Itt a tavasz! Tele van az élet szerelemmel! Te is érzed? Vagy nem?

Unod a magányt? Szeretnéd végre megtalálni a társadat?

Eleged van, hogy az örökös társkeresésből?

Szeretnéd megélni a szerelem csodáját?

Limitált létszám!

300 főben limitáltam a létszámot, hogy oda tudjak figyelni rád a program során!

szabad hely van

Sokan kértétek az elmúlt évek során, hogy legyen egy program, ahol specifikusan a szerelem teremtésén dolgozunk. Kitavaszodott és ilyenkor én is mindig szerelembogárrá változom, így megszületett a Szerelemteremtő Program. Nem terveztem, spontán jött, kikívánkozott belőlem, de mindig ez a legjobb..:)

Annyira belelkesedtem, hogy már majdnem az összes videót föl is vettem és szuper szerelemteremtő gyakorlatokkal és meditációkkal készülök.

Ha a Tudatos Teremtés Programon részt vettél, akkor tudod, hogy nagyon nagy tanítóm nekem is a szerelem- ahogy szerintem mindannyiunknak- így tényleg csak váratott magára, hogy a sok tapasztalatot összegyúrva

megszülessen valami igazán hiánypótló, a Szerelemteremtő Program.

Teremtsd meg a szerelmet az életedben a vonzás törvénye segítségével!

Miért hiánypótló?

Soha ilyen nagy szabadságunk nem volt a szerelemben és soha ilyen sok elakadás se volt a szerelemmel kapcsolatban, mint manapság. Mintha nem tudnánk mit kezdeni ezzel fene nagy szabadsággal.. Mintha éppen ez a szabadság állna útjában a szerelem megélésének. Keressük a másik felünket rendületlenül, fáradhatatlanul és igen, sokszor fáradtan is. Mert az állandó keresésbe persze, hogy belefárad az ember.

Egy időre begubózunk, megmagyarázzuk magunknak, hogy jó ez így egyedül vagy belemenekülünk a munkába. De ilyenkor, tavasszal, mindenhol a szerelem jön velünk szembe, nem tudunk hova menekülni előle. És nem is kell, hiszen a szerelem a legcsodálatosabb érzés az életben. A tavasz lendületével, és a Szerelemteremtő Program gyakorlatainak segítségével éld meg te is a szerelem csodáját!

Mégis mi a probléma, ami miatt ennyire sokmindenkinek ennyire nehezen megy? 

Általában, ahogy az élet minden területén, a szerelemben is kívülről várjuk a megoldást, ahelyett, hogy belül, önmagunkban találnánk meg. A Szerelemteremtő Programon a kintről-befelé helyett a bentről- kifelét gyakoroljuk. Meglátod, mennyivel hatékonyabb.

A Szerelemteremtő Program gyakorlatan keresztül önmagadon fogsz dolgozni és ennek a szerelmi önismereti fejlődésnek a következményeként fogod “kívül” is megélni a szerelmet.

Sokszor a másik felet hibáztatjuk, a világot hibáztatjuk, de valójában minden önmagunkból indul ki. Akár hiszel benne, akár nem, ami benned van, ami te vagy, azt látod viszont a körülményeidben is. Ez a vonzás törvénye. Ha szerelemmé válsz, szerelmet fogsz tapasztalni.

A Szerelemteremtő Program során szerelemmé fogsz válni! 🙂 

Amikor a másiktól várod a megoldást, az kiszolgáltatottá tesz, tehetetlenné tesz. Ha a tudatosságot, az önmagadon való munkát választod, azzal a kezedbe veszed a sorsod irányítását. Ez pedig óriási szabadságot ad.

Nehezen jön a szerelem az életedbe? Úgy érzed, mintha valami átok ülne rajtad? Úgy érzed, ami másnak könnyen és természetesen megy, neked valamiért nem jön össze? Sok csalódáson vagy már túl? Szeretnéd, ha végre megpihenne a lelked a másik feled mellett? Vágysz a rózsaszín ködre, a pillangókra a gyomrodban, hogy a föld fölött lebegj a boldogságtól? Vágysz a viszonzott szerelemre? Hogy a másik is ezt érezze irántad?

Hogyan épül fel a Szerelemteremtő Program?

Múltbéli sérelmek, exekkel, régi szerelmekkel való kötelékek elengedése

Gyakori akadálya a szerelem megélésének, hogy van még valakivel valami lezáratlan ügyed, köteléked. Sokszor találkozom olyannal, hogy azt hiszi, hogy már elengedte, de aztán kiderül, hogy valami sérelem-kötelék még nem engedi a múltból és ettől nem tud nyitni a jövő felé sem. Vagy a másik gyakori példa, hogy vagy egy be nem teljesült szerelem beteljesülése utáni remény vagy egy szakítás utáni “hátha még egyszer összejövünk” kötelék tart fogságban. Ezeket a kötelékeket fogjuk elengedni, hogy energetikailag is megtisztítsd magadat az exeidtől és a múlt helyett végre a jövőre tudj fókuszálni.

Szerelem beteljesülését akadályozó önbüntető programok feloldása

Akár elfogadjuk, akár nem, akár tudunk róla, akár nem, mindannyiunkban futnak önbüntető programok, mindannyiunkban ott a mártír. Kiben jobban, kiben kevésbé. És természetesen nem tudatosan akarunk rosszat magunknak. Ezek a programok tudatalatt futnak és igen sikeresen akadályoznak a boldogságunkban, ahogy a szerelem megélésében is. Ezeket fogjuk kigyomlálni, feloldani, hogy a program végére szabadon meg tudd élni a “megérdemlem a boldogságot és a szerelmet” érzést!

Boldog, viszonzott szerelemmel kapcsolatos tudatalatti blokkjaid tiszítása

Ahogy a pénzzel kapcsolatban, úgy a szerelem, párkapcsolat témájában is rengeteg tudatalatti blokkunk van. Ahogy egyre idősebbek vagyunk, egyre több. De ugyanúgy ott vannak a szülői, családi mintából hozott blokkok, a társadalmi elvárásokból hozott blokkok, előző életekből hozott blokkok, de természetesen az eddigi párkapcsolati tapasztalataink alapján kialakított minták is blokkolnak. Lesz mit kipucolni, na..:)

Sorsod, jelened és önmagad elfogadása

Sokszor igazságtalannak érezzük az életet. Azt látod, mindenkinek olyan könnyen megy, ami neked kínkeservesen, döcögősen, görcsösen.. Irigyled mások életetét, akik boldog párkapcsolatban élnek, mert te is erre vágysz. Ez természetes érzés, ugyanakkor a vágyaink megteremtésének alapja, hogy elfogadjuk a jelenünket, a sorsunkat, olyannak amilyen. Ne akarjunk küzdeni ellene. Ha nem harcolsz, akkor a jelened egy jó kiindulópont lesz, egy stabil alap, ahonnan a fókuszt a szerelemre tudod helyezni, ezzel bevonzani az életedbe.

Önmagad feltétel nélküli szeretetének megélése, önbizalom megtalálása

Ha te nem szereted magadat, mástól hogy várod el, hogy szeressen? Ha te nem szereted a testedet, mástól hogy várod el, hogy tetszen neki, hogy vonzónak találjon? Azzal, hogy megtanulod önmagadat szeretni, azonnal meg fog látszódni a kisugárzásodon is. És az a jó, hogy ez egy olyan önismereti utazás, aminek a hatására éppen azt fogod a kisugárzásoddal vonzani, aki a te igazi szépségedet meglátja. Azt, amit te is megtanulsz meglátni és szeretni önmagadban!

Szerelem érzésének megtalálása önMAGadban, ráhangolódás a szerelem rezgésére

Amikor már kipucoltad a múlt sérelmeit, elengedted a kötelékeket, megtisztítottad magad a tudatalatti, szerelem beteljesülését akadályozó blokkoktól, elfogadtad a jelenedet, megszeretted önmagadat, akkor itt az ideje, hogy ráhangold magad a SZERELEMRE! Ezt egyébként már a program elejétől elkezdjük, de itt, ezen a ponton szinte megától megtalálod, hiszen a szerelem ott van benned most is, csak sok piszok fedi, amit le kell takarítani ahhoz, hogy észrevedd. Ez csodálatos pontja lesz a programnak.

Energetikai kapcsolódás a Lélektársaddal

Ha már energetikailag tiszta vagy, kötelékektől mentes és a szerelem rezgésére hangolódtál, könnyedén fel fogod tudni venni a kapcsolatot a Lélektársaddal. Az energetikai összekapcsolódás rá is hatással lesz, még akkor is, ha nem tud róla és akkor is, ha te se tudod, hogy ki ő.

Szerelem behívása a fizikai valóságodba

Az energetikai összekapcsolódásnak és a teljes Szerelemteremtő Program folyamatának elkerülhetetlen következménye, hogy ez a fizikai valóságban is megmutassa magát.

Tervezd már az idei nyarat közösen a szerelmeddel!

Kinek ajánlom a Szerelemteremtő Programot?

Neked ajánlom, ha régóta egyedül vagy és szeretnéd végre megtalálni a másik feledet

Neked ajánlom, ha nemrég estél túl egy szakításon/váláson és szeretnéd megtisztítani magadat a múlt kötelékeitől, hogy tisztán be tudd fogadni az újat

Neked ajánlom, ha már nem hiszel a szerelemben, de valahol a szíved mélyén szeretnéd visszanyerni a hitedet

Neked ajánlom, ha unod a folyamatos társkeresőzést, szeretnél végre egy tartós, boldog, harmonikus párkapcsolatot

Neked ajánlom, ha szeretnél ellenállhatatlan kisugárzást

Neked ajánlom, ha szeretnéd a tudatalattidból kipucolni a szerelemet, boldog párkapcsolatot akadályozó blokkjaidat

Neked ajánlom, ha úgy érzed még mindig fogságban tart egy régi kapcsolatod, emiatt nem tudsz nyitni az új felé

Neked ajánlom, ha szeretnéd mélyebben megismerni önmagadat és fejleszteni a szerelmi önismeretedet

Neked ajánlom, ha úgy érzed itt az ideje, hogy mélyen, energetikai szinten, tudatosan tegyél a szerelemért, egy boldog párkapcsolatért

Ja, és a program kortalan, ahogy a szerelem is kortalan! Születésünktől a halálunkig jár mindannyiunknak a szerelem!

Úgyhogy azt a kifogást lehet elfelejteni, hogy öreg vagyok én már a szerelemhez!;)

Szerelemteremtő Program indulása:

2019. április 15. hétfő

Miből áll a Szerelemteremtő Program?

4 hét, 12 lecke, videók, meditációk, szerelemteremtő gyakorlatok, támogató közösség, személyre szabott tanácsadás…

Ahogy a többi programnál is megszokhattátok, a Szerelemteremtő Program is az oktatási felületen fog zajlani. Itt is videós, meditációs és szöveges anyagokat találsz a leckék alatt, itt is minden lecke után tudsz kérdéseket feltenni. Vagy akár e-mailben, ha személyesebbnek érzed a kérdésedet. A lényeg, hogy a Szerelemteremtő Programhoz is jár a személyreszabott konzultáció, hogy tényleg neked tudjak segíteni kioldani a párkapcsolati blokkjaidat és megteremteni a szerelmet az életedbe!

Mennyibe kerül a Szerelemteremtő Program?

A Szerelemteremtő Program ára, a többi 4 hetes online programhoz hasonlóan 15.000 Ft. 

Ha a Tudatos Teremtés Programon részt vettél, akkor 50% kedvezményt adok, azaz ebben az esetben mindössze 7500 Ft-ért tudsz jelentkezni.

Ha MÉG NEM vettél részt a Tudatos Teremtés Programon, akkor viszont most ajándékba megkapod a Szerelemteremtő Program mellé, mert erős alapot ad a programnak. Ebben az esetben 15.000 Ft-ért megkapod a Szerelemteremtő Programot és a Tudatos Teremtés Programot.

Szerelemteremtő Program indulása:

2019. április 15. hétfő