Szeretnéd, ha még hatékonyabb lenne a Tudatos Teremtés Program?

Válaszd most 50% kedvezménnyel a Boldogságfrekvencia Programot és a Bőségteremtő Programot a Tudatos Teremtés Program mellé!

Miért válaszd a Boldogságfrekvencia Programot is a Tudatos Teremtés Program mellé?

A Boldogságfrekvencia Programban 4 héten keresztül rezgésszintemelő boldogsággyakorlatokat csinálunk. A program hatására megtapasztalhatod a körülményektől független belső boldogság csodáját. Egy ilyen emelkedett állapotban a teremtő energiák is hatékonyabban fognak működni, így nagyon jó alap ez a program a Tudatos Teremtés Programhoz.

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Miért válaszd a Bőségteremtő Programot is a Tudatos Teremtés Program mellé?

Ha szeretnél bőséget teremteni az életedbe, akkor a Bőségteremtő Program nagyon jó kiegészítője lesz számodra a Tudatos Teremtés Programnak. A Tudatos Teremtés Program ad egy erős alapot, aminek a segítségével megtapasztalod a teremtő erődet, a Bőségteremtő Programon pedig sepciálisan pénzügyi blokkokat oldasz és letesztelt, működő pénzteremtő gyakorlatokkal hívod be a bőséget az életedbe!

Csatlakozz most ehhez a programhoz is 50% kedvezménnyel, 15.000 Ft helyett csak 7500 Ft-ért!

Jelöld be melyik programot kéred még a Tudatos Teremtés Program mellé és nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra! Mindkét kedvezményes programot is választhatod mellé. 

Amennyiben most csak a Tudatos Teremtés Programot kéred, akkor ne pipálj be semmit, csak nyomj a ‘Vásárlás befejezése’ gombra!

*A Vásárlás befejezése gomb megnyomása után e-mailben küldöm a Díjbekérőt. Ebben az e-mailben a ‘Tovább a fizetéshez’ gombra nyomva tudod elindítani a fizetést. Itt tudod kiválasztani a bankkártyás fizetést is.