Oldódj fel önmagad feltétek nélküli elfogadásában és szeretetében! Tapasztald meg, milyen erő és szabadság lakozik önMAGadban! Tapasztald meg, hogy nélkülözhetetlen csoda vagy az életben!

Minden programomnak érintőlegesen része ez a téma, de régóta érett bennem, hogy egy kicsit kiemeljem, egy kicsit alaposabban foglalkozzunk vele, mert nagyon fontos alap a boldogsághoz, a céljaink megvalósításához, testi-lelki-szellemi egészségünkhöz, a bőség megéléséhez, az egész életünkhöz. 

Szeretem Magamat! Ezt e nevet adtam a programnak. Milyen egyszerűen hangzik ez a két szó. Mégis, mennyire mély. Mennyi érzést hoz felszínre, ha egy kicsit elkezded ízlelgetni magadban… 

Félelmet, szégyent, megbánást, haragot, fájdalmat, ürességet, büszkeséget, bátorságot, erőt, hálát… és még ezernyi más érzés jöhet.. 

Ezeket az érzelmeket fogjuk végigjárni miközben úgy szembenézünk önmagunkkal, ahogy talán eddig még nem tettük. 

 

Gyere és tapasztalj velünk! Tudod, mi nem csak beszélünk, hanem tapasztalunk, megéljük a tanultakat, jelen esetben egy mély kapcsolódást, feltétel nélküli elfogadást és tiszta szeretetet önMAGaddal! 

Mit tartalmaz pontosan a Szeretem magamat Program?

Videós anyagokat

Ahogy megszokhattad, a Szeretem Magamat Miniprogramban is lesz több elmélkedős, gondolatébreszt, “beszélgetős” videó. Mintha a melletem levő fotelben ülnél és jókat dumálnánk, miközben sok új érzést, gondolatot, felismerést kapunk mindannyian..

Szeresd magadat a gyakorlatban is!

Mint az összes többi programom, a Szeretem Magamat Miniprogram is gyakorlati program. Nem csak beszélünk róla, meg is tapasztaljuk. Önmagad feltétel nélküli elfogadását és szeretetét. 

Szeretem magamat meditációt

A Szeretem Magamat Miniprogram része egy meditáció is, aminek a segítségével mélyen megélheted önMAGaddal való kapcsolódást, önMAGad elfogadását és szeretetét. Ezt a meditációt érdemes rendszeresen, újra és újra megcsinálni. 

Kérdezz-felelek

A Szeretem Magamat Miniprogramban ugyanúgy, ahogy a hosszabb programoknál megszoktátok, lehetőséged lesz kérdéseket feltenni. Így válik teljesen személyre szabottá a program. Egymás kérdéseiből is sokat tanulunk, így lesz igazán dinamikus, interaktív a program.

Videós anyagokkal, meditációval, gyakorlatokkal és sok-sok beszélgetéssel, kérdezz-felelekkel, személyre szabott konzultációval…

Mikor kezdődik és mennyibe kerül?

A SZERETEM MAGAMAT MINIPROGRAMot bármikor el tudod kezdeni. 

A Szeretem Magamat Miniprogram részvételi díja 5500 Ft. 

Fontos minden programomnál, hogy komoly munkát tegyél bele, hiszen akkor lesz tapasztalás, változás, fejlődés.

Akkor összegezzük:

Program kezdése: 2020. március 2.

Részvételi díj: 5500 Ft

Töltsd ki a jelentkezési űrlapot!

  Vezetéknév

  Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

  Felhasználónév

  Telefonszám

  Email cím

  Számlázási név

  Irányítószám

  Település

  Utca, házszám

  Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

  Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


   SimplePay vásárlói tájékoztató

  Mi fog történni, miután kitöltöd a jelentkezési űrlapot? 

  1. Töltsd ki a jelentkezési űrlapot, válaszd ki a fizetési módot és nyomj rá a “Jelentkezem a Szeretem Magamat Miniprogramra” gombra!

  2. Ezután kapsz egy e-mailt ‘Díjbekérőd érkezett’ tárgysorral. Ezen keresztül tudod rendezni a részvételi díjadat.

  3. A részvételi díj beérkezése után elküldöm a belépési adatokat az oktatási felülethez. A program indulásának a napján a kora reggeli órákban küldöm a hozzáférést a Szeretem Magamat Miniprogram teljes anyagához. Innentől hozzáférsz az összes videóhoz, a meditációhoz, a gyakorlatokhoz és lehetőséged van a kérdéseidet is feltenni.

  4. Figyeld a spamek között is és a Promóciók mappában is! Előfordul, hogy oda kerül.

  Kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban?

  E-mail: info@boldogsagfrekvencia.hu

  Nálunk biztonságban vagy…

  Adataid biztonságban vannak nálunk, a te hozzájárulásod nélkül soha, senkinek nem adjuk ki!

  A bankkártyás fizetés a biztonságos OTP Mobil rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos módja az online vásárlásnak, mi nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.