Tibeti hangtál kezelés újra! Limitált létszámban!

Maximum 15 fő

Gyere és tapasztald meg te is a tibeti hangtálak csodáját!

A tibeti hangtálak több, mint 6 éve mindennapjaim részét képzik. Az első kezelésem után 2 napig csak bőgtem. Fogalmam nem volt, hogy miért, de éreztem, hogy valami intenzív tisztulás zajlik. Aztán két nap után egyszercsak mintha elzárták volna a csapot és könnyűnek éreztem magam. Az egész világ sokkal ragyogóbb, tisztább volt. Sokféle terápián jártam már addig is, de ennyire intenzív hatása kevésnek volt. Az volt a csodálatos, hogy nem is kellett tudnom, hogy mi történt. Szépen, finoman, a háttérben kioldódott valami, amitől szebb lett a világ.

Azonnal tudtam, hogy ezt meg kell tanulnom. Akkor már segítő hivatásban dolgoztam, de a hangtálakkal egy új világ nyílt meg előttem, egy olyan módszert kaptam a kezembe, amivel utána éveken keresztül nagyon sok embernek tudtam segíteni. Fizikai betegségek gyógyulásában is, krónikus tünetek megszűnésében, közérzetjavításban, stresszoldásban és rengeteg tudatalatti blokk oldásában. Testileg, lelkileg egy sokkal minőségibb, örömtelibb élethez tudtam hozzásegíteni a hozzám fordulókat.

Aztán egyszercsak jött egy pont, amikor úgy éreztem, elfogytam. Nem tudok tovább adni. Már csak munkaként csináltam. Ezt így nem lehet. Itt az én energiáim is benne vannak a folyamatban és így nem tudtam felelősséggel tovább folytatni. Ez két éve volt. Néhány hónapja újra érzem a kedvet, újra egyre többen megtalálnak a kéréssel, hogy hangtálazzam őket. Tudtam anno is, hogy nem végleg teszem le a lantot (ütőket), csak időre volt szükségem. Most lelkesedéssel és szeretettel újra készen állok. Alig várom, hogy bevezesselek ebbe a csodavilágba, amit a hangtálak rezgései, a koshi csilingelő szerelemhangja (ezt egyszer egy vendégem mondta róla) varázsol a térbe egy-egy ilyen alkalom során.

Mire jó a tibeti hangtál kezelés?

Fizikai síkon

Stresszoldás- a tálak rezgései olyan mikrofeszültségeket is kiold a testből, amit semmilyen más módszerrel nem tudsz kioldani. Hangmasszázsnak is szokták hívni, hiszen valóban olyan finoman, sejt szinten masszírozzák a testre helyezett és a test közelében levő tálak rezgései a testet.

Alvászavarok- nagyon sokan jöttek hozzám alvászavarokkal és már néhány alkalom után jelentős javulást tapasztaltak. A finom rezgések a testi stresszt is kioldják, ami sokszor az alvászavar okozója, illetve a csakrákat is harmonizálják, ami hatással van a hormonegyensúlyra, ami szintén gyakori okozója az alvásproblémáknak.

Immunerősítés- jön az ősz, jön a tél. Ilyenkor kezdjük el vitaminokkal erősíteni a szervezetünket, hogy ellenálljon a mindenféle nyavalyának. A hangtálak energetizáló hatása szintén nagyon jó módszer erre. A stresszoldás itt is szerepet kap, hiszen egy stresszel terhelt szervezet gyengíti az immunrendszert.

Migrén, krónikus fejfájás- Ó, de sokan jöttek hozzám migrénnel és milyen csodálatos eredményeket értünk el. A fej fölé helyezett legnagyobb hangtálnak a rezgései “kiütnek” mindent a fejből. Minden fájdalmat és gondolatot is. Nagyon jó módszer azoknak is, akik nem tudnak kikapcsolni, folyamatosan pörög az agyuk, nem tudják leállítani a gondolataikat. A kezelés után csodálkozva, lelkesedve állapították meg, hogy ilyen relaxáltnak, gondolatmentesnek rég érezték magukat.

Tanulási nehézségek- akár felnőttkorban is lehetnek tanulási- vagy koncentrációs nehézségeink, amire szintén nagyon jó megoldás a hangtál terápia, de gyerekeket is vállalok. Itt is sokszor a stressz a probléma, hiszen nagyon nagy a nyomás, az elvárás a gyerekeken. Stresszelnek, hogy elég jók legyenek, hogy jó jegyeket szerezzenek és ezzel megfeleljenek a tanáraiknak, szülőknek, diáktársaknak, önmaguknak. Ezt a stresszt természetesen a szülő megfelelő hozzáállása tudja csökkenteni, de ha a gyerek ilyen típus, akkor sajnos ez 100%ban nem megoldás, hiszen a szülőkön kívül még egy csomó mindenki felé ott a megfelelési és bizonyítási kényszer. A hangtálak rezgései sejtszinten oldják ki a stresszt a gyerekekből is, amitől sokkal nagyobb önbizalmuk lesz, energikusabbak lesznek.

Izomfeszültségek kioldása- most feszíted valamelyik izmodat? Figyeld meg jobban! Ugye, hogy igen?:) Ugyan mikrofeszültségek vannak a testünkben, amit észre ves

És még sorolhatnám, mert a helyzet az, hogy a hangtálak  a test öngyógyító folyamatait indítják be. Így mindenkinél ott fog hatni, ott fog harmonizálni és gyógyítani, ahol felborult az egyensúly, ahol valami diszharmonikus a testben. És persze nem csak a fizikai testben, hanem finomabb szinteken is gyógyít.

Finomenergetika síkon

Tudatalatti blokkoldás- a tibeti hangtál terápia nem csak a testre, hanem a mentális testre, az érzelmekre is hatással van. Azért csodálatos ez a módszer, mert fizikai síkon közelít ugyan, de sokkal mélyebben dolgozik. A legtöbb esetben egyszerűen csak kioldódik valami elakadás és nem is tudunk róla, hogy mi volt az, csak azt vesszük észre, hogy valami beindult az életünkben, ahol eddig folyamatosan akadályokba ütköztünk. Sokszor amikor tudatalatti blokkok tudatos szintre jönnek, újabb blokkokat generálnak, hogy elkezdünk “filózni”, kombinálni rajta, ahelyett, hogy egyszerűen csak hagynánk azt távozni. A hangtál terápia esetében nagyon gyakori, hogy intenzív álmok segítségével vagy erős sírással távoznak ezek a blokkok anélkül, hogy tudatosulna bennünk mi volt ez, így nincs lehetősége az egónak bekapcsolódni a játékba és újabb akadályokat gyártani.

Hogy néz ki egy alkalom?

A tibeti hangtál kezelést szokták hangmasszázsnak is hívni, mert a hagtálak rezgései finoman masszírozzák a testet. Nagyon kellemes, relaxációs élmény. Nem kell semmit sem tenned, mondanod, csak fürdőzöl a hangok csodájában és a rezgésekben. Relaxálsz, töltődsz. Ezért is kedvelem ezt a terápiát, mert itt nem kell beszélni a problémákról, nem tudatosan oldjuk meg az elakadásokat, hanem sok esetben úgy oldódnak meg problémák, helyzetek az életedben, hogy még az is lehet, hogy a probléma se volt tudatos, mégis a hangtálak rezgésének hatására szépen kioldódott, elgördültek az akadályok az utadból és csak azt érzed, hogy minden olyan simán megy.

Egy kényelmes matracon fekszel, a testedre is teszek hangtálakat, illetve a fejed fölé és a talpad alá is. Ezeket a tálakat folyamatosan, 50 percen keresztül rezgésben tartom, aminek a hatására, mintha egy kellemes burokba kerülnél. Tehát nem csak hatékony módszer, hanem nagyon kellemes élmény is.

 

Mit fogsz érezni a kezelés után? 

Ahogy írtam, már az első alkalom erőteljes lesz, de az igazi változást néhány alkalom után fogod érezni. Könnyebb leszel, szinte úgy fogod érezni, hogy lebegsz. A kezelések után ne tervezz már aznapra semmi fontos programot. Se testedzést, se agymunkát. Engedd meg magadnak, hogy ebben a lebegős, relaxálós állapotban maradj. Készíthetsz egy forró fürdőt magadnak, hallhathatsz valami kellemes relaxációs zenét, ami jólesik, csak lehetőleg testileg, lelkileg pihentető program legyen.

A kezelések után gyakran előfordulnak intenzív álmok. Ettől ne ijedj meg, ez a tisztulás része. Nem is kell megfejtened, hogy mit jelent, egyszerűen csak hagyd felszínre kerülni az álmaidon keresztül, aztán engedd is tovább.

Ugyanúgy lehetnek látomások, erős megérzések, intuíciók, felismerések.

A sírás, de gyakran az intenzív nevetés, röhögőgörcs is előfordul a kezelések hatására. Én például az első kezelésem után 2 napig bőgtem. Fogalmam nem volt, hogy miért, de egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Aztán 2 nap után, mintha elzárták volna a csapot és könnyebb voltam. A mai napig nem tudom pontosan, hogy mi oldódott akkor, de ez nem is baj. Nem kell mindig mindent tudnunk. Abban biztos vagyok, hogy valami intenzív oldódás történt. Ezért határoztam el anno 6 éve, hogy megtanulom és másoknak is megmutatom ezt a csodálatos módszert.

A testi tüneteket is felerősíti, ettől se ijedj meg. Ez általában közvetlen a kezelés után történik, utána másnapra már enyhül vagy el is múlik. Ez az öngyógyító folyamatok beindulását jelzi.

Mennyibe kerül és hol lesz a kezelés?

Már egy alkalom is fantasztikus élmény és akkut stresszoldó hatású, azonban az a tapasztalat, hogy legalább 5 alkalom kell ahhoz, hogy szépen beinduljanak a testi/lelki folyamatok, oldódások. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy most csak bérletesek jelentkezését várom.

Szeretném, ha igazán látnátok, éreznétek a tibeti hangtálak pozitív hatását testileg, lelkileg egyaránt, ehhez pedig kell az 5 alkalom. Utána már tudsz jönni 1-1 alkalomra is, ha később szeretnél.

Árak, helyszín

5 alkalmas bérlet- 35.000 Ft

Ha később jönnél csak 1-1 alkalomra, ebben az esetben 8000 Ft egy alkalom (egy alkalom 50 perc)

A kezelést Budapesten, a 9. kerületben tartom. Pontos címet küldök a bérlet megvásárlása után.

Időpontfoglalás, lemondás

A kezelések időpontjához csinálok egy naptárt, ahova be tudod írni magadat, akár mind az 5 alkalmat előre. Ezt e-mailben elküldöm a brlet megvásárlása után. Időpont lemondást viszont csak telefonon vagy sms-ben tudok elfogadni, legkésőbb 24 órával az időpont előtt. Ha ez nem történik meg, akkor azt az alkalmat fel kell, hogy számoljam. Megértésedet köszönöm.

Létszámstop

Több, mint 3000-en kaptátok meg az e-mailt és ahhoz képest a 15 fő nagyon kevés, így valószínüleg igen gyorsan betelik ez a létszám. Itt most tényleg nagyon szigorúnak kell lennem a létszámstopban, mert napi 3 óránál többet nem tudok vállalni, annyira intenzíven töltenek a tálak rezgései, hogy ha ennél nagyobb dózist kapok, akkor kifeszült szemekkel nézem a plafont egész éjszaka..:) Heti rendszerességgel javasolt jönni, így a 15 fő éppen a napi maximális 3 óra nekem.

Figyelek, hogy amint betelt a létszám, jelezzem is azonnal az oldalon, de ha esetleg hirtelen annyian jelentkeztek, hogy nem tudom azonnal kiírni, akkor az első 15 lesz a befutó, aki ki is fizette a bérlet árát. Ha kifizetted és kicsúsztál a 15-ből, természetesen visszautalom a pénzt. Ebben az esetben csinálok várólistát és ha üresednek helyek, szólok. Megértésedet ezzel kapcsolatban köszönöm. 🙂

 

Én már nagyon várom, hogy találkozzunk!:)

Vásárold meg most az 5 alkalmas bérletedet!

  Vezetéknév

  Keresztnév (ahogyan szólíthatlak)

  Felhasználónév

  Telefonszám

  Email cím

  Számlázási név

  Irányítószám

  Település

  Utca, házszám

  Hozzájárulok, hogy a boldogsagfrekvencia.hu számomra e-mailt küldjön. *

  Az általános szerződési feltételeket és az adatkezelési tájékoztatót megismertem és elfogadom.*


   SimplePay vásárlói tájékoztató

  Ne foglalkozz a díjbekérő szövegével, ezt a rendszer automatikusan az online programokhoz igazítja. Pl. hétfőn kezdjük a programot, stb.. Amint beérkezik a bérleted ára, küldöm a naptárt, hogy le tudd foglalni az időpontjaidat. Bármilyen kérdésed van, az info@boldogsagfrekvencia.hu e-mail címre írj!:)