Antal Mónika és párja januárban kezdték a Boldogságvállalkozás Programot. A leglelkesebb hallgatóim közül valók!:)

“Olyan jó, hogy itt lehetek, napról-napra hallgatom, olvasom Kata gondolatait, s nagyon szuper, hogy mi is kifejthetjük véleményünket, félelmünket. Éppen 9 hete kezdtünk el egy vállalkozás elindításán gondolkodni párommal, teli kérdéssel, félelemmel, de belső késztetéssel.

A párom nagy vehemenciával akart a lecsóba csapni. Gyerünk, csináljuk, intítsuk!

Én mindent körbe akartam járni, tervezni, megfontolni, stb. Valószínűleg még mindig csak ott tartanék, ha nem jelentkezem boldogságvállalkozónak, hisz nem kis feladat egy termék bevezetése, megismertetése országos szinten.

Első amit megtanultam, nem kell már kezdéskor mindennek általam tökéletesnek gondoltnak lenni! Ez a felismerés rengeteg konfliktust megspórolt közöttünk, ettől kezdve bevonom a leckékbe üzlettársammá (is) vált szerelmemet. Amiért most írtam, mert azt érzem megerősít, támogat ez a program. Kart-karba öltve haladunk. Egyszer elkapok egy ötletet, gondolatot, melyet beépítek, egyszer megerősítést kapok, ami már folyamatban van, épp egy másnapi lecke anyaga!

Ám érzem, Kata kurzusából annyit haza tudunk vinni, amennyit csak képes az elménk elhinni! Mert ha hiszem, megcsinálom! Határ pedig a csillagos ég!

Boldog boldogságvállalkozókat és sikeres boldogságvállalkozásokat kívánok magunknak! <3″

Antal Mónika és Domokos Zoltán

Szilvi már az összes programomon részt vett. Mindig mosolygós, pozitív személyiségével sokat ad a kis közösségünknek!

“Azért jelentkeztem a Boldogságvállalkozás Programba, mert az elmúlt fél év tapasztalatai meggyőztek arról, hogy ez a program is csak szuperjó lehet. Én már elvégeztem Kata mindhárom programját és azóta gyökeresen megváltozott az életem. Jobbnál jobb dolgokat sikerül rövid időn belül megvalósítanom Kata módszerei által. Mondhatjuk úgy is, hogy amióta jelentkeztem a legelső programba folyamatosan válnak valóra a kitűzött céljaim, vágyaim. Kíváncsivá tett az új program lehetősége, hogy még mit hozhatnék ki magamból. Nyugodt szívvel merem ajánlani a tanfolyamot. Ja, és egyébként Kata egy földre szállt angyal, aki sokunk életét megváltoztatta pozitív irányban! Priviben is nagyon barátságos, közvetlen, bármikor kérhetsz tőle tanácsot, ha elakadnál az életed bármely területén. És szuper a csoport is, melyet létrehozott a Facebookon, ahol megbeszélhetjük az élet nagy dolgait.”

Mónus Szilvi

Zsuzsinak még az egészségi állapotában is javulást hozott a Boldogságvállalkozás Program

“Kedves Kata! Az első hetet a Bolsogságvállalkozás tréningen nagyon intenzíven éltem meg, jó értelemben. A hathatós útmutatásod által, életem mély motivációit kutattam fel, eszközöket és módszereket tanultam arra, hogy a bennem élő Intelligencia és Szeretet utat találjon a világba. Ezzel együtt a lelkemben olyan szelepek nyíltak föl, amik segítettek egy tél óta húzódó súlyos egészségi állapotból szó szerint lábra állni. Ahogy haladtam befelé, tárultak fel a belső lelkesedésem világai, úgy javult és javul az állapotom.:-) Jó tudni, hogy van Mester, aki mutatja az utat, amit már Ő bejárt, és azt tiszta szívből megosztja a többiekkel, akik keresik ezeket az utakat. Nagyon köszönöm!”

Era azóta bele is kezdett a saját vállalkozásába.. 

“Kedves Kata! Mivel hiszek a láthatatlan összefüggésekben, az okkal és értem történő történésekben, tudtam, hogy szükségem lesz erre a progira pár megválaszolatlan dolog és néhány új perspektíva miatt. 🙂 Imádom, hogy az intuícióm most is segített. <3 Köszönöm!

Nekem mindenképp a pénzzel volt/van dolgom, néha még aggódom, mit hogyan fogok kifizetni, legyen az lakbér, a képzésed másik fele, BKV-bérlet stb., de a következő pillanatban eszembe jut, amit mondtál…és úgy érzem, az Univerzum összefog értem és gördülékenyen haladok előre. Kicsit a maximalizmusomon is sikerült javítani, más meglátásba helyezni. 😀 A hit is sokat erősödött bennem, valamint az önbizalmam is nőtt ennek köszönhetően, így bele merek vágni a vállalkozásomba a kövi hónapban, melyet halogatok egy ideje, legtöbbször a pénz miatt. 🙂 Sokat segített ebben, hogy említetted a MOST hatalmát. Ezzel eddig is tisztában voltam, de a jelenlegi helyzetemre máshogy kellett néznem, így ez is más megvilágításba került: ne azon görcsöljek, hogy életem végéig milyen vállalkozásom legyen, vagy hogy a jelenlegi hivatásom 10 év múlva is ugyanez lesz-e. Ez a felismeres csodás erőt és önbizalmat hozott. 🙂 A csoportba írtam is egy történetet, amit ennek az erőnek köszönhetően teremtettem meg. 🙂 Hálás vagyok nagyon, annak is, hogy rád találtam és fogod a kezem.”

Csilla egyszerre végzi a Tudatos Teremtés Programot és a Boldogságvállalkozás Programot. Ő az élő példa rá, hogy milyen jól kiegészíti egymást a kettő.. 

“Szia, Kata! Érdekes szituáció állt elő, egyszerre végzem a tanfolyamot a Tudatos Teremtéssel!! Valójában a Tudatos Teremtésre tavaly júliusban jelentkeztem fel, de úgy alakult, hogy most van időm igazán elmélyülni benne, olyan jó, hogy most is hozzáférhető… !! Külön hála. És milyen csodálatosan kiegészítik egymást!!! Köszönöm Kata, köszönöm Univerzum!!!”

Érdemes volt Mariannál megnyomni azt a bizonyos gombot. A program végére el is indította a Boldogságvállalkozását. 

“Jesszus! Még meg sem néztem a videót! Csak elolvastam a szövegeket. Olyan durva élményem volt. Meghatódottság. Sírás. Belül, mint valami vízesésszerű dübörgés. Olyan, mint amikor egy rohadt nagy próbatétel előtt valaki tuningol, motivál, hogy gyerünk! Hajrá! Meg tudod csinálni! És kialakul bennem az érzés, hogy megcsinálom! Képes vagyok rá! S valószínűleg ez a lecke az egyik legaktuálisabb gombomat nyomta meg! Vagyis Te, Kata! Köszi-köszi-köszi!!!!!!!!!!!”

Galambos Mariann

www.boldogito.hu

Szilvi lelkesedése ragályos.. Szorgalmas, kitartó és bátran beleáll az új helyzetekbe…

“Végigcsináltam a Tudatos Teremtés és a Bőségteremtő Programot.A 2×4 hét alatt,minden egyes nap történt velem,valami csoda! Megváltozott az életem,másképp látom, másképp szemlélem a világot. Kata nagyon sokat adott,mindíg hálás leszek,a tanításért,a bíztatásért.A leckék egyszerűek,érthetőek,és nagyon hasznosak!

Mikor megláttam,hogy indul a Boldogságvállalkozás Program,nem volt kérdés számomra,hogy jelentkezem-e,mert tudom, amit Kata ígér, az meg is valósul! 

Hálás vagyok minden nap,hogy rádtaláltam,kedves Kata!”

Közben Szilvi már lelkesen csinálja a Boldogságvállalkozás Programot. Ilyen lelkesen: 

“Ma belehúztam…3 leckét egyszerre a grafikától a blogolásig.Nagyon élvezem …nem vagyok egy számítógép zseni,de olyan sikerélményem van, mint még soha…

Hálás vagyok Kiss Kata!…és boldog…köszönöm.”

Köszönettel : M.Szilvi

Marcsi igazi energiabomba. Olyan lendülettel építi a Boldogságvállalkozását, hogy néha beleszédülök…:)

“Nagy ereje van a csoportunknak, hatványozódik minden energia, így tudjuk egymást segíteni a Kata vezetésével. A videókat sokszor megnézem, mert hatalmas szenvedély árad Katából, így az én lelkesedésem is szenvedélybe csap át :)Hálásan köszönöm!”
 
“Sziasztok! Kata! Nagyon betalált ez a videó. Nagyon köszönöm, sokat fog segíteni nekem ez a feladat, már hozzá is fogok. Én elengedem a fantáziámat, megélem a jövőmet, csodás életemet. Már most is érzem honnan jöhetnek pénzeim, beragadt befektetéseket értek itt, amelyeket végre meg tudok mozdítani. Köszönöm! Hála és Áldás!”
Fazekasné Kiss Mária

Ha régi vágyad egy saját vállalkozás, de eddig csak halogattad, a Boldogságvállalkozás inspiráló csapatában garantáltan a tettek mezejére lépsz!

Móni lelkesedésétől én is lendületre kapok. Példaértékű ahogy a párjával közösen lelkesednek és építik a Boldogságvállalkozásukat..

“Veletek ébredek! Mióta elindult a progi, fél órával hamarabb van ébresztő. Míg csend van és nyugalom, én tanulok. Elolvasom, majd meghallgatom a leckét. Jegyzetelek a füzetembe. Ha marad idő, írok kommentet, ha nem, délelőtt még elő veszem újra olvasom, kommentelek.

Hajnalban Pestre indulunk, már betettem a fülhallgatót, hogy az autóban, többieket nem zavarva megtudjam hallgatni. Szükségem van rá a nap elején, hogy töltekezzem. Azt hiszem, kezd szokássá válni. Ha vége a programnak, ezt a reggeli “énidőt” megtartom. Tanulásra. Önfejlesztésre. Erősödésre. Nem hagyom ki holnap sem. Hiányoznátok. ;)”

Antal Mónika

Ági nagyon nyitott minden új infóra, szuper kérdéseivel és hozzászólásaival sokat tesz hozzá a program értékéhez…

“Szia Kata, sziasztok BV osztálytársak! Nagyon jó ez a beosztás, hogy hétvégén nincs lecke, mert van idő felzárkózni. Jómagam is lemaradtam a leckékkel és a házikkal is, de szombaton és vasárnap fel tudok zárkózni, időm is több és nyugisabb is, jobban át tudom gondolni a dolgokat.

Ma vasárnap van és ilyenkor már depis szoktam lenni, hogy mindjárt kezdődik a taposómalom ismét és ma ez az érzés elmaradt. Tele vagyok energiával, lelkesedéssel és tanulnivágyással.

Köszi Kata és köszi Nektek is többiek, ugyanis szerintem egymás életéből, tapasztalataiból is rengeteget tudunk tanulni, úgyhogy minden egyes hozzászólást is elolvasok, a lecke részének tekintem.

Hajrá mindenki, zúzzunk tovább!”

Krániczné Szalóki Ágnes

Ági véleménye a programról bővebben...

Pár évvel ezelőtt, 20 év munkaviszony után váltottam és elfogadtam egy állásajánlatott, amely jóval nagyobb fizetéssel kecsegtetett. Nagyon jól kerestem és élveztem az új kihívásokat és az új környezetet. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ez a szuper cég egyik pillanatról a másikra meginog és én egyszer csak az utcán találom majd magam. Munkanélküli lettem én, aki világéletemben dolgoztam és nem is találtam munkát a lakóhelyemen. Értéktelennek éreztem magam és számomra annyira elviselhetetlen volt ez az állapot, hogy inkább az otthonomtól távol vállaltam munkát úgy, hogy csak a hétvégén találkoztam a családommal. Mindezt 43 évesen kellett átélnem. Szerencsére csak háromnegyed évig tartott ez az állapot, de megfogadtam, hogy soha többé nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. Úgy gondoltam, hogy ha több lábon állok, akkor elkerülhetem a kiszolgáltatottságot.

Gyűjteni kezdtem az online világgal kapcsolatos infókat és bőszen tanulmányoztam a sikeres emberek életét. Lázas keresgélésem közepette bukkantam Kata programjaira, melyekből egyiket el is végeztem. Ezek után egyértelmű volt, hogy követem Kata további ténykedését, így amikor eljutott hozzám a Boldogságvállalkozás Program híre, nem volt kérdés, hogy szeretnék részt venni benne.

Tudtam, hogy pontosan erre van szükségem és nem is csalódtam.

Kata a szokásához híven egyszerűen, bárki számára érthetően és egyértelműen ismerteti meg velünk az adott témát, annak minden csínyját-bínyját. Természetes, ugyanakkor szenvedélyes előadásmódja nagyon jó hatással van az emberre és egyszerűen elhisszük neki, hogy mi is képesek vagyunk a tanultak elsajátítására és a kitűzött céljaink megvalósítására. Sőt, amikor elkezdtem a Boldogságvállalkozás Programot, igazán még nem tudtam konkrétan mit is szeretnék, közben kristályosodott ki az elérendő jövőképem. Napról-napra inspirál, hogy tudom: jönnek a leckék és megint tanulunk valami érdekes és hasznos dolgot. Már a 24 éves fiam is megdicsért, hogy miket tudok.

A leckék hatására kinyílt a világ és új perspektívák tárultak fel előttem.

Klassz dolog, hogy Kata minden kérdésre készségesen válaszol, és nem érzi magát kellemetlenül az ember, bátran fordulunk hozzá a legegyszerűbb problémáinkkal is. Jó dolog új, fantasztikus embereket, élethelyzeteket megismerni a csoporttársak személyében és megosztani a tapasztalatokat, az esetleges nehézségeket egy segítő környezetben. Kata személyében egy végtelenül szimpatikus, kedves és aranyos csajszit ismerhettünk meg, akinek kiegyensúlyozott és harmónikus egyénisége, kisugárzása olyan pozitív hatást gyakorol ránk, hogy…

…minden kétségünk elszáll és elkezdünk magunkban is bízni, valamint a világ legtermészetesebb módján hiszünk a terveink megvalósításában.

Ez a program nem csak azért jó, mert sok új információval lát el bennünket, hanem azért is, mert más megvilágításba helyez dolgokat, emberközelivé tesz eddig misztifikált szituációkat. Egyszer csak nem is lesz olyan megvalósíthatatlan, amit eddig annak hittél és ez a szemléletváltás nem is fog visszaváltozni benned. Azt vettem észre, hogy ezer szálon indultak el a gondolataim és folyamatosan lelkesnek, motiváltnak érzem magam.

Bátran kijelenthetem, hogy a Boldogságvállalkozás Program megváltoztatta az életemet, Katának köszönhetően ez a változás még csak a kezdet, a határ pedig a csillagos ég.