Rita meglehetősen szkeptikusan kezdte a Bőségteremtő Programot…

Rita első üzenete ez volt: “Remélem ez nem egy átverés show..” 🙂

Aztán félretéve a szkepticizmusát belevetette magát a programba. Lelkesen nézte a videókat, szorglamasan csinálta a gyakorlatokat és a program végére csodálatos átalakuláson ment keresztül. ‘Csodálat’ tárgysorral kaptam tőle e-mailt, miután befejezte a Bőségteremtő Programot.

Melinda az álommunkáját találta meg a Tudatos Teremtés Program segítségével…

Sziasztok! Melinda vagyok és boldog vagyok 🙂

Köszönöm Katának és a Tudatos Teremtés Programnak, hogy megtaláltam magam és azt a munkát, amit szerettem volna. Előveszem a barátnőmnek írt levelet a pénztárcámból és örömömben sírnom kell, mert minden úgy van, ahogy oda leírtam, ahogy elképzeltem, ahogy éreztem, ahogy nekem jó. Röviden a történetem: novemberben munkahelyet váltottam és a váltás meg a megbánás teljesen lerombolt, folyamatosan kínoztam magam, hogy rossz döntést hoztam és teljesen szétestem. A családom, a  barátaim aggódtak értem, mindenki vigasztalt, hogy ez csak egy munkahely, de nem hallgattam senkire és nem tudtam kimozdulni abból az állapotból. Szörnyű volt. Aztán egyszer csak szembejött velem Kata ajánlata és rögtön tudtam, hogy ezt ki akarom próbálni. Már az első héten éreztem, hogy valami felszabadult bennem, észrevettem, hogy vidámabb vagyok és kezdtem felfedezni magam körül a világot, amit már 3 hónapja nem láttam… A mostban kezdtem élni, örülni annak, ami van, hálás lenni érte és lassacskán elengedni a múltat és nem aggódni a jövőn. Örültem a madárcsicsergésnek, a napsütésnek, annak, hogy zöldül a fű, annak, ahogy a varázslatos természet felébred tavasszal. Minden porcikámmal érzékeltem a csodát. Elképesztő volt rájönni, hogy a boldogság bennem van és a körülményeim csodálatosak, rengeteg lehetőségem van, csak észre kell vennem, éreznem kell a varázsát. Alig vártam a reggelt, hogy megkapjam Kata e-mailjét és izgatottan nyitottam ki a napi leckéket, élvezettel csináltam végig a feladatokat, fantasztikus volt. Rengeteg kérdésem volt, nem tudtam, hogy hogyan kell elengedni valamit, amit szeretnék, de Kata segítségével sikerült. Naponta érzékeltem az apró teremtéseimet s egyre lelkesebb lettem. Például bringát akartam venni, ami drágább volt, mint az erre szánt összeg de a párom felajánlotta, hogy kipótolja. Vagy, amikor kerestem a neten, kinéztem az ablakon és éppen reklámozták a következő héten tartandó bicikli kiállítást, amire el is mentünk és ott találtam meg pont azt a biciklit, amit elképzeltem és nyilván olcsóbban 🙂

Munkahelyi ajánlatokat is kezdtem kapni és elmentem pár interjúra és egyszer csak egymásra találtunk az igazival 🙂 Akkorra már magas szinten rezegtem, már megbocsájtottam magamnak és már elengedtem a bánkódást, úgyhogy egyenként végigmentem az interjúkon, csak nyugodtan, nem voltam nekifeszülve, csak arra gondoltam, hogy ha meglesz, akkor szuper, ha nem, akkor majd jön a következő. És meglett, felvettek és élvezem és anyagilag is pont az, amit akartam, pont az, amit leírtam.

Ahogy Kata is mondta, lehet, hogy nem a 4 hét alatt történik meg a teremtés, de elindít valamit, elindulsz a változás felé, elindulsz egy csodálatos utazásra saját magaddal, felfedezel olyan dolgokat, amitől meglepődsz, úgyhogy már ezért is megéri. Szóval én mindenkinek nagyon ajánlom, aki boldog és hálás akar lenni 🙂

Annyira belejöttem, hogy a Bőségteremtő Programot is végigcsináltam és annak is volt pozitív hatása az életemre. De az is lehet, hogy “katafüggő” lettem :))))) Folyamatosan követem a megosztásokat a csoportban és mindig örömmel tölt el, ha valakinek sikerül megteremtenie az álmát 🙂

Köszönöm, hogy veletek lehetek!

Nagy Melinda

Jani egy igazi csupaszív ember, aki nyitottságának és érzékenységének is köszönhetően nagyon sokat fejlődött a programok során…

Jani az egyik leglelkesebb tagja a Boldogságfrekvencia csapatnak! Végigcsinálta a Tudatos Teremtés-, a Bőségteremtő– és a Boldogságfrekvencia Programokat. Értékes hozzászólásaival és elgondolkodtató kérdéseivel nem csak ő fejlődik, hanem mindannyian általa is.

Könnyedséget, humort és nem utolsó sorban egy kis férfienergiát visz a csapatba. Bár egyre többen vannak a férfiak, még mindig a női nem felé billen a mérleg nyelve, ha önismeretről van szó. Úgyhogy hajrá, Uraim!:)

Kata a Bőségteremtő program gyakorlatai által megtapasztalta a hála olyan mélységét, amit eddig nem ismert…

Kedves Kata ! Köszönöm szépen, hogy itt lehetek és segítettél nekem abban, hogy tudjak hálát érezni minden dologért. A héten történt velem amikor a szokásos számlák egy részének feladását a postán végeztem, és a hölgy megszólalt : 100.000 Ft mennyivel jobb lenne megtakaritásnak, mint szlák befizetésére. Végtelen boldogság töltött el, mosolyogtam és az jött a számra : boldog vagyok, hogy tudok fizetni, hálás vagyok a sorsnak ezért. Tehát ha lassan is, de elkezdek valódi hálát érezni, akárcsak azért is, hogy a tesómat etethetem. Nagyon jó érzés, köszönöm Neked ! Rá tudok csodálkozni dolgokra, akár egy szép virágra amiért szintén hálát, csodálatot érzek a természet csodálatos teremtő ereje felett. Köszönöm Neked ezt az érzést, hiszen Te tanítottál meg rá !

Révész Sándorné

Tamás már majdnem elkeseredett, hogy honnan lesz pár napon belül 130.000 Ft-ja, amikor rájött, hogy épp egy Bőségteremtő Programon vesz részt. Egy teljes délutánt rászánt, újranézte a videókat és 3 nap múlva meg is volt a pénz…

Éppen egy könnyű nyári ebédet fogyasztottam, amikor Tamás megörvendeztetett a telefonjával. Olyan lelkesedéssel mesélte a sikeres teremtéseit, hogy azonnal el is illant az éhségem. Jóllaktam Tamás lelkesedésével..:) Meg is kértem, hogy mondja el mindezt egy videóban is, hogy minél több emberhez eljusson a története.

Így is tett, amit ezúton is hálásan köszönök!:)

Timi nem csak az álláskeresésben vette hasznát a Bőségteremtő Programnak, de 2 hét alatt megérkezett a vevő egy ingatlanra, amit már jó ideje szeretett volna eladni…

Kedves Kata , kedves Csoporttagok! 🙂

Szeretnék egy kis motivációs és hála beszámolót írni NEKTEK;
Két és fél hete kezdtem a Bőségteremtő Programot, de ez volt életem egyik legjobb döntése.
Már egy hét után is éreztem, hogy valami megváltozik bennem pozitív irányba, a második héten már lelkesen alkalmaztam a tanultakat, a teremtő meditációkat, gyakorlatokat, melyeket Kata küld minden nap.
Elérkeztem a harmadik hetemre(!) és már aratom is le a bőség terméseket!!!
Másfél hónapja megszűnt a munkahelyem és eléggé magam alatt voltam emiatt, nem voltak siker élményeim az állás keresésben sem, alig hívtak be interjúra is.
Ekkor döntöttem úgy, hogy elkezdem Kata programját…
Rádolgoztam Kata módszerével a munkahely teremtésre (is) és ez a hét már úgy indult, hogy egyfolytában csörög a telefonom és kapom az e-maileket különböző munkáltatóktól, mindenki interjúra hív, de olyan lehetőségekkel keresnek meg, amikről korábban álmodni sem mertem volna.
Olyan forródrót van körülöttem, hihetetlen, hogy ez így működik, az elmúlt napokban nagyon jól sikerült interjúkon volt szerencsém részt venni, szerintem most majd válogathatok is a jobbnál jobb lehetőségek közül ,hogy hova szeretnék menni dolgozni.
Ismerősök is megkeresnek segítő szándékkal, csak úgy “felbukkannak” az életemben és segítenek, hihetetlen ez a siker széria, érzem, hogy ez mind a programnak köszönhető, nagyon hálás vagyok ezért!!!
De a legjobb még csak most jön;
van egy ingatlan amit egy ideje már szeretnénk eladni, de nem akadt eddig még vevő rá, az ingatlanos néhány hete felhívott, hogy szerinte le kéne az árat vinnünk, mert nem fogják annyiért megvenni, amennyiért mi kínáljuk, főleg most nyáron, mert ilyenkor áll az ingatlan piac..
Mondtam neki, hogy várjunk még egy kicsit ezzel az árcsökkentéssel, talán akad rá mégis vevő az idén nyáron.
Mondanom sem kell mi volt hát a teremtésem tárgya néhány napon keresztül; azt kívántam, hogy még június hónapban találjon rá az a vevő,akinek megtetszik annyira az ingatlanom, hogy hajlandó megfizetni az árát, esetleg egy minimális árengedménnyel vegye meg, de mindenképp abban az értéksávban amit én meghatároztam.
Konkrét számot képzeltem el, hogy mennyiért fog elmenni és hogy júliusban meg is írjuk a szerződést, stb, tökéletesen a módszer alapján teremtettem, ahogy Kata tanította.
Ma hívott az ingatlanos, hogy van egy vevő az ingatlanomra és nem fogjátok elhinni, csak 100.000 ft volt a különbség aközött amit én vizualizáltam, hogy mennyiért szeretném eladni és aközött,amennyit a vevő hajlandó érte fizetni, s ez ilyen nagyságrendben elenyésző… ☺️
Vagyis úgy értem szinte teljesen maximálisan tökéletes pontosságú BŐSÉGTEREMTÉS. ❤️
Szóval, ilyenkor a hideg ráz, hogy ez nagyon durva, hogy ez így tényleg működik…
Elképesztően hálás vagyok Katának és remek programjának, hogy ezt a tudást, ismeretet megosztja velünk, mindenkit csak biztatni tudok, hogy csinálja szorgalmasan a gyakorlatokat, mert nagyon megéri.
Boldog bőségteremtést kívánok Mindenkinek!!❣️
Szeretettel; Timi

Halasi-R. Tímea

Edit a legszorgalmasabb diákként 2 hét alatt olyan változáson ment keresztül, hogy nem ismertem rá…

Editről az első emlékem, amikor a Bőségteremtő Program elején felhívott telefonon és- pedig soha nem csinálok ilyet- mondtam neki, hogy leteszem a telefont, ha nem hagyja abba a kiabálást. Nem tudott belépni az oktatási felületre és hiába voltam készséges, hogy segítsek megoldani a helyzetet, annyira kivolt az idegrendszere, hogy meg se hallotta. Aztán 2 héttel később találkoztunk személyesen egy csopitalin és nem hittem el, hogy ez a nő ugyanaz a nő. Egy kiegyensúlyozott, pozitív kisugárzású nő állt előttem. És ez mindössze 2 hét alatt. Azt azért hozzá kell tennem, hogy Edit az egyik leszorgalmasabb “diákom” volt. Minden gyakorlatot megcsinált és küldte is vissza nekem. Falta/falja az ajánlott olvasmányokat. Aktívan részt vesz az életében, a boldogságában.

Szilvi a zárt facebook csoportunkért is köszönetet mondott… nem véletlen.. szuper csapat vagyunk, már több, mint 1000 fővel…

Kedves Kata!

Nagyon hálás vagyok Neked a tanfolyamért. Köszönöm. Az elmúlt négy hétben rengeteg új tudásra tettem szert. A tanácsaid nagyon hasznosak. Hálás vagyok, amiért egyszerűen, érthetően fogalmazol. Sokkal könnyebb így befogadni, elsajátítani, magaménak érezni a tananyagot. Pont ez az, ami eddig hiányzott. A gyakorlatok hatására sokat változtam. Nyugodtabbá, befogadóbbá és kiegyensúlyozottabbá váltam. Bőven van még mit gyakorolnom, de úgy érzem, jó úton haladok. A példák is mind rendkívül szuperek. Tetszik az egyszerűségük és örülök nagyon, hogy megosztod a saját tapasztalataidat is. Ezekből mi is erőt meríthetünk. Külön köszönettel tartozom az FB csoportért, ahol a többiek lelkesedésével tudok azonosulni. Sok napomat feldobták már ezek a posztok. További sok sikert kívánok munkásságodhoz és kívánom, hogy még több emberhez jussanak el gondolataid.

Kedves Tanfolyamtársak!

Köszönöm, hogy Veletek lehetek és Mindenkinek sok-sok sikeres teremtést kívánok!

Mónus Szilvia

Betti hihetetlen lelkesedéssel vágott a programba, és már az első napon érezte a pozitív változást – mellesleg Brüsszelbe utazik…

Köszi, Bernadett Földmives! 🙂 És gratulálok a könyvhöz meg Brüsszelhez! Ügyesen, szorgalmasan csináltad a programot és meg is van az eredménye. És nem, nem Brüsszel, hanem amit az elején mondtál, hogy már az első napon érezted a változást. Boldogabbnak érezted magadat. Brüsszel és a könyvnyeremény és a többi jövőbeli siker ennek a boldogságnak a következménye! 🙂

Mariannak egy régen várt egzisztenciális előrelépést hozott a program… és még a fiának is tud segíteni..

Kedves Kata!

Január 9-én csatlakoztam a Tudatos Teremtés Programodhoz, majd a 4 hét után folytattam a Bőségteremtő Programmal. Már sok könyvet elolvastam a témával kapcsolatban, de mindig maradt bennem egy hiányérzet. Te ezekre a hiányérzetekre adtál útmutatást. Eddig még nem írtam neked, de mindig ott volt bennem, hogy ezt meg kell köszönnöm Neked! Nagyon köszönöm! Hálás vagyok mindenért amit elmondtál. Annyi minden kavarog bennem, hogy nem is tudom hol kezdjem. 47 éves vagyok, könyvelőként dolgozom, két huszonéves gyerekem van. Január első hetében megláttam a hirdetésedet és tudtam, hogy jelentkeznem kell. Voltak kétségeim, mindig van bennem egy félelem az új dolgok felé, de már akkor egy olyan jó érzés fogott el amikor átutaltam a pénzt, hogy igenis megtettem, tudtam, hogy valami pluszt fogok kapni. Sok fontos információt adtál, amit igyekszem a hétköznapjaimba is beépíteni. Első és legfontosabb dolog volt a rezgésszintünk emelése. Tényleg mit akarunk, ha mi magunk nem vagyunk egy magasabb szinten?

Nagyon tetszett a csakratisztítás, a hálagyakorlatok, a blokkok oldása, a látókörünk tágítása, az ösztönös cselekvés és még sorolhatnám. A rengeteg információ feldolgozásához, a feladatok gyakorlásához még sok idő kell. Azóta más szemmel nézem a világot és már észreveszem a jeleket körülöttem, hálát adok mindenért ami velem történik.

És mi történt velem azóta?

A munkahely. Jelenleg helyben dolgozom, de nem szeretem ezt a munkát, ennél többre vágytam. Tudtam, hogy több van bennem. Mindig úgy képzeltem el, hogy majd valaki felhív telefonon egy jó állásajánlattal. Két éve vagyok a jelenlegi helyemen, de mindig tudtam, hogy fog jönni valami jobb. Nem háborogtam a sorsom ellen, pedig néha lett volna miért, de tettem a dolgomat és vártam, hogy mikor jön el az én időm. Január végén csörgött a telefonom és hívott egy ismerősöm, hogy tud egy jó könyvelői állást, de utaznom kell, és a munka is komoly, felelősségteljes. Először nem is akartam, de ahogy múltak a napok, úgy erősödött bennem a gondolat, hogy mégis meg kéne próbálni. Kaptam egy telefonszámot, felhívtam (cselekvés energiája), elküldtem az önéletrajzomat és vártam. Nem görcsöltem rá, nem is nagyon foglalkoztam vele, már majdnem le is mondtam róla. Kb. 3 hét után kerestek meg, hogy szeretnének velem személyesen is találkozni. Még mindig tudtam higgadt maradni, de valahol belül éreztem, hogy sikerülni fog. Egy hétre rá kaptam egy ajánlatot, hogy engem választottak. Mind anyagi (másfélszeres fizetés), mind szakmai téren sokkal jobban járok. (Pont aznap kaptam az ajánlatot, amikor az utolsó leckét küldted.)

A másik dolog ami még tetszett az energiagyakorlatok. A fiam eléggé önbizalom hiányban szenvedő ember. Sajnos nem nagyon tudok neki segíteni, pedig annyit beszélek neki, hogy minden belőlünk indul el, hogy higgyünk magunkban, hogy szeressük magunkat, hogy más szemléletből nézzük a világot, mert akkor jobb dolgok történnek velünk. Kipróbáltam  az energiagömb gyúrást, mindent beletettem, amit úgy gondoltam, hogy segíthet és átadtam neki. Persze Ő nem tud róla. Csak néhányszor csináltam meg, de olyan, mintha kicsit jobban érezné magát azóta. Van más családtagom is, aki nagyon maga alatt van, kipróbálom rajta is. Még sok teremtő folyamat van előttem, de már tudom az utat.

Még egyszer nagyon köszönöm az útmutatást. (Tetszett a honlapod, jól meg van szerkesztve, figyelemfelkeltő a hirdetésed, nagyon korrekt a fizetési mód és számlázás is.)

Kívánok Neked minden jót és szépet!

Üdvözlettel:

S. Mariann

Közérthetőek, könnyen feldolgozhatóak és szórakoztatóak a leckék – ezt szereti Rita leginkább a Tudatos Teremtés Programban.

Rita teljesen kilátástalannak látta az életét, amikor a programba jelentkezett, ám egyszerre minden megváltozott. Ma már meglátja az élet szépségeit, azokat a csodákat, amik eddig is ott voltak körülötte, csak ő nem vette észre őket. Na, és persze sorra érkeztek és érkeznek a fantasztikus „tudatos teremtések” az életébe… 🙂

Virág egy 10 éve dédelgetett álmát valósította meg. Egy saját nyaralót… 

Szia Kata!

Sok dologra vágyom, számon is tartom őket, fent vannak a hűtőajtómon kis cetlikre írva. Folyamatosan valósítom meg őket 🙂 A legnagyobb közülük, ami már vagy 10 éve a legnagyobb álmom, hogy legyen egy saját házam, vagy nyaralóm. Eddig sajnos bárhogy próbáltam, nem jött össze. Sok dolgot teremtettem már, munkát, pasit, kocsit, nyakláncot stb, de a házzal nem mentem semmire. Már azon gondolkoztam, hogy biztosan van valami oka, de sehogy sem akart kiderülni, hogy miért nem sikerült.

Ezzel kapcsolatban fantasztikus sikerről szeretnék beszámolni, amit Neked köszönhetek. Februárban elkezdtem a Bőségteremtő Programodat, az a furcsa ebben, hogy engem sose érdekelt a pénz, de valami mégis húzott-tolt a program felé. Már az első napokban éreztem a változást. Volt egy ház, amit hónapok óta néztem, egy cuki régi ház a Mátrában. De az ára pont határeset volt, így nem éltem bele magam és amúgy is 10 év alatt annyiházat néztem és szerettem meg, hogy csak na. A beleélés már rég nem volt opció.

A teremtő gyakorlatok segítségével viszont megtaláltam egy másik oldalon, ahol 250.000-rel kevesebbe került. Erős volt a csoda érzés, mert az egyik oldalon csak külső, a másikon csak belső képek voltak, a sárga sötétítő függönyről tudtam beazonosítani. Hát mennyi esély volt erre? Éreztem, hogy beindultak a dolgok. Megnéztük és bár láttam, hogy lesz munka vele, beleszerettem. Anyu a helyszínen, a tudtom nélkül rákérdezett az árra az ingatlanosnál és további 450.000-et engedtek belőle és még alkudni sem kellett. Amikor elmondta, már tudtam, hogy az enyém!!!  Az egész folyamatot csodák kísérték végig, pl. amikor nem tudtam, hogy kivel nézessem meg a házat, hogy javíthatóak-e a dolgok rajta, akkor és pont akkor megjelent egy ügyfelünk a munkahelyemen (Budapesten), aki az ottani szomszéd faluban lakik és tudott szakembert ajánlani, aki ingyen megnézte. Az eladók nagyon szimpatikusak és a ház tele van pozitív energiával. A hitelt is megkaptam, már csak az adásvétel van hátra. Az ügy összes résztvevője segítőkész és pozitív, szeretni való ember, az értékbecslőtől, a banki hiteltanácsadón és ingatlanoson keresztül, az eladókig. Összefogott az univerzum és a legjobb embereket küldte ide. Az egyik legnagyobb vágyam vált valóra egy hónap alatt!!!

Egy hónap alatt a hitelen kívül durván 1.000.000.- Ft ot teremtettem a gyakorlatokkal.  

Ez sok-sok apró összegből áll össze, kisebb lottónyeremények, az ingatlan árának csökkenése és az, hogy az eladók sok mindent megcsinálnak rajta, amit nekem már nem kell majd. Hagynak benne bútorokat, amiket (pont olyanokat) amúgy is venni akartam. Az ügyvéd és a közjegyző is feleannyiba kerül majd, mint amire számítottam.

És a nagy dobás: Fizetésemelést kaptam, háromszor annyit, mint, amire számítottam és a váratlan rész pont a ház törlesztőjét fedezi. Szóval a siker gigantikus, néha még felfoghatatlan, de tudom, hogy megérdemlem!

Köszönöm Kata! Rengeteget segítettél benne, hogy a legnagyobb vágyam most teljesül!!!
Mindenkinek ilyen teremtést kívánok, mert fantasztikus volt átélni, mint a mesében!

Még egyszer nagyon köszönöm az útmutatást!

Virág

Adri előtt egyszerűen “kinyílt a világ” a Bőségteremtő Program hatására! Szinte azonnal fizetésemelést is kapott…

Adri már a Bőségteremtő Program első napjaiban felfigyelt az őt a mindennapokban körülvevő csodákra, az életébe beáramló bőségre. Tudatosan jelen lenni a pillanatban – ennek varázsát is megtapasztalta.

Boldogságfrekvencia Program

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját!

Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!

Tudatos Teremtés Program

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!

Bőségteremtő Program

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?

Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…

Végigcsináltam a Tudatos teremtés és a Bőségteremtő programot.A 2×4 hét alatt,minden egyes nap történt velem,valami csoda! Megváltozott az életem,másképp látom, másképp szemlélem a világot.Kata nagyon sokat adott,mindíg hálás leszek,a tanításért,a bíztatásért.A leckék egyszerűek,érthetőek,és nagyon hasznosak! Mikor megláttam,hogy indúl egy 8 hetes program,nem volt kérdés számomra,hogy jelentkezem e,mert tudom,amit Kata ígér,az meg is valósúl! Hálás vagyok minden nap,hogy rádtaláltam,kedves Kata!
Köszönettel : M.Szilvi