Vegyél egy szép naplót/füzetet!

Írd bele az első oldalra 10 célodat! Legyen 5 könnyen elérhető, 5 nehezebben megvalósítható.

Szabj meg határidőt is a céljaidhoz! Ez maximum 1 év legyen!

Válassz ki ebből a 10-ből 1 könnyű és 1 nehéz célt és húzd ki színes kihúzófilccel! (így az agyad rögzíti, hogy ez a kettő most a legfontosabb, ezekhez kell megtalálni az utat.)

Mindkettőhöz írd le miket kell megtenned érte! Azaz bontsd részcélokra, feladatokra!

Ez lesz a kiindulópontunk. Azzal, hogy leírtad a céljaidat, figyelmet szentelsz nekik. Minden nap olvasd is át az összes célodat, de először a kiemelt két célra fókuszálj! 

NAPI TEREMTŐNAPLÓ

  1. Írd föl a mai dátumot!
  2. Írd alá a célodat! (a két kiemelt célt)
  3. Mit teszel ma a célodért?
  4. Hogyan érzed magadat ma a céloddal kapcsolatban?
  5. Írj egy rövid sztorit, mintha már beteljesült volna a célod!

Ezt csináld meg a két kiemelt céloddal!

Pl.

Dátum: 2021. november 8.

Cél: 2022. május 31-ig megveszem álmaim balatoni nyaralóját

Ezt teszem ma érte: 10 ingatlan hirdetést fölhívok és leegyeztetek időpontot megnézésre

Hogyan érzem magam ma a célommal kapcsolatban? Kicsit leült a lelkesedésem ezzel kapcsolatban, annyi más feladatom van.

Beteljesedés sztori: Hangos madárcsicsergésre ébredek. A korareggeli napsugarak cirógatják a lábamat. Friss levegő ömlik be az ablakon keresztül. Kinyitom a szemem és még mindig nem hiszem el, hogy ez nem csak egy álom.Tényleg álmaim balatoni házikójában ébredek.  A szerelmem közben már a konyhában készíti a reggelit. Jóízűen nyújzkodom, kicsit még ficergek az ágyban és közben mosolygok. A kávé illata bekúszik az orromba és ettől lesz teljes a boldogság. Eszembe jut, hogy elfogyott a mandulatejem. Álmos, rekedtes hangon kiszólok a konyhába a szerelmemnek, hogy nincs tej, mire óriás mosollyal az arcán hozza be a kávémat az ágyba. Elment tejet venni. Istenem, de csodás is az élet!

 

Mi van akkor, ha rossz érzés kerít hatalmába a Teremtőnapló írása közben? 

Előfordulhat, hogy rossz érzés kerít hatalmába, miközben írod a Teremtőnapló beteljesülés történetét. Először is, ne aggódj emiatt, ez teljesen normális. Ilyenkor az történik, hogy “kicsúszol” a történetből és hirtelen a bőségből a hiányban találod magadat. Szembesülsz vele, hogy mindaz, amit eddig leírtál, nem is létezik, pedig nagyon vágysz rá. Ilyenkor érezhetsz dühöt, csalódottságot, szomorúságot, tehetetlenséget..

Mit tegyél ilyenkor?

  1. Figyeld meg ezeket az érzéseket és fogadd el, hogy ezt érzed!
  2. Tudatosítsd, hogy amit írsz, az létezik! Mert így is van. Semmit nem kell a semmiből megteremtened. Minden célod, vágyad, álmod már létezik egy másik valóságban. Azzal, hogy írsz róla, erre a valóságra hangolod magad. Azzal, hogy erre a valóságra hangolod magad, ezt a valóságot fogod a fizikai világodban is megtapasztalni. 
  3. Adj hálát a vágyadért, mert ez vezet a vágyott valóságod felé. A vágy már azért él benned, mert ez a valóság létezik és közelít feléd. 
  4. Engedd el az elvárásaidat és a görcsősséget! Játékosság, könnyedség a kulcsszavak. A Teremtőnaplót azért írod, mert jó érzés leírni azt a sok jót, ami VAN az életedben. Mert jó érzés benne élni ebben a valóságban. De semmiképpen nem azért, mert el akarod érni ezeket a célokat. Nincs benned kétség, hogy mindaz, amit leírsz, már a létező valóság. A lehetőségek végtelen tárházában, a végtelen számú valóságban ott van. És “közel” is van, hiszen azért érzed a hívást, a vágyat az irányába.