes. Ha már nekiállsz, ne végezz félmunkát!:) A két tréning végezhető párhuzamosan. Mindkettőt december 7-én kezdjük. Ha a kettő együtt érdekel, akkor a Kapcsolatok csomagra jelentkezz!

A Fókuszban a kapcsolatok 4 hetes online tréning során a teljes kapcsolatrendszerünket kitisztítjuk, megvizsgáljuk önmagunkat a kapcsolatainkon keresztül. Barátok, családtagok, kollegák, haverok, társasági élet..

Mennyire vagy nyitott, mennyire ismerkedsz könnyen, mennyire érzed magad magányosnak, mennyire vagy felszabadult társaságban, mennyire vagy pletykás, mennyi romboló kapcsolatod van, mit kezdj velük? Kik az inspiráló kapcsolataid? Hogyan tudsz minél több inspiráló kapcsolatot építeni?

Ilyenekről lesz szó a Fókuszban a kapcsolatok tréningen… 

Mit kapsz ezért?

Motivációs videók

Ezek rövid, gondolatébresztő videók, melyek sok AHA élményt fognak hozni, szemléletformáló hatásuk lesz. 

Párkapcsolati önismereti gyakorlatok

A Párom a tükröm tréning is gyakorlati program. Igazi áttörést akkor fogsz tapasztalni, ha csinálod a gyakorlatokat. Minden nap kapsz is gyakorlatokat, ne félj!:)

Folyamatos szakmai konzultáció

Bármilyen kérdésed merül fel a napi témával, a gyakorlatokkal kapcsolatban, lehetőséged van akár az oktatási felületen, akár facebook csoportban feltenni. Ha saját párkapcsolatoddal kapcsolatban van kérdésed, amit nem akarsz a csoporttal megosztani, akkor e-mailben is tudsz keresni. A mélyebb kérdések megválaszolásához kis türelmet kérek, ezekre akkor tudok értékes választ adni, ha időt hagyok rá. Ilyenkor elolvasom, bennem is dolgozik a kérdés, a történeted, ülepszik, majd érkeznek a válaszok.. Ezután formálom szavakba.

Inspiráló közösség

A Párom a tükröm online tréninghez is csináltam facebook csoportot. Itt meg tudjuk osztani egymással egy biztonságos közegben a saját elakadásainkat, tudunk egymásnak segíteni, egymást támogatni.. A csoport bejegyzéseit és a kommenteket kizárólag a csoport tagjai látják, így nyugodtan fel lehet itt vetni mélyebb témákat is. Egymástól is nagyon sokat tudunk tanulni.

Jelentkezés

Párom a tükröm online tréning

18.000 Ft helyett 9000 Ft

első 100 jelentkezőnek

Kapcsolatok csomag

Párom a tükröm tréning+Fókuszban a kapcsolatok tréning 36.000 Ft helyett 18.000 Ft