A boldogságot ne elérni akard, csak fedezd fel önmagadban!

Kiss Kata- spirituális boldogságmentor

A boldogság nem egy cél. A boldogság egy létállapot. Az alapállapotunk.

Kiss Kata- a Boldogságfrekvencia Programok megálmodója

Boldogságterapeuta, spirituális life coach, jógaoktató vagyok. Bár nem szeretem cimkézni magamat…

Sok iskolát csináltam az elmúlt években, csinálok a mai napig és fogok is valószínű életem végéig, de az igazi iskola nekem a nagybetűs ÉLET. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Minden, amit a programjaimon átadok, saját tapasztalataimból született. Éppen ezért állítottam össze ezeket a Boldogságfrekvencia Programokat, hogy mindazt a csodát, amit az elmúlt évek során tapasztaltam, te is megtapasztalhasd!

15 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála után tanultam általa, tőle. Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Sokszor voltam nagyon mélyen , ilyenkor ez az egész életemre kihatott. Párkapcsolati problémák, anyagi mélypontok. Ezekből hiába álltam föl, mindig megástam magamnak a következő gödröcskét, amibe beleeshettem, hogy megint kimászhassak belőle. Mert időbe telt, de felismertem, hogy ezt én kreálom magamnak. Én akarom a nehézségeket. Én teremtem magamnak a mélypontokat.

Aztán egy szép reggelen jött a felismerés… De nem ám csak olyan felismerésecske… Igazi, fejbekólintás. Inkább megvilágosodás. Mintha egy szempillantás alatt minden megváltozott volna.

Nem értettem miért vagyok kiborulva. Nem értettem az egész helyzetemet. Egyszercsak azt láttam, hogy minden csodás körülöttem. Amit eddig tragédiának láttam, attól kezdve észre se vettem. Elkezdtem az energiákat figyelni, majd tudatosan használni. Egyszerűen csak boldog voltam, a jelenben éltem. A napi 12 óra munkát lecseréltem napi 12 óra jógára, sétára, zenehallgatásra, meditációra…

És ekkor elkezdtem élni.

Rájöttem, hogy az a fő életcélom, hogy nincs életcélom. Egyszerűen boldognak lenni a jelenben! Ezek közhelyeknek tűnhetnek, amíg az ember nem éli át. Olyan magasságokba vittem a rezgésszintemet, hogy teljesen kiszálltam ebből az őrült világból. Teljesen függetlenítettem magamat a körülményektől. Mindentől és mindenkitől függetlenül BOLDOG voltam! Megtaláltam a belső békémet.

Nem vártam el semmit, csak LÉTEZTEM! És ekkor megindult felém az élet.

Nap, mint nap csodákkal találtam szembe magam. Fölültem erre a boldogsághullámra és olyan csodálatosan elrendeződött körülöttem minden. Néhány hónap elteltével tudtam venni egy autót, kötöttem egy fantasztikus üzletet, amiből egy biztonságot nyújtó passzív jövedelmem lett, párkapcsolati problémáim elsimultak. Minden megérkezett, amire előtte görcsösen vágytam, akartam. És amikor már nem érdekelt, amikor már nem volt fontos, egyszerűen csak jött.
Azóta eltelt pár év és elkezdtem tudatosan figyelni hogyan működhet mindez. Olyan intenzíven éreztem az energiákat, mint még soha.. Pontosabban előtte a létezésükről se tudtam. Kezdett összeállni a kép. Elkezdtem kísérletezni az energiákkal, a teremtő erőmmel. Egy olyan, addig ismeretlen, láthatatlan világ tárult elém, ami teljesen rabul ejtett. A legjobb az egészben az volt, hogy ezek az energiák hétköznapi dolgokban materializálódtak.

Sokan azt gondolják, hogy a spiritualitás valami nagyon elvont dolog, hogy aszkétaként kell élni hozzá és lemondani az élet minden öröméről. De nem! Én imádok élni! Imádom a világi dolgokat! Ezekkel az energiákkal teremtettem az autómat, a pénzemet, amik elég materiális dolgoknak tűnnek (első ránézésre legalábbis..:))

Nyilván teljesen más szemmel látom ezeket a dolgokat. Ugyanazt látom, mint eddig, csak mintha távolabbról nézném. Jobban rálátok, jobban látom a teljes egészet.

Olyan időt élünk, hogy a Föld rezgésszintje is folyamatosan emelkedik, amihez fokozatosan minden ember is alkalmazkodik. Ezért érezzük a nyugtalanságot, a káoszt a világban.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek rossz napjaim és folyamatos boldogság-eufóriában úszkálok azóta. Ahogy minden fejlődési folyamatban, ebben is vannak stagnálások, megpihenések és kicsi visszaesések is. Ez természetes. Ha te is tapasztalsz ilyet, ne ijedj meg, jó úton vagy!

De azt tudom, hogy visszaút már nincs. Kinyitottam egy kaput, amit már becsukni nem lehet. De nem is akarom, mert egy csodálatos világ tárult elém, ami olykor nehéz, hiszen felelősséggel jár. Előfordul, hogy visszasírom a boldog tudatlanságot, amikor minden rosszat ráfoghattam másokra, a környezetre, bármire, csak ne kelljen vállalnom. Ilyen már nincs és ezzel néha nehéz szembenézni, ugyanakkor hihetetlen szabadságot is ad!

Miért Boldogságfrekvencia?

Régóta érlelődik bennem valami segítő program gondolata, de éreztem, hogy még nem tisztult le teljesen, nem állt össze a teljes egész és akkor jött ez a szó. BOLDOGSÁGFREKVENCIA…  Egy jógaórán, mintegy látomás jött ez a név. Egy villanás volt és nem is tudtam először mit kezdeni vele. Láttam magam előtt képként. Nem értettem miért kaptam ezt. Aztán szépen lassan, letisztult a kép, hogy éppen ez a szó, ami értelmet ad az egésznek, ez a szó adja meg azt a hiányzó láncszemet, amiért nem éreztem teljes egésznek.

 

Az elmúlt években tapasztaltam, hogy amikor magasabban van az energiaszintem, amikor szinte kézzel foghatóak az energiák körülöttem, akkor történnek a csodák. Amikor ezt felismertem, elkezdtem tudatosan figyelni, mivel tudom emelni a rezgésemet, mivel tudom ezt az állapotot előidézni. Sok módszert próbáltam ki és sokat használok azóta is rendszeresen. Ezeket gyűjtöttem egy csokorba és foglaltam rendszerbe, hogy minél több ember átélhesse ezt a CSODÁT!

Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap, mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Online programjaim

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját! A Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!
Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!
Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?
Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

Miért ne higgy nekem?

Nem, ez nem elírás! Tényleg ne higgy nekem! Én se hittem senkinek és  nem is hiszek a mai napig. Egyszerűen csak nyitott vagyok. Figyelek, hallgatok, tapasztalok, beépítek. Ez nem azt jelenti, hogy nem létezik számomra hiteles tanító. Dehogynem. De az elsődleges tanítóm én vagyok saját magamnak. Ha valamit hallok vagy olvasok valakitől, azt megtapasztalom és utána tudom elhinni vagy nem elhinni. Ezt javaslom neked is. Ha hitelesnek érzel, szívesen megosztom veled a tapasztalataimat. Kizárólag olyan tapasztalatokat adok át programjaimban, amiket megéltem. Nem könyvből olvasott, tankönyvből tanult módszerek. A saját megtapasztalásod már a te feladatod. Természetesen ebben is ott állok melletted.

Mint említettem, nem szeretem cimkézni magamat és elsősorban a belső tudásban hiszek. Abban, hogy minden tudás bennünk van. Programjaim anyagát is ez alapján állítottam össze. Ez nem azt jelenti, hogy hülyeségnek tartom az iskolákat. Nagyon is jó dolog másoktól tanulni. Sokat tanultam, tanulok és fogok is valószínű mindig. Az elmúlt években számtalan képzésen vettem részt, ami az önismerettel, gyógyítással, holisztikus szemlélettel, spiritualitással kapcsolatos. Sok új dolgot tanulok, ami elindít új tapasztalások útján és sok visszaigazolást is kapok az eddigi megéléseimmel kapcsolatban is.

Ti mondtátok rólam…

“Ha tudnád hányszor gondolok Rád szeretettel, s mindarra a hihetetlen változásra ami az utóbbi fél évben az életemben végbement! Más ember lettem. Hála és köszönet mindenért!

Áramoljon vissza az életedbe mindaz a segítség amit te adsz másoknak! Ölelésem: Erika”

Verbáné Szegedi Erika

“A hathatós útmutatásod által, életem mély motivációit kutattam fel, eszközöket és módszereket tanultam arra, hogy a bennem élő Intelligencia és Szeretet utat találjon a világba. Ezzel együtt a lelkemben olyan szelepek nyíltak föl, amik segítettek egy tél óta húzódó súlyos egészségi állapotból szó szerint lábra állni. Ahogy haladtam befelé, tárultak fel a belső lelkesedésem világai, úgy javult és javul az állapotom.:-) Jó tudni, hogy van Mester, aki mutatja az utat, amit már Ő bejárt, és azt tiszta szívből megosztja a többiekkel, akik keresik ezeket az utakat. Nagyon köszönöm!”

Kolláh Zsuzsi

“Már elvégeztem Kata két programját (2×4 hét) és minden nap csinálom a Hála kihívást. Elmondhatom, hogy másképp látom a világot, az életet. Folyamatosan változom, így változnak a körülmények, változnak a körülöttem élő emberek, minden kizárólag pozitív irányba. úgy érzem, kitágul a világ és minden lehetséges! Ezért minden egyes nap hálát adok Katáért! Köszönöm! ”

Magyari Szilvia

Szeretettel várlak egy izgalmas önismereti utazásra!

Ügyfélszolgálat H-P 9:00-17:00

Mobil: +36 (30) 3709730

E-mail: info@boldogsagfrekvencia.hu

Bármi kérdésed van, keress nyugodtan! 

    Copyright © . Boldogsagfrekvencia.hu – Minden jog fenntartva!

    Az oldal teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való utánközlése csak a szerző, Kiss Kata engedélyével lehetséges.

    Az oldalt üzemelteti: Kiss Kata e.v.
    Bankszámlaszám: 11773119-00924153 (OTP Bank)