Tudatos Teremtés Program

Szeretnéd végre a saját életedben megtapasztalni a vonzás törvényét?

Szeretnéd megismerni a láthatatlan energiák világát amin keresztül a valóságodat teremted?

Szeretnél a tudatos teremtés mesterévé válni?

Egy online tanfolyam, aminek a segítségével játszi könnyedséggel teremted meg a céljaidat az életedben!

Eddig

résztvevő

Eddig 4357

résztvevő

Kezdés:

2021. június 14.

Ez a program neked szól, ha nyitott vagy

Neked ajánlom, ha régóta érdekel a vonzás törvénye témája és szeretnél olyan titkokat és összefüggéseket megtudni, amit még eddig sose hallottál

Neked ajánlom, ha régóta érdekel a téma, sok könyvet elolvastál a témában és szeretnéd végre a saját életedben is megtapasztalni a vonzás törvényét, szeretnéd megtapasztalni saját teremtőerődet

Neked ajánlom, ha turbóra szeretnél kapcsolni álmaid megvalósításában

Neked ajánlom, ha szeretnéd jobban megismerni a mindent átható láthatatlan energiák világát

Neked ajánlom, ha fontos a céljaid elérése akár az üzletben, akár a magánéletben

Neked ajánlom, ha szeretnéd jobban megérteni az életedben a “furcsa véletleneket”

Neked ajánlom, ha szeretnéd tudatosan a “rosszkorvoltamrosszhelyen”-eket “alegjobbkorvoltamalegjobbhelyenek”-re lecserélni

4500

résztvevő

24

teremtő gyakorlat

“Ha tudnád hányszor gondolok Rád szeretettel, s mindarra a hihetetlen változásra ami az utóbbi fél évben az életemben végbement! Más ember lettem. Hála és köszönet mindenért!

Áramoljon vissza az életedbe mindaz a segítség amit te adsz másoknak! Ölelésem: Erika”

Verbáné Szegedi Erika

Amit most valóságodként észlelsz, az csupán apró darabkája a téged körülvevő csodának.

Online programok

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját! A Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!
Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!
Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?
Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

Nem tudsz semmi újat tanulni az életed során, csak tapasztalások által emlékezni arra, amit mindig is tudtál.

“A hathatós útmutatásod által, életem mély motivációit kutattam fel, eszközöket és módszereket tanultam arra, hogy a bennem élő Intelligencia és Szeretet utat találjon a világba. Ezzel együtt a lelkemben olyan szelepek nyíltak föl, amik segítettek egy tél óta húzódó súlyos egészségi állapotból szó szerint lábra állni. Ahogy haladtam befelé, tárultak fel a belső lelkesedésem világai, úgy javult és javul az állapotom.:-) Jó tudni, hogy van Mester, aki mutatja az utat, amit már Ő bejárt, és azt tiszta szívből megosztja a többiekkel, akik keresik ezeket az utakat. Nagyon köszönöm!”

Kolláth Zsuzsi

Nem a boldogság a siker következménye, hanem a siker a mély, belső boldogságod következménye.

““Már elvégeztem Kata két programját (2×4 hét) és minden nap csinálom a Hála kihívást. Elmondhatom, hogy másképp látom a világot, az életet. Folyamatosan változom, így változnak a körülmények, változnak a körülöttem élő emberek, minden kizárólag pozitív irányba. úgy érzem, kitágul a világ és minden lehetséges! Ezért minden egyes nap hálát adok Katáért! Köszönöm!

Magyari Szilvia

A boldogság a legrövidebb út önmagadhoz, hiszen a boldogság te magad vagy!Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Domains

Sub-domains

Tudatos Teremtés Program

15.000 Ft

egyszeri

500 user accounts

Free 30-day trial

Unlimited projects

SSL encryption

5000 MB Storage

500 custom domains

1000 sub domains

ENTERPRISE LICENSE

3500 Ft

/hónap

1000 user accounts

Free 30-day trial

Unlimited projects

SSL encryption

Unlimited Storage

Unlimited custom domains

Unlimited sub domains