Következő csoport indulása: 2019. március 4. hétfő

 

Az utóbbi évek legizgalmasabb önismereti programja!

HOGYAN VÁLJ ÉLETED TEREMTŐJÉVÉ? ITT AZ IDEJE, HOGY MEGVALÓSÍTSD ÁLOMÉLETEDET!

Eddig

résztvevő

Úgy érzed, nem a te kezedben van életed irányítása?  Itt az ideje magadhoz ragadni! Tudatosan!

Sok könyvet olvastál már a tudatos teremtésről, vonzás törvényéről, és szeretnéd megtapasztalni a saját életedben is?  Tudd meg, mit rontottál el eddig, miért nem működött nálad az, amit a könyvekben olvastál! Legyél te mostantól a könyveid főhőse!

Érzed, hogy lehet valami ebben a tudatos teremtés dologban, de te nem érzed képesnek magad rá?  Megnyugtatlak, erre mindenki képes! Te is! Olyannyira, hogy életed minden pillanatát te teremtetted eddig is. Csak nem tudatosan! Ha viszont tudatosságra váltasz, megválaszthatod, mit teremtesz be az életedbe és mit nem! Ez az igazi szabadság!

Tapasztaltad már teremtőerődet és szeretnél többet tudni róla? Tudatosan alkalmazni a céljaid elérése érdekében?  Az elméleti anyagból olyan összefüggéseket fogsz megérteni a teremtőerődről, ami egy magasabb tudati szintre emel, a sok teremtőgyakorlatot pedig bármikor magabiztosan fogod tudni alkalmazni életed bármelyik területén!

Eddig a furcsa véletlenek irányították az életedet? Lépj a tudatosságnak egy következő szintjére és válj életed varázslójává!

Buncsi Évi a Tudatos Teremtés Programról..

“Nagyon sokat tanultam a Tudatos Teremtés Program során. Élvezem a feladatokat és egyre jobban érzem magam a bőrömben. Minden gyakorlat klassz. A hálagyakorlat a kedvencem. A kis videóidat nagyon szeretem. Érthetően fogalmazol, érdekes dolgokat mondasz. Nagyon jó benyomást tettél rám. Megnyerő személyiség vagy, nagyon jó hallgatni, ahogy az egyes témakörökről beszélsz. Az ember közel érez magához, mint egy régi barátot. Köszönöm szépen ezt a szuper 4 hetet.”

Lépésről lépésre megmutatom, hogyan teremtsd meg áloméletedet a láthatatlan energiák segítségével!

Mit tanulhatsz a Tudatos Teremtés Programon?

Rezgések és láthatatlan energiák

Minden, amit látsz magad körül, az a láthatatlan energiák világában “készült”. A színfalak mögé nézünk, hogyan teremtjük a valóságunkat.

Hála és a teremtés

A hála a legerősebb teremtőerő. A hála típusairól tanulunk és hálagyakorlattal megnyitjuk magunkat a csodák előtt.

Megbocsátás és a teremtés

A haraggal korlátozzuk vágyaink megvalósulását. Hogy függ össze a harag az önbüntető programokkal és mi történik, ha leteszed a harag terhét?

Önmagad feltétel nélküli elfogadása és szeretete

Ez mindennek az alapja. A legfontosabb az életben, hogy elfogadd és szeresd önmagadat úgy, ahogy vagy. A mélyére megyünk a témának és természetesen gyakorljuk is önmagunk elfogadását és szeretetét. Meg fogsz lepődni!

Mindenség elmélete

Vajon létezik olyan dolog, amire nincs lehetőséged? Létezik olyan vágyad, amit nem tudsz megvalósítani? Vannak határaid? Nem tudok rá válaszolni. Tapasztald meg!

Tudatos teremtés lépései

Összefoglaljuk a tudatos teremtés lépéseit. Megbeszéljük, mi a különbség a tudattalan és a tudatos teremtés között. Ennél a leckénél fel fogod ismerni, hogy te vagy életed teremtője. Fel fogod ismerni, hogy hogyan teremtetted azt a valóságot, amiben jelenleg élsz!

Megengedés állapota

Lehet, hogy nem is kell megteremtened a vágyaidat? Lehet, hogy minden eleve létezik és csak észre kell venned? Mennyire tudsz kikapcsolni? Megengeded magadnak a boldogságot, a bőséget, a szerelmet? Megengeded magadnak, hogy jól érezd magad?

Teremtés energiatesteink tükrében

Izgalmas téma, ismét a láthatatlan energiák világában. Megtanuljuk, milyen energiatesteink vannak és hogy hogyan teremtjük ezeken keresztül a valóságunkat.

Teremtés csakráink energiájával

Még mindig maradunk a láthatatlan energiák világában és örvényló energiakapuinkról, a csakráinkról tanulunk. Hogyan vesznek részt a csakráink a vágyaink megteremtésében? Harmonizáljuk a csakráinkat és egy teremtő meditációban segítségül hívjuk a csakráink energiáit vágyunk megvalósításában.

Blokkok mint a teremtésünk akadályozói

Tudatalatti blokkjaink falakként tornyosulnak közötted és a célod között. Mik ezek a blokkok? Honnan kerülnek a tudatalattidba? Hogy tudod felszínre hozni és kioldani, hogy ne akadályozzon a céljaid elérésében?

Valóságtágítás és a teremtés

Ha a pozitív gondolkodást ötvözöd a valóságod tágításával, a határ a csillagos ég. Mit is jelent a valóságtágítás, hogy függ össze a teremtés folyamatával és hogyan tudod tágítani a valóságodat?

Energiagyakorlatok

Tanulunk energiagyakorlatokat is, melyek segítségével fejleszted a finomérzékelésedet illetve az önmagadba vetett bizalmadat, hogy képes vagy bármit megteremteni az életedben, amire csak vágysz.

Elfogadás mint a teremtés első lépése

Talán az egyik legellentmondásosabb része a vágyaink elérésnek. Itt “rontjuk” el a leggyakrabban. Igen, már a legelején. Ezt beszéljük meg, hogy hogyan és mit kell másképp csinálnunk.

Hangolódj a teremtésed rezgésére!

Rezgések, hasonlóság elve, kvantumfizika. Hogyan valósítod meg a vágyaidat a rezgések világában?

Célkitűzés másképp

Nem a klasszikus célkitűzős téma lesz ez. Kifordítjuk a témát és teljesen más oldalról vizsgáljuk meg. Ezután a lecke után megváltozik a hozzáállásod a célokhoz.

Vizualizáció szerepe a teremtés folyamatában

Fontos, izgalmas lecke. Olyan vizualizációs trükköket mutatok, amik segítségével az elképzelt valóság fizikai valósággá válik.

Benned élő Isten- az ima ereje

Szoktál imádkozni? Hogyan teszed? Kihez teszed? Tapasztaltad már az erejét? Vallástól független lesz a lecke, saját tapasztalásomon keresztül, amikor az ima elsöprő és azonnali erejét megtapasztaltam.

Érzelmeink teremtő ereje

Gondolatok teremtő ereje… Érzelmeink teremtő ereje… Most akkor hogy is van ez? Mivel teremtünk? Mi a szerepe a gondolatoknak és mi az érzelmeknek?

Ösztönös cselekvés

Igen, igen… a cselekvésnek, a tetteknek is jut szerep a vágyaink megteremtésének folyamatában. Nem csak a sült galambot várjuk, vagy csiribúcsiribára varázsolunk, hanem cselekszünk is. De hogyan?

Elengedés szerepe a teremtés folyamatában

A legnehezebb és egyben a legkönnyebb része a teremtés folyamatának. Te könnyen elengedsz dolgokat? Ragaszkodó típus vagy? Mi a jó, ha ragaszkodunk a vágyainkhoz vagy ha elengedjük őket?

Befogadás

Na, ez meg mi a csuda? Mit kell befogadni és azt hogy kell csinálni?

Semmittevés teremtő ereje

Tudom, ez jól hangzik nagyon. De az a jó hírem van, hogy ténylegesen létező erő. Én elmesélem, te meghallgatod és nem hiszed el nekem, hanem megtapasztalod a saját életedben. Csak ekkor hiszed el.

Szavak teremtőereje

A magyar nyelv teremtőereje. Milyen titkokat lehet felfedezni mágikus nyelvünkben? Figyeld meg, hogy ahogyan fogalmazol, olyan a valóságod! De tudatossággal tudunk ezen is változtatni és meg is tesszük!

Párhuzamos dimenziók

Nem, ez nem valami sciencefiction. A saját hétköznapi tapasztalataimat mondom el a párhuzamos valóságokról. Te is magadra fogsz ismerni. És, hogy mit kezdesz velük? Tudni fogod… 🙂

Az életed egy csoda, amit te teremtesz!

Csak rajtad múlik, hogy boldogságot, bőséget, egészséget és szerelmet teremtesz vagy nehézségeket…

Te melyiket választod?

Déri Melinda a Tudatos Teremtés Programról..

“Fantasztikus a tanfolyam es nagyon hálás vagyok ezért. Minden nap alig várom, hogy csináljam a feladatot. Köszönöm. Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó.”

Kinek ajánlom a Tudatos Teremtés Programot?

 • Neked ajánlom, ha régóta érdekel a vonzás törvénye témája és szeretnél olyan titkokat és összefüggéseket megtudni, amit még eddig sose hallottál
 • Neked ajánlom, ha régóta érdekel a téma, sok könyvet elolvastál a témában és szeretnéd végre a saját életedben is megtapasztalni a vonzás törvényét, szeretnéd megtapasztalni saját teremtőerődet
 • Neked ajánlom, ha úgy érzed, elakadtál életed valamelyik területén
 • Neked ajánlom, ha turbóra szeretnél kapcsolni álmaid megvalósításában
 • Neked ajánlom, ha szeretnéd jobban megismerni a mindent átható láthatatlan energiák világát
 • Neked ajánlom, ha fontos a céljaid elérése akár az üzletben, akár a magánéletben
 • Neked ajánlom, ha szeretnéd jobban megérteni az életedben a “furcsa véletleneket”
 • Neked ajánlom, ha szeretnéd tudatosan a “rosszkorvoltamrosszhelyen”-eket “alegjobbkorvoltamalegjobbhelyenek”-re lecserélni

Milyen változás várható, ha részt veszel a Tudatos Teremtés Programon?

Képessé válsz bármilyen vágyadat megteremteni az életedben! Legyen az bőség, szerelem, egészség, boldogság, álmaid munkája vagy akár egy világkörüli út…

Felismered tudatalatti blokkjaidat, melyek akadályoztak vágyaid megvalósulásában…

Megtapasztalod, hogy életed irányítása csakis a te kezedben van, a te felelősséged, hogy boldogságot vagy nehézségeket teremtesz…

Alkalmazni tudod teremtőerődet életed bármely területén. Sőt, fel fogod ismerni a negatív teremtéseidet is, és ezeken is fogsz tudni változtatni.

Érzékennyé válsz a finomenergiákra és birtokában leszel olyan technikáknak, melyekkel a boldogságod, céljaid szolgálatába tudod állítani ezeket az energiákat.

Megérted az életed nagyobb összefüggéseit…

Azonnal használható módszereket kapsz céljaid megvalósításához…

Nem a levegőbe beszélek…

Egy rövid bemutatkozás, mert ugyan nem a személyem a fontos, azt mégis fontosnak tartom, hogy lásd, mitől egyedülálló a Tudatos Teremtés Program és miért nem hallhatod máshol a programban tanult módszereket…

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok… 🙂

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból és kísérletekből állítottam össze a Tudatos Teremtés Program anyagát is.

Soha senkinek ne higgy, de minden tanításra legyél nyitott! Hallgasd meg, fogadd be, tapasztald meg és találd meg magadban az IGAZI TUDÁST!

12 évvel ezelőtt, amikor édesapám meghalt, gyökeresen megváltozott az életem. Azt szoktam mondani, hogy hihetetlenül hálás vagyok neki azért, amit 23 év alatt tanultam tőle, amíg élt, de mindez semmi ahhoz képest, amit halála óta tanított nekem. Olyan világ nyílt meg előttem, ami azelőtt ismeretlen volt. Elkezdtem érezni az energiákat, beleláttam más világokba. Ezek először természetesen összezavartak, megrémisztettek. Hosszú folyamat volt, amíg a helyükre tudtam tenni ezeket az ismeretlen tapasztalásokat. Aztán ahogy ez tudatosult bennem, elkezdtem kísérletezni az energiákkal. Sok módszert próbáltam ki, amiket tanultam, olvastam, de vannak saját fejlesztésű módszerek is.

Teremtettem így már magamnak autót, passzív jövedelmet, de hétköznapi dolgokban is sikeresen alkalmazom, legyen szó egy szabad parkolóhelyről vagy akár “véletlen” találkozásokról. Tapasztaltam a víz teremtőerejét, az elengedés teremtőerejét, a humor, a képi megjelenítés teremtőerejét, a szerelem, a lelkesedés teremtőerejét, a bizonyosság teremtőerejét, megtapasztaltam a Teremtő Istent önmagamban és még jó pár ennél is “meredekebb” dolgot, amit inkább majd személyesen osztok meg veled! 🙂

Racionális ember vagyok, így az elsőre misztikusnak tűnő jelenségeket is racionálisan vizsgálom.

Ezeket a tapasztalásokat figyelem meg és a gyakorlatból elméleti esszenciákat, összefüggéseket, “képleteket” készítek, amiket utána újra kibontva a gyakorlatban letesztelek, hogy jól értelmeztem-e. És a legtöbb esetben igen! Működik! 🙂

Ezekből a módszerekből is adok egy csokorra valót a Tudatos Teremtés Programon!

Miért ne higgy nekem?

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, fogadd be és utána tapasztald meg a saját bőrödön, a saját életeden! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

Ez a célom a Tudatos Teremtés Programmmal is, hogy te is megtapasztald a teremtőerődet, megtapasztald, hogy te vagy az életednek a varázslója! Azzal, hogy meghallgatod az elméletet, még nem tanultál! A tanulás, a fejlődés onnan indul, amikor elkezded megélni, megtapasztalni a tanultakat. Jelen esetben a teremtőerődet! Ez a célja ennek a programnak.

Tóth Mónika a Tudatos Teremtés Programról…

“Teljesen egyértelműek és követhetők a leckék, érthetőek is és nem kérdés, hogy érdekesek! Nagyon jól elmagyarázod és felépíted a leckéket, olyan megközelítésből, ahogy én még nem hallottam.”

Mennyibe kerül a Tudatos Teremtés Program?

Tudatos Teretmés Program árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 • ne legyen túl drága, hogy mindenki számára elérhető legyen, mert nagyon fontos téma
 • ne legyen azonban túl olcsó se, mert az a tapasztalat, hogy ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A sikeresség szempontjából kulcsfontosságú, hogy megbecsüld, komolyan vedd, hiszen komoly munka zajlik, amihez aktív részvétel szükséges a program után is
 • a program végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés
 • a Tudatos Teremtés Programon tanultak által akár a befektetett összeg többszörösét is képes leszel megteremteni
Lássuk, mit kapsz, ha jelentkezel a Tudatos Teremtés Programra…
 • hozzáférést a 4 hetes online Tudatos Teremtés Programhoz, ahol 4 héten keresztül teremtőgyakorlatokat kapsz és minden lecke után felteheted a kérdéseidet is
 • folyamatos konzultációs lehetőséget
 • hozzáférést a zárt Facebook-csoporthoz, ahol a témával kapcsolatban bármikor felteheted a kérdéseidet, megoszthatod a tapasztalataidat, felismeréseidet
 • sőt, a 4 hét letelte után is megmaradnak a hozzáféréseid és a közösség tagjaként folyamatosan tanulhatsz, fejlődhetsz velünk egy inspiráló csapatban

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Tudatos Teremtés Program árát…

A 4 hetes online Tudatos Teremtés Program ára 15.000 Ft.

Hérics Tímea a Tudatos Teremtés Programról..

“Imádom a videóidban, hogy lényegretörőek és nem órákig kell figyelni! A gyakorlatok szintén már az életem részei voltak, de Te mindegyiket kiegészítetted valamivel, így még alaposabban tudom csinálni őket! Köszönöm Neked a lehetőséget! 

Ami a legeslegszimpatikusabb az az, hogy személyesen válaszolsz a kérdéseimre, érzéseimre! Ettől annyira közvetlen és emberi a tanulás! Köszönöm!🌸🌺

Hogy mi a véleményem rólad? Emberi, valóságos, megközelíthető vagy, minden levelemre válaszoltál, segítettél (nem kicsit). Szóval úgy vagy jó, ahogy vagy! 🙂 ”

Hol van a Tudatos Teremtés Program?

A 4 hetes Tudatos Teretmés Programhoz ki se kell mozdulnod az otthonodból. A program egy jelszóval védett, zárt oktatási felületen zajlik.

Milyen előnyei vannak az internetes oktatásnak? 

 • nincs útiköltség
 • akkor foglalkozol az anyaggal, amikor időd engedi
 • nem kell lemondanod a tanulásról, akárhol is laksz az országban… vagy a világban – sok külföldön élő résztvevőnk is van
 • a folyamatos konzultációs lehetőség interneten is biztosított, így ha elakadnál, segítek
 • a 4 hetes program időtartama elég már ahhoz, hogy egy rendszeresség alakuljon ki benned, hogy megtapasztald a teremtő energiáidat
 • a 4 hét után is megmarad a hozzáférés az oktatási felülethez, így később is tudsz ismételni, később is fel tudod tenni a kérdéseidet, meg tudod osztani a tapasztalataidat, sikerélményeidet

A Tudatos Teremtés Programhoz ki se kell mozdulnod az otthonodból!

Mikor tudom kezdeni a Tudatos Teremtés Programot?

A következő csoport indulása: 2019. március 4.

Garanciát vállalok…

Ha nem azt kaptad, amire számítottál, a teljes összeget visszafizetem!

Hogy miért? 

Mert hiszek a programjaim sikerében! Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, nem azt kaptad, amire számítottál, csak jelezd a program végén és visszaadom az árát! Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás. Átadom, amit én tapasztalok, legyél nyitott, de addig ne hidd el, amíg te nem tapasztaltad meg a saját életedben!