HÁLA PROGRAM

Nem túlzok, ha azt mondom, hogy a hálának varázsereje van. Olyan azonnali változásokat és csodákat képes hozni az életedbe, amiről még álmodni se mertél. És az a jó hírem van, hogy ez a varázserő mindenkiben ott van. Benned is! Csak edzeni kell a “hálaizmokat”… Éppen ezt fogod tenni a Hála Program segítségével. Már az első napon érezhető lesz a változás, a 4 hetes program során pedig az életed minden területét átitadod hálával.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

BOLDOGSÁGFREKVENCIA PROGRAM

Egy módszer, ami megváltoztatja az életedet! Tapasztald meg a körülményektől független belső boldogság csodáját! A Boldogságfrekvencia Program egy egyedülálló önismereti életmódprogram. A körülményektől független belső boldogságot tapasztaljuk meg 4 héten keresztül a speciális boldogsággyakorlatok által. Olyan megközelítésben beszélünk a boldogságról, ahogyan eddig még sehol nem hallhattad. Ha úgy érzed motiválatlan vagy, fásult vagy, egyhangú vagy, ha úgy érzed elakadás van az életedben vagy egyszerűen csak nyitott vagy a fejlődésre, tanulásra, önismeretre, várlak szeretettel ezen a különleges önismereti utazáson!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

BŐSÉGTEREMTŐ PROGRAM

Eleged van a pénzügyi nehézségekből? Itt az idő, hogy örökre elfelejtsd ez a fogalmat! Unod, hogy minden a pénz körül forog, de méginkább a pénz hiánya körül?
Mostantól a pénz nem lesz téma, csak az, milyen régi és új vágyaidat valósítod meg a pénzedből. Szeretnél végre anyagi bőségben élni? Hidd el, ez neked is jár! Nem ismerlek, nem ismerem a helyzetedet, de megmutatom, hogy bárhol élsz, bármi a munkád, akármennyit is keresel most, ez tökéletesen lényegtelen! Pont ugyanannyi az esélyed a jólétre, a bőségre, mint bárki másnak. Persze, csak ha akarod…
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

MEGBOCSÁTÁS PROGRAM

Szabadítsd fel magad a harag terhe alól! Tedd le végre a mázsás súlyokat, amiket cipelsz! Tapasztald meg a MEGBOCSÁTÁS felszabadító erejét az életed minden területén!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ELENGEDÉS MINIPROGRAM

Milliószor hallottad már, hogy engedd el és akkor megkapod? Próbáltad így, próbáltad úgy, de eddig még nem érkezett meg az igazi elengedés? Mégis mi a titka az elengedésnek? Mire is jó az elengedés? Mit is kell elengednünk? Miért is kell elengednünk?
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

TEREMTŐ ÍRÁS KURZUS

A Teremtő írás kurzuson egy olyan kreatív írástechnikát tanulunk, aminek a segítségével meditatív állapotban megnyitod a kreatív csatornáidat és az írást eszközként használva megteremtesz magadnak egy valóságot, amit szeretnél a fizikai valóságban is megtapasztalni. A gondolatnak teremtő ereje van. Ezt tudjuk. A kimondott szónak is teremtő ereje van. Ezt is tudjuk. A leírt szónak meg a legerősebb teremtő ereje van. Ezt meg ha eddig nem tudtad, most majd megtapasztalod.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Boldogságírás

A boldogságírás gyakorlatokon keresztül olyan mélységeidet ismerheted meg, amihez eddig nem volt hozzáférésed. Különleges önismereti módszer, mely során játszi könnyedséggel, mégis mély felismerésekkel és elengedésekkel az íráson keresztül jutsz el a körülményektől független belső boldogságod megtapasztalásához. Az írás fejleszti a kreatív energiákat. Az írás flowban tart. Az írás megnyitja a kapukat a tudatalattidba. Az írás játékosságot, könnyedséget ad. Az írás gyógyít. Az írás oldja a stresszt. Az írás segít az elengedésben. Az írás önbizalmat ad. Az írás út önmagadhoz. Az írás út a boldogsághoz.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

TUDATOS TEREMTÉS PROGRAM

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a "furcsa véletleneket", belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

BOLDOGSÁGVÁLLALKOZÁS PROGRAM

Egy program, aminek segítségével megtalálod a személyes boldogságvállalkozásodat. A hivatásodat, ami kiteljesít, ami a szívedből bomlik ki, ezáltal folyamatos áldásban lesz része és minden támogatást megkapsz hozzá az élettől. A program sajátossága, hogy azon túl, hogy egy mély önismereti program, ami által megtalálod mi a hivatásod, egyben egy gyakorlati program is, hiszen lépésről lépésre fel is építjük a személyes boldogságvállalkozásodat.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
 

ELÉGEDETT VAGYOK PROGRAM

Te is beleesel abba a hibába, hogy hajszolod a céljaidat és közben elfelejtesz élni, boldog lenni, elégedett lenni? Nem veszed észre mennyi csoda van az életedben ITT és MOST? Régen éreztél átfogó ELÉGEDETTSÉGET az életedben? Tapasztald meg az ELÉGedettség békességét!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

IMA TEREMTŐ EREJE MINIPROGRAM

Tapasztaltad már az ima teremtő erejét? Amikor szinte megmozdul a világ az imád hatására? Amikor érzed a kapcsolatot a Teremtővel? Amikor azonnali választ kapsz, hogy “célba ért” az imád?
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SZERETEM MAGAMAT MINIPROGRAM

Oldódj fel önmagad feltétek nélküli elfogadásában és szeretetében! Tapasztald meg, milyen erő és szabadság lakozik önMAGadban! Tapasztald meg, hogy nélkülözhetetlen csoda vagy az életben!
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

BŐSÉGTEREMTŐ ÍRÁSKURZUS

Neked milyen korlátozó hiedelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban? A Bőségteremtő Íráskurzuson az írás kreatív, teremtő erejének segítségével oldjuk az anyagi blokkokat és írjuk újra a tudatalattinkban a pénzzel való kapcsolatunkat. Életünk, körülményeink nagy részét a tudatalatti hitrendszereinken keresztül teremtjük. Ezért van az, hogy hiába mondjuk azt tudatosan, hogy lottót akarok nyerni, mégis nagyon kevesek nyerik tényleg meg, mert a tudatalatti blokkok
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ