Itt a tavasz! Tele van az élet szerelemmel! Te is érzed? Vagy nem?

Unod a magányt? Szeretnéd végre megtalálni a társadat?

Eleged van, hogy az örökös társkeresésből?

Szeretnéd megélni a szerelem csodáját?

Limitált létszám!

30 főben limitáltam a létszámot, hogy oda tudjak figyelni rád a program során!

szabad hely van már csak

Sokan kértétek az elmúlt évek során, hogy legyen egy program, ahol specifikusan a szerelem teremtésén dolgozunk. Kitavaszodott és ilyenkor én is mindig szerelembogárrá változom, így megszületett a Szerelemteremtő Program. Nem terveztem, spontán jött, kikívánkozott belőlem, de mindig ez a legjobb..:)

Annyira belelkesedtem, hogy már majdnem az összes videót föl is vettem és szuper szerelemteremtő gyakorlatokkal és meditációkkal készülök.

Ha valamelyik programomon már részt vettél, akkor tudod, hogy nagyon nagy tanítóm nekem is a szerelem- ahogy szerintem mindannyiunknak- így tényleg csak váratott magára, hogy a sok tapasztalatot összegyúrva

megszülessen valami igazán hiánypótló, a Szerelemteremtő Program.

Teremtsd meg a szerelmet az életedben a vonzás törvénye segítségével!

Miért hiánypótló a Szerelemteremtő Program?

Soha ilyen nagy szabadságunk nem volt a szerelemben és soha ilyen sok elakadás se volt a szerelemmel kapcsolatban, mint manapság. Mintha nem tudnánk mit kezdeni ezzel fene nagy szabadsággal.. Mintha éppen ez a szabadság állna útjában a szerelem megélésének. Keressük a másik felünket rendületlenül, fáradhatatlanul és igen, sokszor fáradtan is. Mert az állandó keresésbe persze, hogy belefárad az ember.

Egy időre begubózunk, megmagyarázzuk magunknak, hogy jó ez így egyedül vagy belemenekülünk a munkába. De ilyenkor, tavasszal, mindenhol a szerelem jön velünk szembe, nem tudunk hova menekülni előle. És nem is kell, hiszen a szerelem a legcsodálatosabb érzés az életben. A tavasz lendületével, és a Szerelemteremtő Program gyakorlatainak segítségével éld meg te is a szerelem csodáját!

Mégis mi a probléma, ami miatt ennyire sokmindenkinek ennyire nehezen megy? 

Általában, ahogy az élet minden területén, a szerelemben is kívülről várjuk a megoldást, ahelyett, hogy belül, önmagunkban találnánk meg. A Szerelemteremtő Programon a kintről-befelé helyett a bentről- kifelét gyakoroljuk. Meglátod, mennyivel hatékonyabb.

A Szerelemteremtő Program gyakorlatan keresztül önmagadon fogsz dolgozni és ennek a szerelmi önismereti fejlődésnek a következményeként fogod “kívül” is megélni a szerelmet.

Sokszor a másik felet hibáztatjuk, a világot hibáztatjuk, de valójában minden önmagunkból indul ki. Akár hiszel benne, akár nem, ami benned van, ami te vagy, azt látod viszont a körülményeidben is. Ez a vonzás törvénye. Ha szerelemmé válsz, szerelmet fogsz tapasztalni.

A Szerelemteremtő Program során szerelemmé fogsz válni! 🙂 

Amikor a másiktól várod a megoldást, az kiszolgáltatottá tesz, tehetetlenné tesz. Ha a tudatosságot, az önmagadon való munkát választod, azzal a kezedbe veszed a sorsod irányítását. Ez pedig óriási szabadságot ad.

Nehezen jön a szerelem az életedbe? Úgy érzed, mintha valami átok ülne rajtad? Úgy érzed, ami másnak könnyen és természetesen megy, neked valamiért nem jön össze? Sok csalódáson vagy már túl? Szeretnéd, ha végre megpihenne a lelked a másik feled mellett? Vágysz a rózsaszín ködre, a pillangókra a gyomrodban, hogy a föld fölött lebegj a boldogságtól? Vágysz a viszonzott szerelemre? Hogy a másik is ezt érezze irántad?

Hogyan épül fel a Szerelemteremtő Program?

Múltbéli sérelmek, exekkel, régi szerelmekkel való kötelékek elengedése

Gyakori akadálya a szerelem megélésének, hogy van még valakivel valami lezáratlan ügyed, köteléked. Sokszor találkozom olyannal, hogy azt hiszi, hogy már elengedte, de aztán kiderül, hogy valami sérelem-kötelék még nem engedi a múltból és ettől nem tud nyitni a jövő felé sem. Vagy a másik gyakori példa, hogy vagy egy be nem teljesült szerelem beteljesülése utáni remény vagy egy szakítás utáni "hátha még egyszer összejövünk" kötelék tart fogságban. Ezeket a kötelékeket fogjuk elengedni, hogy energetikailag is megtisztítsd magadat az exeidtől és a múlt helyett végre a jövőre tudj fókuszálni.

Szerelem beteljesülését akadályozó önbüntető programok feloldása

Akár elfogadjuk, akár nem, akár tudunk róla, akár nem, mindannyiunkban futnak önbüntető programok, mindannyiunkban ott a mártír. Kiben jobban, kiben kevésbé. És természetesen nem tudatosan akarunk rosszat magunknak. Ezek a programok tudatalatt futnak és igen sikeresen akadályoznak a boldogságunkban, ahogy a szerelem megélésében is. Ezeket fogjuk kigyomlálni, feloldani, hogy a program végére szabadon meg tudd élni a "megérdemlem a boldogságot és a szerelmet" érzést!

Boldog, viszonzott szerelemmel kapcsolatos tudatalatti blokkjaid tiszítása

Ahogy a pénzzel kapcsolatban, úgy a szerelem, párkapcsolat témájában is rengeteg tudatalatti blokkunk van. Ahogy egyre idősebbek vagyunk, egyre több. De ugyanúgy ott vannak a szülői, családi mintából hozott blokkok, a társadalmi elvárásokból hozott blokkok, előző életekből hozott blokkok, de természetesen az eddigi párkapcsolati tapasztalataink alapján kialakított minták is blokkolnak. Lesz mit kipucolni, na..:)

Sorsod, jelened és önmagad elfogadása

Sokszor igazságtalannak érezzük az életet. Azt látod, mindenkinek olyan könnyen megy, ami neked kínkeservesen, döcögősen, görcsösen.. Irigyled mások életetét, akik boldog párkapcsolatban élnek, mert te is erre vágysz. Ez természetes érzés, ugyanakkor a vágyaink megteremtésének alapja, hogy elfogadjuk a jelenünket, a sorsunkat, olyannak amilyen. Ne akarjunk küzdeni ellene. Ha nem harcolsz, akkor a jelened egy jó kiindulópont lesz, egy stabil alap, ahonnan a fókuszt a szerelemre tudod helyezni, ezzel bevonzani az életedbe.

Önmagad feltétel nélküli szeretetének megélése, önbizalom megtalálása

Ha te nem szereted magadat, mástól hogy várod el, hogy szeressen? Ha te nem szereted a testedet, mástól hogy várod el, hogy tetszen neki, hogy vonzónak találjon? Azzal, hogy megtanulod önmagadat szeretni, azonnal meg fog látszódni a kisugárzásodon is. És az a jó, hogy ez egy olyan önismereti utazás, aminek a hatására éppen azt fogod a kisugárzásoddal vonzani, aki a te igazi szépségedet meglátja. Azt, amit te is megtanulsz meglátni és szeretni önmagadban!

Szerelem érzésének megtalálása önMAGadban, ráhangolódás a szerelem rezgésére

Amikor már kipucoltad a múlt sérelmeit, elengedted a kötelékeket, megtisztítottad magad a tudatalatti, szerelem beteljesülését akadályozó blokkoktól, elfogadtad a jelenedet, megszeretted önmagadat, akkor itt az ideje, hogy ráhangold magad a SZERELEMRE! Ezt egyébként már a program elejétől elkezdjük, de itt, ezen a ponton szinte megától megtalálod, hiszen a szerelem ott van benned most is, csak sok piszok fedi, amit le kell takarítani ahhoz, hogy észrevedd. Ez csodálatos pontja lesz a programnak.

Energetikai kapcsolódás a Lélektársaddal

Ha már energetikailag tiszta vagy, kötelékektől mentes és a szerelem rezgésére hangolódtál, könnyedén fel fogod tudni venni a kapcsolatot a Lélektársaddal. Az energetikai összekapcsolódás rá is hatással lesz, még akkor is, ha nem tud róla és akkor is, ha te se tudod, hogy ki ő.

Szerelem behívása a fizikai valóságodba

Az energetikai összekapcsolódásnak és a teljes Szerelemteremtő Program folyamatának elkerülhetetlen következménye, hogy ez a fizikai valóságban is megmutassa magát.

Tervezd az idei nyaradat már közösen a szerelmeddel!

Kinek ajánlom a Szerelemteremtő Programot?

Neked ajánlom, ha régóta egyedül vagy és szeretnéd végre megtalálni a másik feledet

Neked ajánlom, ha nemrég estél túl egy szakításon/váláson és szeretnéd megtisztítani magadat a múlt kötelékeitől, hogy tisztán be tudd fogadni az újat

Neked ajánlom, ha már nem hiszel a szerelemben, de valahol a szíved mélyén szeretnéd visszanyerni a hitedet

Neked ajánlom, ha unod a folyamatos társkeresőzést, szeretnél végre egy tartós, boldog, harmonikus párkapcsolatot

Neked ajánlom, ha szeretnél ellenállhatatlan kisugárzást

Neked ajánlom, ha szeretnéd a tudatalattidból kipucolni a szerelemet, boldog párkapcsolatot akadályozó blokkjaidat

Neked ajánlom, ha úgy érzed még mindig fogságban tart egy régi kapcsolatod, emiatt nem tudsz nyitni az új felé

Neked ajánlom, ha szeretnéd mélyebben megismerni önmagadat és fejleszteni a szerelmi önismeretedet

Neked ajánlom, ha úgy érzed itt az ideje, hogy mélyen, energetikai szinten, tudatosan tegyél a szerelemért, egy boldog párkapcsolatért

Ja, és a program kortalan, ahogy a szerelem is kortalan! Születésünktől a halálunkig jár mindannyiunknak a szerelem!

Úgyhogy azt a kifogást lehet elfelejteni, hogy öreg vagyok én már a szerelemhez!;)

Szerelemteremtő Program indulása:

2019. december 2. hétfő

Rólam mondták

Olyan az életem, mint az álom, csodálattal beszélek róla és ezt Katának köszönhetem. Nagyon hálás vagyok neki, annak, amit kidolgozott, amit kitalált, megteremtett és átad nekünk. Mindenkinek szívből ajánlom, amit Kata tanít, mert ahogy elkezditek, a rezgéseitek, a napjaitok, a mosolyotok egyre jobbak lesznek.”

Fábián Jani

Már most azt mondom, hogy az a tudás, amit ez a program tartalmaz, 115.000 forintot is megért volna! Nagyon úgy ébredni minden nap, hogy ma ismét tanulhatok valami újat, fejlődhetek a segítségeddel! Minden nap várom az újabb videókat, lelkesedéssel csinálom a napi gyakorlatokat, imádom a felismeréseket és biztos, hogy még legalább 2 másik programodon is részt veszek. (Sokan legalább ennyi pénzt elkértek és töredékét sem nyújtották annak, amit Te adsz!)  Fantasztikus vagy!Köszönet és hála! :)”

Nagy Katalin

“Kata hihetetlenül érzi és érti az Univerzum energiáit, az egész rendszert, az összefüggéseket. Olyat letisztult és egyértelmű, ahogy átadja a tudását, ahogy elmagyarázza az amúgy láthatatlan energiák világát, amilyet még senkitől nem hallottam.

Nyírády Adrienn

“Teljesen egyértelműek és követhetők a leckék, érthetőek is és nem kérdés, hogy érdekesek! Nagyon jól elmagyarázod és felépíted a leckéket, olyan megközelítésből, ahogy én még nem hallottam.

Tóth Mónika

“Fantasztikus a tanfolyam es nagyon hálás vagyok ezért. Minden nap alig várom, hogy csináljam a gyakorlatokat. Köszönöm. Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó.”

Déri Melinda

“Imádom a videóidban, hogy lényegretörőek és nem órákig kell figyelni! Ami a legeslegszimpatikusabb az az, hogy személyesen válaszolsz a kérdéseimre, érzéseimre! Ettől annyira közvetlen és emberi a tanulás! Nagyon sokat segítettél! Köszönöm!🌸🌺

Hérics Tímea

Az életed egy csoda, amit te teremtesz!
Csak rajtad múlik, hogy boldogságot, bőséget, egészséget és szerelmet teremtesz vagy nehézségeket…

Te melyiket választod?

A Szerelemteremtő Program bármikor bárhonnan elérhető

A világ minden tájáról tudod végezni a programot

foldgombkicsi

Az internetes oktatás egyik nagy előnye, hogy nincs helyhez kötve. Akárhol is élsz a világon, tudod végezni a Szerelemteremtő Programot. Sok résztvevő van Európa különböző pontjairól, de más kontinensekről is. Arról nem beszélve, hogy a vidéki lakosok is nagyon hálásak, hiszen a legtöbb program Budapesten szokott lenni. Így nekik is van lehetőségük a tanulásra, a fejlődésre.

Nem vagy időhöz kötve…

ora

Minden hétköznap e-mailben küldöm az aznapi leckét. Visszamenőleg az összes lecke elérhető, így nem kell egy fix időpontban a gép előtt lenned. Akkor foglalkozol a leckékkel, amikor időd engedi. Ha esetleg kimarad 1-1 nap, később is tudod pótolni vagy tudsz ismételni, amikor és ameddig csak akarsz.

Utólag is elérhető anyagok, támogató közösség…

kozosseg

A Szerelemteremtő Program 4 hétig tart. Legalábbis 4 héten keresztül küldöm minden hétköznap az anyagokat. A 4 hét után azonban megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez és a zárt Facebook-csoporthoz is, így utána is lehetőséged van föltenni a kérdéseidet, megosztani a sikereidet, bátorítást kérni, ha elakadnál. Így valójában a programnak nincs vége 4 hét után, egy exkluzív támogató közösség tagja maradsz, ahol folyamatosan tanulunk egymástól.

Ki tartja a programot?

Egy rövid bemutatkozás, mert ugyan nem a személyem a fontos, azt mégis fontosnak tartom, hogy lásd, mitől egyedülálló és hiánypótló a Szerelemteremtő Program és miért nem hallhatod máshol a programban tanult módszereket…

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 🙂

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból és kísérletekből állítottam össze az összes programom anyagát, így a Szerelemteremtő Programot is.

Soha senkinek ne higgy, de minden tanításra legyél nyitott! Hallgasd meg, fogadd be, tapasztald meg és találd meg magadban az IGAZI TUDÁST!

12 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála óta tanított nekem. Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Aztán ahogy ez tudatosult bennem, elkezdtem kísérletezni az energiákkal. Sok módszert próbáltam ki, amiket tanultam, olvastam, de vannak saját fejlesztésű módszerek is.

Teremtettem így már magamnak autót, passzív jövedelmet, de hétköznapi dolgokban is sikeresen alkalmazom, legyen szó egy szabad parkolóhelyről vagy akár “véletlen” találkozásokról. És igen, a szerelem is nagy-nagy tanítóm volt ezen az úton.. A Tudatos Teremtés Programomat több, mint 3500-an végezték el sikeresen az utóbbi pár évben. Itt is sokan voltak, akik szerelmet teremtettek a program teremtő gyakorlatai segítségével, de rendszeres kérés volt, hogy legyen egy olyan program, ahol specifikusan a szerelemmel foglalkozunk, párkapcsolati blokkokat oldunk és szerelemteremtő gyakorlatokat tanulunk.
És most végre összeállt ez a program. A Szerelemteremtő Program. Egyedülálló, gyakorlati program szerelemkeresőknek.

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, fogadd be és utána tapasztald meg a saját bőrödön, a saját életeden! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

Ez a célom a Szerelemteremtő Programmal is, hogy te is megtapasztald a szerelmet, megtapasztald a teremtőerődet, hogy te vagy az életednek a varázslója!

Fontos, hogy ne csak az elméleti videókat hallgasd, hanem csináld a Szerelemteremtő Program gyakorlatait is. A változás a gyakorlatok által lesz, szerelem pedig a változás által lesz..;)

4 hét, 12 lecke, videók, meditációk, szerelemteremtő gyakorlatok, támogató közösség, személyre szabott tanácsadás…

Miből áll a Szerelemteremtő Program?

Oktatási felület

A Szerelemteremtő Program egy jelszóval védett zárt oktatási felületen zajlik. Ide töltöm föl a leckéket. A leckék videós és szöveges anyagból állnak. Minden hétköznap 3 leckét töltök föl 4 héten keresztül, amikről e-mailt is küldök minden alkalommal. Elméleti és gyakorlati anyagokat tartalmaz a program. Fontos, hogy a gyakorlatokat is végezd, hiszen ez hozza a tapasztalást, ez hozza a fejlődést, a változást, a szerelmet!

Szakmai konzultáció

Ahogy elkezded csinálni a teremtő gyakorlatokat, nézed a videókat, fel fognak merülni kérdések, jönnek felismerések, amiket természetesen fel tudsz tenni, meg tudsz osztani velem. Akár az oktatási felületen az adott leckék alatt, ha konkrétan ehhez kapcsolódik, de e-mailen keresztül is folyamatos konzultációs lehetőséget biztosítok a program során.

Közösség

Nagyon fontos része a Szerelemteremtő Programnak a közösség. Az oktatási felületen és a zárt facebook csoportban is lehetőség van  megosztani egymással a sikereinket, folyamatosan tanulni egymástól.  Erősítjük, támogatjuk egymás sikerét.

Sohavégetnemérős

Az oktatási felülethez a hozzáférésed a 4 hét után is megmarad, így bármikor tudsz később ismételni vagy pótolni, ha esetleg lemaradtál volna. A kérdezz-felelek rész is megmarad a 4 hét után. Nyitva maradnak a kapuk, hogy tudjunk a későbbiekben is egymástól tanulni, hogy meg tudjuk osztani a sikereinket, fel tudjuk tenni a felmerülő kérdéseket.

Mennyibe kerül a Szerelemteremtő Program?

A Szerelemteremtő Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

  • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
  • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
  • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Szerelemteremtő Program árát…

A 4 hetes online Szerelemteremtő Program ára 15.000 Ft.

Szerelemteremtő Program indulása:

2019. december 2. hétfő

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért?

Ha még nem ismersz, nem vettél részt egyik programomon se, teljesen természetes, hogy csak megelőlegezni tudod nekem a bizalmadat, hogy azt kapod, amire számítasz.

Nem szeretném, ha csak azért, mert még nem ismersz, lemaradnál egy ilyen fontos és hiánypótló tudásanyagról és emiatt lemaradj a szerelemről.

Hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, mégse azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!