Nagy Katalin a Tudatos Teremtés Programról…

Nagyon jó úgy ébredni minden nap, hogy ma ismét tanulhatok valami újat, fejlődhetek a segítségeddel! Fantasztikus vagy, minden szempontból hatalmas spirituális tudással rendelkezel. Már most azt mondom, hogy az a tudás, amit ez a program tartalmaz, 115.000 forintot is megért volna! Nagyon várom a további videókat, szívesen és lelkesedéssel csinálom a napi gyakorlatokat, imádom a felismeréseket és biztos, hogy még legalább 2 másik programodon is részt veszek. (Sokan legalább ennyi pénzt elkértek és töredékét sem nyújtották annak, amit Te adsz!)  Köszönet és hála! :)”

Nagy Tibor a Tudatos Teremtés Programról…

“Egyszerűen,csak büszkeséggel tölt el,hogy a csoprotodban tanulhatok! Hálás köszönet!”

“Szeretnék az összes programodról értesülni!”

Tóth Mónika a Tudatos Teremtés Programról…

“Teljesen egyértelműek és követhetők a leckék, érthetőek is és nem kérdés, hogy érdekesek! Nagyon jól elmagyarázod és felépíted a leckéket, olyan megközelítésből, ahogy én még nem hallottam.”

Kissné Erzsó a Tudatos Teremtés Programról…

“Nagyon jól érzem magam, köszönöm a lehetőséget. Nagyon sok felismerést kaptam az első hét során. Köszönöm. Hálás vagyok.”

“Nagyon jók a videók. Én személy szerint jobban tanulok, ha hallom az anyagot. Jobban megragad. Nagyon értelmesen, érthetően magyarázol. Nagyon hasznos, értelmes az anyag. Rengeteget tanultam belőle, még így 64 évesen is ad újat. Köszönöm.”

Déri Melinda a Tudatos Teremtés Programról…

“Fantasztikus a tanfolyam és nagyon hálás vagyok ezért. Minden nap alig várom, hogy csináljam a feladatot. Köszönöm.”

“Csodálatos és tiszta lény vagy. Elbűvölő és ragyogó.”

Buncsi Éva a Tudatos Teremtés Programról…

“Köszönöm szépen ezt a szuper első hetet. Nagyon sokat tanultam. Élvezem a feladatokat és egyre jobban érzem magam a bőrömben. Minden gyakorlat klassz. A hálagyakorlat a kedvencem. A kis videóidat nagyon szeretem. Érthetően fogalmazol, érdekes dolgokat mondasz, ami tulajdonképpen kézenfekvő, ha valaki ily módon kezdi szemlélni a világot. Nekem is nagy szükségem van arra, hogy az agyamban rendet tegyek. Nagyon jó benyomást tettél rám. Megnyerő személyiségnek látlak. Nagyon jó hallgatni, ahogy az egyes témakörökről beszélsz. Az ember közel érez magához, mint egy régi barátot.”

Herczeg Marcsi a Boldogságfrekvencia Programról…

“Nekem tetszik, hogy nem hadarsz. Érzem az alázatot a tanítványaiddal szemben. Őszinteséget érzek benned és hitelességet. Emögött a tanfolyam mögött hatalmas munka van, és úgy alakítottad ki, hogy mindenki részére elérhető legyen. Ezt kevesen tették volna meg. Nagyon köszönöm. Csak gratulálni tudok. Egy nagy ölelést küldök, mert megérdemled.”

Kollár Andrea a Boldogságfrekvencia és a Bőségteremtő Programról…

“Szerintem kedves vagy segítőkész és jópofa. És ami tetszett, hogy nem vagy “nyomulós”. Nem erőlteted az emberekre a tudásodat, hanem csak lazán, könnyedén kapom az infókat.”

Hérics Tímea a Tudatos Teremtés Programról…

“A Te videóidban azt szeretem, hogy lényegretörő és nem órákig kell figyelni! A gyakorlatok szintén már az életem részei voltak, de Te viszont mindegyiket kicsit kiegészítetted valamivel, így még alaposabban tudom csinálni őket! Szóval, köszönöm Neked a lehetőséget! 🌞 Ami a legeslegszimpatikusabb az az, hogy személyesen válaszolsz a kérdéseimre, érzéseimre! Ettől annyira közvetlen és emberi a tanulás! Köszönöm!🌸🌺”

“Az a véleményem rólad, hogy… hogy is mondjam? Emberi, valóságos, megközelíthető vagy, minden levelemre válaszoltál, segítettél (nem kicsit). Szóval úgy vagy jó, ahogy vagy!”

Náczi Orsolya a Tudatos Teremtés Programról…

“Maximálisan pozitív, nagyon kedves, barátságos a személyiséged, olyan, mintha ezer éve ismernélek. 100%-ig megbízok minden tanításodban, teljesen profi tudással rendelkezel, de jó lenne, ha annyit tudnék az egész Univerzumról, amennyit Te! De azt tudom, hogy Téged az Univerzum hozott el nekem, mert nagyon rég vártam arra, hogy valaki segítsen ebben és vezessen, hogy tudatosan teremthessek meg mindent az életembe, amit szeretnék!”

“Nem tudok választani kedvenc gyakorlatot, mindegyik tetszett! Az újabb leckéknél mindig azt érzem, hogy ez is de jó!”

Gergics Judit a Tudatos Teremtés Programról…

“Alig várom a reggeleket, a leckékkel kezdek. Napközben többször meghallgatom és ma, vasárnap visszahallgattam az egész hetet. Számomra logikus, követhető és szuperül felépített a program.”

 

Szalai Melinda a Boldogságfrekvencia Programról…

“Kedves Kata! Még nem volt lehetőségem megköszönni, hogy csatlakozhattam egy nappal később is a csoporthoz. Ahogy az első leckében elmondod, valóban számtalanszor előfordul, hogy sok dolog már ismerős, és jó érzés, amikor megerősítést nyer, hogy nem csak én gondolom így. 🙂 Sok mosollyal és a változás érzésével telnek a napjaim. Van, hogy egy-egy leckét meghallgatok naponta többször. Elgondolkozom, beépítem a napjaimba. Nem tudnék kiválasztani egy gyakorlatot, amit kedvencnek mondanék, mindegyik érdekes, mindegyiknek megvan a maga varázsa. Számomra minden lecke érthető. Minden nap várom, mikor érkezik az értesítés, hogy van új elérhető lecke. 🙂 Szeretem azokat a perceket, amikor leülök, kizárom a külvilágot arra az időre és annak szentelem a figyelmem. Majd átgondolom, hogy bennem milyen érzések nyilvánulnak meg a videó után, majd jön a gyakorlat és a napi boldogságtipp, ezt követően beiktatom a napomba. Van, hogy aznap még megnézem újra a videót és elmélkedem rajta. Számomra tökéletes a napi leckék felépítése, elolvasom a hozzászólásokat is, volt, hogy megosztottam a véleményem is. Későbbiekben is biztosan meg fogom. 🙂 Az első hét után azt érzem, nyitom a lelkem, ez érdekes érzés. Amikor elcsendesülök, egy pillanatra elönt egy olyan kellemes érzés, ami a szívemből árad és elönti a testem minden részét és úgy érzem, sugárzom, a szám mosolyra görbül és boldog vagyok. 🙂 Szerintem tök jó előadó vagy. A stílus, a leckék felépítése és az érthetősége az előadásoknak tökéletes.”